Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ej bre moje drage Ribe niste me valjda zaboravile?? :) evo i mene nakon duze pauze... bila na moru, provela se kao nikad do sad, naravno stigla i da se zaljubim,uh uh... sve me interesuje osim decka sa kojim se zapravo zabavljam :( ali to ce biti gotovo cim se nadjemo oci u oci. shvatila sam da jarcevi ne znaju da ''osluskuju'' nas Ribice (vekish pricam o muskim jarcevima)

kako ste mi vi? uzivali na odmoru??
inace dopao mi se domaci... Riba!! Koliko su Ribe muske sujetne? ako ih jednom odbijete (al sam kreten!) hoce li i dalje biti zainteresovani??
Ljubim vas!!!

hehehehe GANG'S ALL HERE!!! :heart::heart:
Moje ribe da znate da sam vas se uzelela...
ajmo da se bacimo na posao: muci li vas sta ovih dana ili uzivate??
ja se malo ''zacopala'' u osobu kojoj se dopala jedna vodolija :( da zlo bude vece i meni je ta vodolija draga pa necu da se mesam... Inace u pitanju je muska Riba... Stevcooo jeste li sujetni vi muski pripadnici ovog divnog znaka?
mama, stevcooo,luminita veeeeeeeliki poljubac za vas!!!! naravno i za druge Ribe i prijatelje naseg znaka!!! :)

hmmmm....suete...pa....neznam mislim da ne...eto to konkretno sta si malo pre navela...kad nas neka odbije pa posle to ima li sanse biti snjom....to odbijanje zna da nas mnogo boli....ali kad volim volim...nebitno....evo mom promeri....voleo sam je 5 godina za istom intenzitetu...nisam hteo da ulazim u neku drugu vezu...jer nemogu tako...ona sva to vreme je imala veze...saljio sam ih 10000000000 sms,razgovore,...sve to uzalud...i posle tih 5 god dosla mi je na vrati...ali bili smo u vezi samo 10 dana jer malo po malo svatio sam je kakav je karakter kao osoba a ne kao do tad sta sam je mislio(andzel)...imalo i tu i druge probleme...ona neke psihicke krize i se desavale...jer bila je silovana,u jednoj od te zadnjih njenih veza pa posle to dobila je neki diganozi ali bila je ona stara jer je terapija bila prilagodzena...sumljao sam da smo zajedno posle toliko vremena jer mozda svatila ona da ne moze da bude sa neko ko ga nezna tako kao mene...znala je da nikad necu i misliti zlo pa mozda zato mi je dosla na vrati...tako da prekinuli smo vezu....sad nismo ni prijatelji.....prestao sam da je volim...neznam dal cu nekad zavoleti...jer nemogu to tek tako....do sad jednom sam volio p amozda srce mi je postalo kamen...necu da bude tako ali mislim da je....imam velike probleme u mojoj porodici,eto i ovo oko ona ljubav....tako da necu ostati tu na balkanu...aplicirao sam da radim kao bebisiter u usa pa ako imam srece otici tamo..a tu na ove prostore bacam kamen...necu nikad da se vratim...tesko mi je ....opet me uhvata monotonija i ta prokleta melanholija.....to je od mene...eto necu da glumim zrtva ali iskreno sve sam ukratko rekao o sebi....necu da me neko zali...najvise mrzim to ...pa nemojte to ni vise....pozzz za sve dobre ribice tu :)))

stevcooo izgleda da te stvarno uhvatio neki bedak i da ti je bilo potrebno da to izbacis iz sebe... ali vazno je ne prepustati se. dobro je da bar radis na tome, planiras da malo promenis sredinu, to je super. verovatno ce ti prijati, ali nemoj da pricas da se nikada neces vratiti... niti da neces voleti kao prvi put... teske su to reci i netacne :) naravno da ces voleti i lepse i bolje! sve dodje na svoje! ljudi se menjaju, sazrevaju i uce na svojim greskama, tako ces i ti...ne postoji vreme savrsene srece ili potpune tuge, ta dva se uvek preplicu, vazno je kako se ti nosis sa pobedama i porazima... ne odustaj!! :))

