Rezervni dečko

Prije nepunih pedesetak godina je bilo sasvim normalno da djevojka ima vise momaka.
To nije podrazumijevalo seksualne veze,uostalom,smatralo se da nema seksa prije braka,ali sve ostalo flertovanje i zabavljanje je dolazilo u obzir.
Djevojke su izlazile na vasar i oko njih su se okupljali momci.Koja je imala vise zainteresovanih za nju,bila je na cijeni.Niko se ni na koga nije ljutio,niti bio ljubomoran.
Citala sam pisma momaka mojoj tetki.To su obicno bila pisma iz vojske.I sad,jedan od njih joj pise kako je cuo da je ona na nekom vasaru "stajala"sa nekim drugim,ali eto,on se ipak nada da ce njega cekati dok dodje iz vojske.
Meni se taj sistem svidja.Svako je mogao prici svakom ko mu se dopada,a djevojke su mogle da biraju i procijene ko je najbolji za njih,bez ikakvih obaveza.Onda kad izaberu,slijedi brak i to je onda obaveza.A ne kao sad,zabavljaju se sa jednim sto godina i zive kao u braku,a sve misle tamo negdje drugo trava zelenija,i veza pukne nakon vise godina.
Ili jos gore namijenjaju se partnera bez obaveza i onda niko nikog ne shvata ozbiljno onda kada treba.

penis je penis, a rezrevni dečko je nešto drugo.

Skoro svi oni koje gledam kao penis nema šanse da ih gledam kao potencijalne "dečke". To su sasvim odvojene stvari.
tacno. penis je penis-a decko je decko - isto sa penisom,ali nije penis,jer decka ne gledas kao penis,buduci da penis i decko nisu ista ketegorija,bez obzira sto i decko ima penis,a nije samo penis nego decko,a decko i samo penis ne mogu da se porede,iako je decko takodje nosac za penis - a nije penis,vec decko. logicno

tacno. penis je penis-a decko je decko - isto sa penisom,ali nije penis,jer decka ne gledas kao penis,buduci da penis i decko nisu ista ketegorija,bez obzira sto i decko ima penis,a nije samo penis nego decko,a decko i samo penis ne mogu da se porede,iako je decko takodje nosac za penis - a nije penis,vec decko. logicno
ajd ne zaebavaj

Znači sad si u zenitu....obično to bude oko 16 godina, sa 20 već se briše većina spiskova....sa 30 nema ni jedan...svi su muske svinje sa tri telefona...
pa ne, nego znaš li ti šta je materijal za dečka?

Ohohohoho !

Pa to se retko sreće, a ne još da ih ima više na spisku. Ako ih neka ima više na spisku a svi su dobri materijali za dečka, ta je neka srećnica.

odakle ti to da to svi imaju?
Ako gledam svoj život u poslednjih 30 godina ;), nije bilo ni par meseci ukupno kada sam razmišljala o dva istovremeno.

Ali razlikuj upoznavanje od toga da je neko rezerva. Možeš se upoznavati sa mnogima, ali tema nije o tome.

Uvek ćeš za bilo šta naći osobu koja će reći "ja ne", ali par izuzetaka ne pokazuju pravu sliku. :)

Razlikujem, znam šta pričam :D

Не ваља стављати сва јаја у једну корпу.

Ако се корпа разбије, остајеш без јаја.

А ако јаја поделиш у више корпи, кад се једна разбије, остале корпе су и даље ту.

Ми економисти, кандидати за Нобела за економију, то зовемо диверзификација.

Тотално је економски неисплативо да једна дама све своје снаге уложи само у једног мушкарца, јер ако је тај изда, остави, умре, остане без посла и на улици, онда и њу вуче са собом на дно. А ако има резерну корпу са јајима, увек може да се ухвати за та јаја.

Uvek ćeš za bilo šta naći osobu koja će reći "ja ne", ali par izuzetaka ne pokazuju pravu sliku. :)

Razlikujem, znam šta pričam :D

Mora da meni nešto bitno fali, jer ja tražeći godinama pa jedva da neko možda sliči da je materijal za dečka.

Ajde molim te, pričaš li o vezama ili samo sexu? Za sex može ih biti više, ali ja nisam tako shvatila temu.

Јесам вам причао кад смо се ја и бивша раскантали,

она се после десет дана верила за своју резерву (причала ми је о њему, али не као о "резерви", него као о неком слепцу кога јој родитељи намештају).

Mora da meni nešto bitno fali, jer ja tražeći godinama pa jedva da neko možda sliči da je materijal za dečka.

Ajde molim te, pričaš li o vezama ili samo sexu? Za sex može ih biti više, ali ja nisam tako shvatila temu.

Nije stvar u materijalu za dečka, stvar je u tome da se ima opcija i da se nešto dešava za slučaj da se ovamo nešto zezne.

Pričam o vezama.

Али јаја има у изобиљу, свежих увек, а та што стоје у шпајизу се укваре :lol:

Права дама одржава та јаја у шпајзу.

Увек буде нека поручица у ФБ, нека вибер честитка рођуса, некад, кад јој је досадно, добије Дицк пик на ВацАп, буде по нека успутна кафица, на месец дана. Чисто да се јаја у другој кошари држе на стенд бају.

mmmmmmm da, ja negde grešim ubedjen sam da žena može da ide na kafu sa mnogima, a da treba da se seksa sa jednim....verovatno grešim

Jasno. Šta fali biti sam neko vreme?
Не да не фали већ је неопходно. Након везе је најважније провести време сам/а са собом и вратити се на фабричка подешавања. 🥰
У противном се срља из грешке у још погрешније.

Back