Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 92.197
Ne znam zasto se te "rezerve"vezuju sano za zene.
Muskarci ih takodje imaju,cak i ako su u braku.
I vise od zena.
Некако није исто.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam zasto se te "rezerve"vezuju sano za zene.
I vise od zena.
Vjerovatno jer dame birajuNe znam zasto se te "rezerve"vezuju sano za zene.
I vise od zena.
Кренуло те јутрос, м?A da, tema....Dakle, rezerve nisu dečko i nema tu rezervi, devojčice to dele drugačije....dečko je jedan, onda jedan je učitelj, jedan je prijatelj i tek onaj neugledan je za po kući....on nema ime samo radni naziv, a nije drug....

Dovoljno je samo lajkovati nečiji status na Instagramu tipa ,,baš si lep/a" i eto uvertire za dopisivanje. Telefon jesam proveravao ali društvene mreže ne. Obavezna je šifra. Ali generalno prevara u vezi nije prevara. Ko garantuje da će se dve osobe uzeti na kraju? Ko garantuje da jedna osoba ne kupuje vreme dok je u vezi dok ne nađe bolje?Ne samo devojke, svi imaju nekog sa kim kucaju, drže tu osobu svesno tu i zainteresovanu. Čak i kad si u vezi sa nekim, budala si ako ne kapiraš da piše bar još 5 osoba pored na mrežama.
I taj sledeći nagrabusi! Sećaš se teme gde smo pisali o tome pa se Kapetan mnooogo razočarao u meneНе да не фали већ је неопходно. Након везе је најважније провести време сам/а са собом и вратити се на фабричка подешавања.
У противном се срља из грешке у још погрешније.
To mi nikada nije oprostio.i LOT broj ako može. Za svaki slučaj.Ако би ми неко од ехперата објаснио колико се дуго чувају резерве, како и где се складиште, ко проверава исправност..
Унапред захвална.
Да да, зашто си окрутна према јадном човеку?!!! Шта је он крив?!!!I taj sledeći nagrabusi! Sećaš se teme gde smo pisali o tome pa se Kapetan mnooogo razočarao u meneTo mi nikada nije oprostio.

Nije stvar u materijalu za dečka, stvar je u tome da se ima opcija i da se nešto dešava za slučaj da se ovamo nešto zezne.
Pričam o vezama.
Kad sam to preživela na forumu, sve ću!Да да, зашто си окрутна према јадном човеку?!!! Шта је он крив?!!!![]()

Ратне резерве су обично добро конзервиране, робне имају редовну контролу ал ове емотивне су ми енигма.i LOT broj ako može. Za svaki slučaj.
Ma jok, to samo dok čekam da se jaja skuvaju na tvrdo....Кренуло те јутрос, м?![]()

Zavisi da li je prva rezerva. Ako jeste onda je ovaj drugi čuva, mazi i pazi da je drugi ne otme, a ako nije onda je pusti da se rastrči pa kada joj zatreba samo zvizne i eto je.Е да, занима ме и да ли резерва само табориу складишту или има и он неку главну?
Ако би ми неко од ехперата објаснио колико се дуго чувају резерве, како и где се складиште, ко проверава исправност..
Унапред захвална.
e, to....sve različito i zamotano da se ne vidi....Mislim da je zbog niskog šećera ali zamišljam da pričate o osobama koji su kao kolači u kutijama, pa kako koji pojedeš uzmeš sledeći.
Samo, tu je vek trajanja.
![]()
Али тада већ више она није девојка како наслов каже.Није тако једноставно дати одговор.
Зависи од случаја до случаја, ипак нека првилност може да се утврди.
Нпр. док се резерва не истроши. Некад пропадне од стајања. Угоји се, збрчка се, оседи, усмрди....
Некад резерва нађе закрпу, па оде са закрпом.
Некад нађеш бољу резерву, па ону старију пустиш да иде, да је ветар носи.
Та нова резерва слави победу над старом резервом, јер је тешко у међусобној борби победити противника. То ти је једна степеница више ка циљу.
Елиминисао си прву резерву, и сад само још оног првотимца да елиминишеш, и на коњу си.
...кобили....
Da li zaista danas devojke pored dečka imaju još jednog kog drže na čekanju u slučaju zlu ne trebalo da veza sa prvim pukne i ako da kako prepoznati takvog ?
svakako da zna..........i ta "rezerva" drzi nju kao rezervu. Neka vrsta zensko-muske solidarnosti............zlu ne trebalo.Misliš u gepeku, kao rezervni točak?
Mene interesuje da li ta rezerva zna da je rezerva.
Па док размоташ, па пробаш...e, to....sve različito i zamotano da se ne vidi....