Rezervni dečko

Ne samo devojke, svi imaju nekog sa kim kucaju, drže tu osobu svesno tu i zainteresovanu. Čak i kad si u vezi sa nekim, budala si ako ne kapiraš da piše bar još 5 osoba pored na mrežama.
Dovoljno je samo lajkovati nečiji status na Instagramu tipa ,,baš si lep/a" i eto uvertire za dopisivanje. Telefon jesam proveravao ali društvene mreže ne. Obavezna je šifra. Ali generalno prevara u vezi nije prevara. Ko garantuje da će se dve osobe uzeti na kraju? Ko garantuje da jedna osoba ne kupuje vreme dok je u vezi dok ne nađe bolje?

Не да не фали већ је неопходно. Након везе је најважније провести време сам/а са собом и вратити се на фабричка подешавања. 🥰
У противном се срља из грешке у још погрешније.
I taj sledeći nagrabusi! Sećaš se teme gde smo pisali o tome pa se Kapetan mnooogo razočarao u mene :zcepanje: To mi nikada nije oprostio.

Nije stvar u materijalu za dečka, stvar je u tome da se ima opcija i da se nešto dešava za slučaj da se ovamo nešto zezne.

Pričam o vezama.

A to je drugo da se nešto dešava. Mada sam ja imala periode i to duge kada mi se ništa nije dešavalo, nisam bila zainteresovana.

Mogu se ja družiti sa ljudima, upoznavati, održavati kontakte, sve to nije isto što i imati rezervu.

Jer, ako mi se stvarno neko svidi, pa neću ga valjda držati u rezervi? To samo znači da mi se i ne sviđa nešto posebno. Ako nakon upoznavanja to ne krene punim kapacitetom, nešto ne valja sa tim odnosom. Svi ti koji se drže pomalo, poneki sex, to i nije neki materijal za lepu vezu. Jer da jeste, krenulo bi odmah i to punim kapacitetom. Naprosto, ne verujem u te low-contact odnose, da su oni nešto kvalitetni.

Mislim da je zbog niskog šećera ali zamišljam da pričate o osobama koji su kao kolači u kutijama, pa kako koji pojedeš uzmeš sledeći. :eek:

Samo, tu je vek trajanja.

Food Gift GIF by Hollyoaks

Е да, занима ме и да ли резерва само табориу складишту или има и он неку главну?
Zavisi da li je prva rezerva. Ako jeste onda je ovaj drugi čuva, mazi i pazi da je drugi ne otme, a ako nije onda je pusti da se rastrči pa kada joj zatreba samo zvizne i eto je.

Porazno.

Ако би ми неко од ехперата објаснио колико се дуго чувају резерве, како и где се складиште, ко проверава исправност..
Унапред захвална.

Није тако једноставно дати одговор.

Зависи од случаја до случаја, ипак нека првилност може да се утврди.

Нпр. док се резерва не истроши. Некад пропадне од стајања. Угоји се, збрчка се, оседи, усмрди....

Некад резерва нађе закрпу, па оде са закрпом.

Некад нађеш бољу резерву, па ону старију пустиш да иде, да је ветар носи.

Та нова резерва слави победу над старом резервом, јер је тешко у међусобној борби победити противника. То ти је једна степеница више ка циљу.
Елиминисао си прву резерву, и сад само још оног првотимца да елиминишеш, и на коњу си.

...кобили....

Није тако једноставно дати одговор.

Зависи од случаја до случаја, ипак нека првилност може да се утврди.

Нпр. док се резерва не истроши. Некад пропадне од стајања. Угоји се, збрчка се, оседи, усмрди....

Некад резерва нађе закрпу, па оде са закрпом.

Некад нађеш бољу резерву, па ону старију пустиш да иде, да је ветар носи.

Та нова резерва слави победу над старом резервом, јер је тешко у међусобној борби победити противника. То ти је једна степеница више ка циљу.
Елиминисао си прву резерву, и сад само још оног првотимца да елиминишеш, и на коњу си.

...кобили....
Али тада већ више она није девојка како наслов каже.

Back