p.s. ovo nije sazeljevanje, vec reci podrske od tvoje sajber drugarice! :)
pozz stevcooo, glavu gore! :kiss:

stevcooo ja se slazem sa ljub252 voleces jos i bice ti dobro. ne moze covek da promeni svoju emotivnost niikako. ja sam pokusala hiljadu puta ali uvek se vratim na staro i shvatim da od sebe ne mogu pobeci i da je to jako lepo kad neko ima emocije,osetis se posebnim. ne znam kako sam se nasla na temi ribica mozda zbog mog stelijuma u 12 pa sam i previse emotivna ali sve u svemu podrzavam vas sve volim i mislim da sam pocela da vas kapiram :)
hrabro samo napred i sa emocijama nema nista lepse. sta je zivot bez emocija,obicna rutina koja nema smisla :)

LJUB252 i putzaraj......HVALAAAAAA!!!!
tako mi je vec duuugo vremena ali probacu da izdrzim jos malo pa da saznma dal idem odavde il ne...ako idem onda znam da cu biti potpuni covek ako ne neznam...probacu da se prihvatim kakav jesam:) pozz

evo ko zeli znati kakov je muskarac riba-pronasao sam se i ja u ovo:

Muskarac RIBE se sentimentalno voli osloniti na svoju partnerku - ona treba biti ta osoba koja ga ohrabruje
da prati svoje najludje snove. Ona ce za njega biti najbolja i najlepsa devojka na svetu, nece joj biti ravne
na citavoj planeti i - dok god njegovo sanjarenje traje - sta god da ona uradi, bice dobro. Ali kad se magla
fantazije raspline, kao sto se to obicno desava, muskarac RIBE ce biti potresen, jer "nije vise onako kao sto
je bilo i nikada vise nece moci biti tako"... Ali afera se ne zavrsava uvek na ovoj tacki i on potajno pocinje
da se nada da ce partnerka izgubiti veru u zajednicku srecu i otici... Kreativan i drustven, muskarac RIBE
srecnije prolazi sa zenama koje su karakterno jace od njega samog. To mu daje slobodu da zivi u svom
svetu fantazije, bez da mora glumiti velikog zastitnika i obozavaoca. Ljubazan i simpatican, on ima
sposobnost da razume probleme drugih ljudi (ako hoce), poseduje pozitivne poglede na svet i priroda
njegovog karaktera mu dozvoljava da oprasta... Osetljiv i intuitivan tip muskarca RIBE je sposoban da vidi
obe strane svakog argumenta, pa njegov temperament ponekad moze biti cak i nasilan! U stanju je da
oprosti mnoge stvari, osim ponizavanje ili ismejavanje njegovih snova. Ovaj muskarac je nezan, nenapastan
ljubavnik, koji nikada ne oskudeva sa zenskim drustvom ili romansama. Ali ono sto je njemu potrebno je
neko na koga se moze osloniti, neko ko ce ga uvek moci ohrabriti na njegovom putu ka nemogucem, neko
ko ce biti uvek spreman da podrzi njegovu kreativnost i sto je najvaznije -pruzi mu emocionalnu sigurnost
za kojom on u zivotu vapi i traga. Na zivotnom putu njegovih ljubavnih zavrzlama, svaka zena ce zauvek
ostaviti dubok otisak u njegovom secanju, i priznavao on to ili ne - svaka od njih ce ostaviti poseban beleg
na njegovim snovima i sexualnim fantazijama. Kada dovoljno ucvrsti svoje mesto u srcu partnerke, on tezi
da provodi puno vremena uz alkohol i sa svojim muskim drustvom, sto lose utice na njegove sexualne
odnose sa partnerkom i daje joj osecaj frustracije i iskoriscenosti. Intelektualno jaci tip muskarca RIBE nije
obuzet komplexima i nema nista protiv saradnje partnerke u placanju racuna zajednickog zivota ili provoda -
osetljiviji i intelektualno slabiji tipovi, cesto muceni komplexima nize vrednosti, nastoje da markiraju svoju
nadmoc nad partnerkom, odbijajuci njenu financialnu pomoc, u iskrenoj nadi da ce jednoga dana dobiti na
lutriji i biti u stanju da zadovolje sve licne potrebe i potrebe svoje porodice.

