Rezervni dečko

Pametni ste vi svi ;)

Ali za nas alfa ženke :D uvek će se naći nešto dobro, tako da ko bi se opterećivao tim rezervama :D
Meme Reaction GIF

Ima se, može se :D

Što me podseti na ono, kada čovek raste gladan, ceo život posle nešto skuplja da mu se to više ne desi. Ko je imao sve šta je hteo, on nema strah od toga. Tako i ovo. Za kaj će ženi koja je uvek mogla da nađe nekog sad odjednom strah šta ću kada ostanem sama.. nema straha.

A ako i dođe dan da nema, pa ništa. rešiće se. Iskočiće neko sasvim nov i frižak. :rotf:

Зар то није синоним?

Pojest' ću sve kolačiće
Tebi u inat postat' ću debela
Sve djevojke
Neće biti slatke kao ja, hoo
Pojest' ću sve kolačiće
Tebi u inat postatu debela
Sve djevojke
Neće biti slatke kao ja, hoo
Neće biti slatkе kao ja
Pa ne baš. Ja inat teram samo sebi, a kada se zaljubim i zatabalesam onda ne jedem ni ne pijem, izgubim apetit. Još ako je nesrećno! Jaoo pa uđem u farmerke iz osnovne!

Ima se, može se :D

Što me podseti na ono, kada čovek raste gladan, ceo život posle nešto skuplja da mu se to više ne desi. Ko je imao sve šta je hteo, on nema strah od toga. Tako i ovo. Za kaj će ženi koja je uvek mogla da nađe nekog sad odjednom strah šta ću kada ostanem sama.. nema straha.

A ako i dođe dan da nema, pa ništa. rešiće se. Iskočiće neko sasvim nov i frižak. :rotf:
Tako je. I nema potrebe za rezervama i drugim opcijama u pričuvi.

Dovoljno je samo lajkovati nečiji status na Instagramu tipa ,,baš si lep/a" i eto uvertire za dopisivanje. Telefon jesam proveravao ali društvene mreže ne. Obavezna je šifra. Ali generalno prevara u vezi nije prevara. Ko garantuje da će se dve osobe uzeti na kraju? Ko garantuje da jedna osoba ne kupuje vreme dok je u vezi dok ne nađe bolje?

Niko apsolutno, zato se ljudi i ne ponašaju kao da im je to nešto bitno i kao da uzimaju za ozbiljno.

Meni je jedna pre nekih dva meseca napisala na poziv za kafu da ima dečka trenutno, ali da ako je zauzeta ne znači da je oduzeta, tako da - vidimo se.

I pride ne navodim primer nje sad kao neke moralne osude, već kao činjenice da danas to "imam dečka" ne znači da neće.

A to je drugo da se nešto dešava. Mada sam ja imala periode i to duge kada mi se ništa nije dešavalo, nisam bila zainteresovana.

Mogu se ja družiti sa ljudima, upoznavati, održavati kontakte, sve to nije isto što i imati rezervu.

Jer, ako mi se stvarno neko svidi, pa neću ga valjda držati u rezervi? To samo znači da mi se i ne sviđa nešto posebno. Ako nakon upoznavanja to ne krene punim kapacitetom, nešto ne valja sa tim odnosom. Svi ti koji se drže pomalo, poneki sex, to i nije neki materijal za lepu vezu. Jer da jeste, krenulo bi odmah i to punim kapacitetom. Naprosto, ne verujem u te low-contact odnose, da su oni nešto kvalitetni.

Družiti se i održavati kontakt kad ti neko pokaže jasne namere je skroz rezerva. :D

Back