mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.568
Robijaćete za genocid nad hrvatima, bosancima i srbima kojih ste najvišr pobili i proterali.a ti izgleda hrvat da uzivas dok gledas kako srbi ginu. zar ne?
volis da vidis iz svakog ugla, a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Robijaćete za genocid nad hrvatima, bosancima i srbima kojih ste najvišr pobili i proterali.a ti izgleda hrvat da uzivas dok gledas kako srbi ginu. zar ne?
volis da vidis iz svakog ugla, a?
Ratibor je srpski Homeini.Kako Ratibor Trivunac prezivljava ove teske trenutke....
![]()
U redu robijaćemoRobijaćete za genocid nad hrvatima, bosancima i srbima kojih ste najvišr pobili i proterali.
Čiji Bog?Ми, пленумаши, на свакој локацији дежурамо по сменама.
СКЦ ће, ускоро, поново бити наш, студентски, како Бог и правда заповедају.
tako je, blokaderi napolje, ..........cibe.Ми, пленумаши, на свакој локацији дежурамо по сменама.
СКЦ ће, ускоро, поново бити наш, студентски, како Бог и правда заповедају.
Tebi će helikopterima dupe da napune u zabeli živ bio pa osetio![]()
...
I da...
Posto je GeSNStapo rekao da ce SKC biti 30 dana otvoren za gradjane da bi citiram "gradjani videli sta su studenti ostavili" (citaj sta je UDBA podmetnula)
Gradjani sad treba to da iskoriste da posetom sa studentima ponovno vrate SKC
...
Ne laži! Nema nikakvog smrada ja sam bio više puta! Sendvičaru raspali botovski!!ODAVDE BI I SVINJE POBEGLE! Pogledajte šta su blokaderi uradili od SKC! Smrad se širi hodnicima!
Autor: Darko Kovačević
Vesti
22.07.2025
13:26
31
SKC će biti otvoren na mesec dana za sve građane koji će moći da dođu i vide šta su blokaderi uradili od ove ustanove, saopštio je ministar Dejan Vuk Stanković
Ne laži! Nema nikakvog smrada ja sam bio više puta! Sendvičaru raspali botovski!!