E da nesto najnovijre sto sam cula je to da nase drage ribice ne vole da ih neko ostavi nego vole da je po njihovom i da oni ostave. kako ide sa vama?
i ono sto je najbitnije sto sam cula je to da volite da cujete kost kako puca pa slomite partneru prst u koliko hoce da vas ostavi ? :)

E da nesto najnovijre sto sam cula je to da nase drage ribice ne vole da ih neko ostavi nego vole da je po njihovom i da oni ostave. kako ide sa vama?
i ono sto je najbitnije sto sam cula je to da volite da cujete kost kako puca pa slomite partneru prst u koliko hoce da vas ostavi ? :)
Jao, duso kako si ovo poslednje lepo opisala...:klap:
Pronasla sam se u opisu...:mafijas:
Ljubac od mame za sve Ribe i neRibe na temi, poseban ljubac za @stevcooo, jer je zaista nesto posebno...:zaljubljena:

E bas mi je drago da je istina, cuvacu prste od sada ... ako naletim na neku ribicu opet. ;)
e a jedno pitanje meni se moja ribica javila i videli smo se i bilo mi je jako lepo ali ne ocekivano su se desile neke stvari. mislim da ovaj moj nece da se veze , jel ima toga kod vas? da vam je lepo sa nekim ali da nece da se vezuje??? ili ne ide jedno sa drugim nego je to sve ... eto tako nekako? :)
aj ako me je neko razumeo sta sam htela da pitam neka mi pomogne ne znam kako tacno da se postavim na dalje. dal da kuliram kao i do sada ili da pokusam da se malo priblizim?

uh, ja mrzim kad neko pucka prstima, jezim se od toga...i to niko u mom okruzenju ne radi jer znaju da ludim od toga :)

a za ostavljanje... pa i nije bas tako. ribe su jako osetljive i saosecajne, i iskreno isto mi je tesko i kad ostavljam i kad me ostavljaju... tesko mi je da vidim da se neko lose oseca zbog mene...zato ne volim da ostavljam (pod uslovom da je tom nekom jos uvek stalo do mene)

E bas mi je drago da je istina, cuvacu prste od sada ... ako naletim na neku ribicu opet. ;)
e a jedno pitanje meni se moja ribica javila i videli smo se i bilo mi je jako lepo ali ne ocekivano su se desile neke stvari. mislim da ovaj moj nece da se veze , jel ima toga kod vas? da vam je lepo sa nekim ali da nece da se vezuje??? ili ne ide jedno sa drugim nego je to sve ... eto tako nekako? :)
aj ako me je neko razumeo sta sam htela da pitam neka mi pomogne ne znam kako tacno da se postavim na dalje. dal da kuliram kao i do sada ili da pokusam da se malo priblizim?

mislim da ribe beze od vezivanja samo kad ih je neko pre toga povredio... pa je to njihov nacin da se zastite od ponovnog povredjivanja... mada su to ciste gluposti, to se ribe samo tripuju jer mi koliko god da pokusavamo ne mozemo da pobegnemo od toga sto osecamo :)) jako smo emotivne i glava tu ne igra neku bitnu ulogu, tako da ako nam se neko bas svidi, pre ili kasnije cemo popustiti :heart: mozda cemo pokusati da se ''ne vezemo'', ali ako smo ''upecane'' sigurno nam nece poci za rukom! :)
nadam se da sam bila od pomoci :bye:

Dobro veče Ribe! Ja sam ovdje nova..lutajući po netu u potrazi za odgovorima na pitanja koja me muče nabasala ovamo i čitam vas sve i imam samo lijepa osjećanja dok čitam vaše postove koliko ste emotivni i iskreni..
Ja sam nedavno upoznala divnu mušku ribu.. =)... neznam opisati emocije koje vrve u meni kad ga se sjetim,ali postoji problem i ja ga neznam točno riješiti..a vjerujem da ovdje ima ljudi koji bi mi znali ponešto reći..dati mi dobar savjet ..ja bi bila sretna..

