Rezervni dečko

e, to....sve različito i zamotano da se ne vidi....
Neka fala, neću....
Nećeš? A kada sam pisala o tome kako sve treba da bude rečeno, iskreno i kao na dlanu - pisali su mi da to ne postoji! I kada kažem ono što želim i osećam - ne valja! I sada ti spakujem kolač u papirić ti nećeš?

Hajde odlučite se već jednom! Hoćete da znate ili nećete?

Da li zaista danas devojke pored dečka imaju još jednog kog drže na čekanju u slučaju zlu ne trebalo da veza sa prvim pukne i ako da kako prepoznati takvog ?
Ne mora da ima rezervnog decka. Ima opcije. Izadje u g g g grad, posalje osmeh i dolazi Romeo za sto.
I to ne treba da te plasi, vec da te oslobodi u smislu da i ti imas vise br telefona i dok niste u bliskom odnosu, da ne shvatas nista ozbiljno. A i tada, zavisno od situacije.

Е да, занима ме и да ли резерва само тавори складишту или има и он неку главну?

Те резерве што таворе у складишту нису нешто на цени, па се брзо размене за нову резерву.

Права дама воли да резерва стиче искуства, расте, као, рецимо, кад имаш новац у банци, а он се окамаћује, па за годину дана добијеш 4,5 % на укупну суму. Зато је битно да резерва иде у свет и стиче нова искуства, и ако се баш добро окамати, можда резерва и престигне првотимца.

Ова резерва што седи кући, временом губи вредност.

Те резерве што таворе у складишту нису нешто на цени, па се брзо размене за нову резерву.

Права дама воли да резерва стиче искуства, расте, као, рецимо, кад имаш новац у банци, а он се окамаћује, па за годину дана добијеш 4,5 % на укупну суму. Зато је битно да резерва иде у свет и стиче нова искуства, и ако се баш добро окамати, можда резерва и престигне првотимца.

Ова резерва што седи кући, временом губи вредност.
Па ти треба да отвориш онлајн школу за младе даме!
Лову да згрнеш!

Back