A zasto nam @LJUB252 ne kaze sta se desava na njenom LJUBavnom polju?...A?...A?
hehe, eeeee mama... da ima nesto zanimljivo na ljubavnom planu ja bih to odmah podelila sa vama... jos uvek nisam upoznala nekog ko je simpatican, duhovit, interesantan i malo drugaciji od drugih, nije da nisam pokusavala, izlasla sam na pice sa nekoliko momaka sto sam ih upoznala u poslednjih par meseci ali nisu me zainteresovali

necu da ulazim u vezu dok mi se neko bas bas ne svidi, jer kad silim sebe u stilu- ma pokusaj, mozda ti se vremenom dopadne- to bude katastrofa! ne moze to tako kod mene! ja ako ne osetim vrtoglavicu, leptire u stomaku i slabost u kolenima pisi propalo!!!

ali da budem potpuno iskrena, nije da nemam nikog... vec dugo dugo traje neka ''cudna'' veza sa jednom vagom, ali to je na daljinu i on zna da ja ne mogu bas tako i da ce to biti ubrzo gotovo.. on to ne prekida jer njemu tako odgovara, a ja cekam ko zna sta... verovatno da naidje neko drugi... znam da mi to ne valja.
mama, mnogo mi je drago zbog tebe i tvog bika! kazu da se Ribe jako lepo slazu sa Bikovima, a i nekako, oni mi deluju bas kao dobri ljudi. ni za jednog Bika kojeg znam ne mogu reci da je los covek
stevcooo, samo polako, ne nerviraj se zbog ucenja, treba se navici na ''rad'' sad posle ovih praznika! a sto se tice tvoje starije ljubavi... nemoj da nas drzis u neizvesnosti. napisi kako je protekao prvi susret? da li je onakva kakvu si je zamisljao? i ja sam jednom upoznala jednog decka preko neta, ali ispostavilo se da imamo zajednicke poznanike pa smo se preko njih upoznali, inace ne bih smela, ima svakakvih ljudi... i bas sam bila odlepila za tim deckom.
ljubim vas sve!!