Dobro veče Ribe! Ja sam ovdje nova..lutajući po netu u potrazi za odgovorima na pitanja koja me muče nabasala ovamo i čitam vas sve i imam samo lijepa osjećanja dok čitam vaše postove koliko ste emotivni i iskreni..
Ja sam nedavno upoznala divnu mušku ribu.. =)... neznam opisati emocije koje vrve u meni kad ga se sjetim,ali postoji problem i ja ga neznam točno riješiti..a vjerujem da ovdje ima ljudi koji bi mi znali ponešto reći..dati mi dobar savjet ..ja bi bila sretna..

Dobro nam dosla Aries34.7 :)
pitaj sta te interesuje, reci koji je taj problem (mada 'problem' verovatno nije prava rec) i mi cemo rado sa tobom podeliti nasa misljenja i iskustva, pa ti mozda nesto od toga bude i od pomoci... vazno je da se lepo druzimo :)
veliki pozdrav za tebe!!! :kiss:

Hvala na gostoprimstvu!:p
dakle, upoznala sam Ribu (Vaga je u podznaku) .Sve je počelo kao zezancija;kako su ribe poznate po zavođenju jel..ja na to ''kao '' nisam pala jer uvijek sam nekako na oprezu..:confused: ..i kako je on obilazio i sve nekako u šali,ja sam isto tako u šali i odbijala,ali sam ipak prihvaćala igru pa da vidim kuda će to odvesti..
sve se to dogodilo na moru,to nije bilo ljetovanje,već se radi o tome da mi kolegica tamo radi sa konjima,ta riba je sam vlasnik,time i 11godina stariji od mene.Ima curu već 10 godina,ali nežive zajedno,i kako on kaže ona nije za njega i da nemože sa njom,ali ipak je,jer nemože napraviti taj korak..nemoram vam ništa objašnjavati,jel..znam da je ribama tako..
i zadnje veće smo dosta pričali i nečeg je tu i bilo.i lijepih rječi i emotivnih izmjenjivanja ali sve na pristojnoj bazi,kavalir je doista.
U toj vezi šarali su svih ovih godina, i nemogu se više pohvatat ,niti on želi i ima volje kako kaže,o braku da negovorim.Kaže kako se smirio već prije dvije godine i sada već želi normalan život i sve što uz to ide..i koliko god spomionjao njene mane, na neki način ju opet i opravdava..previše je on dobar..
Kada sam mu rekla pa onda se potrudi da se ponovo nađete, kaže da je razmišljao puno o tome,ali jednostavno nemože..a opet je snjom..ne znam nešto ga drži za nju.Da li je to nešto poslovno..mislim da je ali nisam sigurna..Ona je škorpion..
Kako ima kafić i jedne noći je bila fešta,sjedili smo za stolom i normalno pričali,ona mu je preko konobnarice poslala cugu,u čaši je bio domestos..takvi su njezine česte i bolesne scene kad se osjeti ugroženom. Poludio je,ali ju je opravdao da je takva kjer se boji da ga neizgubi..
Kada sam se vratila kući..jako mi je nedostajao.Ja znam da veza badaleko baš ne pali i on se stalno javlja,ali kada sam mu jedne noći poslala poruku da mi je teško tako...sutradan mi je rekao neke stvari da sam se zaledila..sve ono što je pokazao i rekao porekao je na neki drugi način i neka luda opravdavanja..ne znam..u stilu da on neželi da sam ja tužna zbog njega,i da on ipak ima nekoga,..tko ga i pita kako je i kad mu je loše opet je negdje tu..i da mi kao nema šta pružiti..
I sad sam ja na sto muka,neznam da se boji, da li nije siguran da bi ga mogla toliko čekati dok riješi život,jer i ja sam na faxu još ,ali se namjeravam tamo seliti zbog posla i konja..luda sam već..uhh koliki tekst,,svašta sam tu napisala ali da bi moigla bolje dočarat'..ima toga još ali polako..samo pomozite...:cry:

