Režim tvrdi da su studenti opljačkali SKC - Tužilaštvo formiralo predmet

На списку ствари које недостају налази се 50 компјутера, 50 великих монитора, 20 лаптопова, 20 таблета, 8 телевизора, 4 велика телевизора, већи део музичке опреме, сав алат, озвучење, расвета, 2 миксете, 2 камере, фотоапарат, 20 канцеларијских столова 250 црних столица из велике сале оштећени клавири, украдено
преко 200 уметничких предмета: слика и скулптура, музичке линије и још много тога.
kad pre stigoše da naprave detaljan popis, juče su ih izbacili iz skc-a

a ovo što ti izmišljaš

tako mogu i ja da nabrajam zlodela tvog tabora isto
na osnovu lične projekcije

znaci vi blokaderi tvrdite da su tih pokradenih 50 kompjutera, 20 laptopova, 15 televizora , stolovi stolice sve bile za rashodovanje , pa ste vi organizovali radnu akciju da se to odnese i baci na djubriste da se zaposleni u SKCu ne muce? :lol:

Ми само дискутујемо на Крсти. Охне блокирунг.

Уствари смо за Вучића који свима нама даје приходе и пуни маркете .. оре .. сеје ... мота каблове.. пројектује ветропаркове ... модерише ....

Неко кад смо већ код штете од лопвлука .....Да видимо да ли си ти против Вућића

или си као ми За Вучића .

Колико се може купити златних полуга украдених из подрума СКЦа за 1 400 000 000 ( 1.4 милијарде евра ) ?

Pa nije ovo licitacija :rtfm:
pa kod tihog baš je upravo to
licitacija
on lupa šta stigne
i ja ne znam zašto još uvek dolazite na njegove teme jer mu time samo dajete legitimitet da i dalje izmišlja po svom nahođenju...

realnost je dijametralno suprotna džabe se izvrću činjenice da bi ih prilagodili onome što oni žele da je realnost

licitacija
on lupa šta stigne
i ja ne znam zašto još uvek dolazite na njegove teme jer mu time samo dajete legitimitet da i dalje izmišlja po svom nahođenju...

realnost je dijametralno suprotna džabe se izvrću činjenice da bi ih prilagodili onome što oni žele da je realnost

Долазимо јер нам @Тихи шаље паре у злату за сваки репост.

oljackali su ga BLOKADERI

blokaderi studenti su bili u SKC a ne vucicevi kapuljasi caciji

budimo posteni
Na fotkama je tv da se kladimo kako je dobio noge posle ulaska policije i sns batinaša? :mrgreen:

1000006825.jpg

На списку ствари које недостају налази се 50 компјутера, 50 великих монитора, 20 лаптопова, 20 таблета, 8 телевизора, 4 велика телевизора, већи део музичке опреме, сав алат, озвучење, расвета, 2 миксете, 2 камере, фотоапарат, 20 канцеларијских столова 250 црних столица из велике сале оштећени клавири, украдено
преко 200 уметничких предмета: слика и скулптура, музичке линије и још много тога.
Nek traže kod vučića ispod kreveta :hahaha:

licitacija
on lupa šta stigne

Тихи је био у Москви на специјалној обуци. Уништавање цветних револуција. Ви имате Ђемс умри мушки Бонда, капетана марка и Марија ми имамо тихог.

Back