VranV
Ističe se
- Poruka
- 2.167
Rashodovanekakvi si to kokosari zamisli kad su krali kancelarijske stolove i stolice!
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rashodovanekakvi si to kokosari zamisli kad su krali kancelarijske stolove i stolice!
![]()
Rashodovane![]()
Немају ти муда да краду злато ти краду тоалет папире по фирмама и јавним вецеима. Одвратно!
Zar i sendvičari?ali svi kradu
kad pre stigoše da naprave detaljan popis, juče su ih izbacili iz skc-aНа списку ствари које недостају налази се 50 компјутера, 50 великих монитора, 20 лаптопова, 20 таблета, 8 телевизора, 4 велика телевизора, већи део музичке опреме, сав алат, озвучење, расвета, 2 миксете, 2 камере, фотоапарат, 20 канцеларијских столова 250 црних столица из велике сале оштећени клавири, украдено
преко 200 уметничких предмета: слика и скулптура, музичке линије и још много тога.
Pa nije ovo licitacijakad pre stigoše da naprave detaljan popis, juče su ih izbacili iz skc-a
a ovo što ti izmišljaš
tako mogu i ja da nabrajam zlodela tvog tabora isto
na osnovu lične projekcije
Daj, pisao si o kancelarijskim stolovima i stolicamaznaci vi blokaderi tvrdite da su tih pokradenih 50 kompjutera, 20 laptopova, 15 televizora , stolovi stolice sve bile za rashodovanje , pa ste vi organizovali radnu akciju da se to odnese i baci na djubriste da se zaposleni u SKCu ne muce?![]()
kad pre stigoše da naprave detaljan popis, juče su ih izbacili iz skc-a
a ovo što ti izmišljaš
tako mogu i ja da nabrajam zlodela tvog tabora isto
na osnovu lične projekcije
znaci vi blokaderi tvrdite da su tih pokradenih 50 kompjutera, 20 laptopova, 15 televizora , stolovi stolice sve bile za rashodovanje , pa ste vi organizovali radnu akciju da se to odnese i baci na djubriste da se zaposleni u SKCu ne muce?![]()
pa kod tihog baš je upravo toPa nije ovo licitacija![]()
pa kod tihog baš je upravo to
licitacija
on lupa šta stigne
i ja ne znam zašto još uvek dolazite na njegove teme jer mu time samo dajete legitimitet da i dalje izmišlja po svom nahođenju...
realnost je dijametralno suprotna džabe se izvrću činjenice da bi ih prilagodili onome što oni žele da je realnost
Na fotkama je tv da se kladimo kako je dobio noge posle ulaska policije i sns batinaša?oljackali su ga BLOKADERI
blokaderi studenti su bili u SKC a ne vucicevi kapuljasi caciji
budimo posteni
šalje vam faksom?Долазимо јер нам @Тихи шаље паре у злату за сваки репост.
Nek traže kod vučića ispod krevetaНа списку ствари које недостају налази се 50 компјутера, 50 великих монитора, 20 лаптопова, 20 таблета, 8 телевизора, 4 велика телевизора, већи део музичке опреме, сав алат, озвучење, расвета, 2 миксете, 2 камере, фотоапарат, 20 канцеларијских столова 250 црних столица из велике сале оштећени клавири, украдено
преко 200 уметничких предмета: слика и скулптура, музичке линије и још много тога.
pa kod tihog baš je upravo to
licitacija
on lupa šta stigne
i ja ne znam zašto još uvek dolazite na njegove teme jer mu time samo dajete legitimitet da i dalje izmišlja po svom nahođenju...
realnost je dijametralno suprotna džabe se izvrću činjenice da bi ih prilagodili onome što oni žele da je realnost
i kancelarijski stolovi fale i klavir koncertniNek traže kod vučića ispod kreveta![]()
To su uzeli ovi što žele da uče.znaci vi blokaderi tvrdite da su tih pokradenih 50 kompjutera, 20 laptopova, 15 televizora , stolovi stolice sve bile za rashodovanje , pa ste vi organizovali radnu akciju da se to odnese i baci na djubriste da se zaposleni u SKCu ne muce?![]()