LJUB252ako da ako nam se neko bas svidi, pre ili kasnije cemo popustiti mozda cemo pokusati da se ''ne vezemo'', ali ako smo ''upecane'' sigurno nam nece poci za rukom!
E sad jos nesto da te pitam...za savet onako sa tvoje i tacke gledista drugih...ko se prepoozna nek se dopuni slobodno. sto se tice tog vrzivanja da li da pustim vreme da ide i da pokusam da ga lagano upecam i upletem u sve ili da ga pitam kad misli da se opusti i dozivi nesto lepo sa nekim ko mu nece nista lose uciniti? bojim se samo da ga ne oteram na neko duze vreme od sebe ili cak u potpunosti? tim pre sto ce shvatiti da je meni stalo mada to bih uradila posto sam pocela da se hladim zbnog igre toplo hladno,iscrpljuje me to malo. sta mi savetujete ribice?

Poslednja izmena:
ZA ARIES:

Uh Aries, stvarno nezgodna situacija... :(
mi ribe ponekad zaista umemo da budemo komplikovane! ali ono sto se meni ne svidja u celoj toj prici je taj njegov stav prema toj devojci, nece se to resiti tako lako... ribe mogu dosta da trpe, i cesto se zrtvuju u vezi iako znaju da im to steti... on se verovatno boji da ce jako povrediti tu lujku (moram tako da je nazovem zbog onog domestosa) i verovatno nece napraviti prvi korak ka njihovom razlazu... zao mi je sto si u takvoj situaciji, ono sto bi za tebe bilo najbolje je da izadjes iz te price, ali ja kao jedna riba znam koliko to nije jednostavno... u ovoj stvari moras da mucnes glavom, da osecanja bar na kratko stavis po strani i da se zapitas koliko si spremna da se zrtvujes za sve to i prvenstveno mozes li mu verovati?? izanaliziraj sve, ama bas sve i pokusaj da ne lazes samu sebe. zasto on ostaje sa njom? zbog svih tih godina, toliko su povezani njihovi zivoti da i poslovno zavise jedno od drugog?? istina da to komplikuje stvar, ali ako nekog vise ne volis i ako ne vidis sebe pored te osobe cemu svo to mucenje?? budi iskrena i prema sebi i prema njemu, reci mu otvoreno sta osecas, sta zelis i cega se plasis... razgovaraj sa njim jer ovde nista ne sme da ostane nedoreceno zar ne? i ako on ne moze da ti pruzi ljubav i da ti se posveti onako kako zasluzujes, koliko god to bilo tesko, glavu gore i okreni se na drugu stranu... sad vise ne znam ni sta sam sve napricala, nadam se da ce se jos neko ukljuciti i da cemo zajedno doci do ''resenja'' (iako to mozes samo ti draga Aries)
nadam se da ce sve biti ok... ma bice!! :D :kiss:

E sad jos nesto da te pitam...za savet onako sa tvoje i tacke gledista drugih...ko se prepoozna nek se dopuni slobodno. sto se tice tog vrzivanja da li da pustim vreme da ide i da pokusam da ga lagano upecam i upletem u sve ili da ga pitam kad misli da se opusti i dozivi nesto lepo sa nekim ko mu nece nista lose uciniti? bojim se samo da ga ne oteram na neko duze vreme od sebe ili cak u potpunosti? tim pre sto ce shvatiti da je meni stalo mada to bih uradila posto sam pocela da se hladim zbnog igre toplo hladno,iscrpljuje me to malo. sta mi savetujete ribice?

hehe, a mi blesave ribice se bas primamo na to toplo-hladno... samo nemoj da ga pritiskas, pusti da vreme ucini svoje, ali stalno budi tu negde ''na dohvat ruke''... mi ribe volimo da pricamo o svojim osecanjima, ali pusti njega da sam zapocne tu pricu pa ga tad pitaj sve sto zelis... ako mu se zaista svidjas nece otici jer se boji vezivanja.. mi ribe ostajemo (pa i na svoju stetu ponekad) sve dok mislimo da imamo i najmanji razlog da ostanemo... :) znaci polako sa njim. i javljaj kako se odvija situacija :bye:

Back