Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Omg ja vas Ribe nista ne razumem , na kraju ispada da ste mnogo prostiji nego sto ja mislim :roll:
Zanima me jos nesto , da li vi vise volite brbljive osobe koje stalno nesto pricaju i imaju ogromno drustvo ili one druge ?

naravno opcija 1...A ZNAS ZASTO NE RAZUMES?Zato sta si jarac....ti volis da cutis i trebati milion godina da se opustis....zato ne vole te ribe...poznajem dobro jarceve...oti su kao kamen mozda ne u dusi ali tako deluju a ipak ne moze svako sad da stoi i da procenava kakva si ti u dusi ako ti stezes se i neces sve to da manifestujes...

To jeste u globalu tako ali sa ovom mojom ribom je upravo obrnuto on cuti a ja stalno nesto pricam i radim i na hiljadu nacina pokazujem koliko mi je stalo ali cini mi se da njemu to nije dovoljno :roll:

pa reko sam ti ...mozda ti ne odgovaraju ribe za ljubav jer ako su ti odgovarali bila bi sretna i kad on cuti...mozda je taj malo stidljiv jer evo i ja kao muskarac riba znam da budem nekad jako stidljiv...probaj da ga opustis...daj mu do znanja kao da ga dugo poznajes...to nam ribe prrija....

Tako je @stevcooo!:ok:
Ako nasa @vekish misli da ga zadrzi mora da ga prihvati takvog kakav je i da se opusti...
Mada mislim da nju mori jedno drugo pitanje...:think:...
Da li je on zainteresovan za nju!!!...
Pa, mila moja, koliko sam ja uspela da skapiram ovako na slepo, samo iz ovih dijaloga, ti si jedno drago bice, do duse sa osobinama, meni jako nepristupacnih Jarceva...:whistling:, pa ne vidim razloga zasto jedna Riba ne bi cenila te tvoje kvalitete i trud....
Zato, prekini da mislis sta ce biti sutra, nego uzivaj u danasnjem danu...
Ljubac od mame...:zaljubljena:

hehe mama bas si srce :) i potpuno si u pravu mene bas to zanima -da li je on zainteresovan bar pola koliko sam ja ? - jedna moja drugarica koja je ribica mi je rekla "samim tim sto on provodi vreme sa tobom ne treba da se brines , nemoj da ocekujes da ce pored toga jos nesto i da ti kaze" pa sta znam , valjda tako treba :roll:

Qstevcooo, jesam rekla 10 puta do sad:hahaha:, ali reci cu i 11-i - U PRAVU SI- u vezi planiranja kod Riba!
Mislim da nema teme na forumu gde se sagovornici vise slazu, nego ovde...
@vekish, ne meri nego seci i uzivaj!!!
Pozdrav i za @KS !!!
Ljubac od mame :zaljubljena:

heheheh mama i ja mislim da smo najbolji na sajtu ...(mozda zato sta smo ribe a?) ehehhe.....vekish ma opustise suuuper si i ti samo sta mozes malo da zaboravis na planove za sutra i uzivaj za danas...i sama znas da nekad mozda i uvek je tako da kad planiras uvek ne ispadne kako sta sve planiras...zato hajde da se dogoovorimo-ZIVIMO ZA SAD...a za sutra koga briga hehehhehe pozz

jao vekish ama si ti bezobrazna...bravo!!!! ne treba ti ribica i napustas nas ...eto i to postoi danas ...ok...sve najbolje ali znaj da opet ce ti zasmetaje te tvoje maaaaaaaaaaaaane da zelis sve da znas i da sve neko ti cuti a ja koliko znam jarceve su oni koi su bas zatvoreni ljudi ...:)

heheh....eto vidis...reko sam ti...znas mozda kad osetimo da gubimo neko onda znamo kako treba da cenimo kad taj neko voli nas....a inace znamo i da smo malo vise od ponosni...a ko nije ponosan kad se oseca voljen

Evo me @stevcooo, bila sam na sluzbenom putu, tamo dole kod tebe, u Skoplju...Dosla sam sa 2 kg viska, samo sam jela!!!!:otkacio:
Usla sam ovde na sekund da pogledam sta ima novo...
Drago mi je da @vekish osmisljava nove taktike...
Ti si po obicaju glas razuma...
Ali me zabrinjava sto smo se kolektivno ulenjili...Mozda je to zbog vrucine...
Nego, pitam se kakva iskustva imate sa Ribama kao drugovima?...:think:
Ljubac od mame.:zaljubljena:

Back