Rezervni dečko

Ето посебне теме.

Како скувати мушкарца.

Као жабу.

Ако га одмах убациш у врелу воду, опариће се и искочиће из лонца.

А ако га убациш у воду, а затим полако загреваш, неће ни приметити да је већ скуван.

Ето посебне теме.

Како скувати мушкарца.

Као жабу.

А ако га убациш у воду, а затим полако загреваш, неће ни приметити да је већ скуван.
Ma treba mu dva puta po tri sekunde i kuvan je i pečen :manikir:

jasne namere za šta?

Za aktiviranje tih osoba po potrebi. Ako bude potrebe i kakve potrebe.

Meni ako neko jasno pokaže interesovanje bilo kog tipa, a ja uopšte nisam zainteresovan, ja nemam sa tom osobom šta piti kafu ili održavati kontakt jer time samo jedem vreme toj osobi, a znam pouzdano da neću ništa sa tom osobom.

Vidiš da smo već kod glazure. 😉
Ето посебне теме.

Како скувати мушкарца.

Као жабу.

A za nas nestrpljive? Nama svaki iskoči iz lonca?

Za aktiviranje tih osoba po potrebi. Ako bude potrebe i kakve potrebe.

Meni ako neko jasno pokaže interesovanje bilo kog tipa, a ja uopšte nisam zainteresovan, ja nemam sa tom osobom šta piti kafu ili održavati kontakt jer time samo jedem vreme toj osobi, a znam pouzdano da neću ništa sa tom osobom.

U mojoj glavi nema tih osoba iz prvog pasusa, što se veze tiče. Jer da ima, odmah bih aktivirala stvar. Ne bih čekala.
Što se sexa tiče imam u vidu neke koji bi mogli da uskoče.
Nije isto ni malo. Planiram poslovne uspehe, ali veza se ne može isplanirati. To ili se desi ili se ne desi.

U mojoj glavi nema tih osoba iz prvog pasusa, što se veze tiče. Jer da ima, odmah bih aktivirala stvar. Ne bih čekala.
Što se sexa tiče imam u vidu neke koji bi mogli da uskoče.
Nije isto ni malo. Planiram poslovne uspehe, ali veza se ne može isplanirati. To ili se desi ili se ne desi.

Ok, u tvojoj možda nema, ali veruj mi da ima u mnogim glavama. Jer kao što rekoh, šta će tebi tu negde osoba koja ti pokazuje interesovanje, ako tebi ta osoba nije interesantna ili te ne zanima? Znači da ti je rezerva ili ti bustuje ego, a obe stvari nisu dobre. Jasan je meni seks deo, tu uopšte niko i ne kaže da ne možeš imati sedam partnera, za svaki dan po nekog ako ti potrebe to zahtevaju.

Moj prilog temi i devojačkom razmišljanju. Čak je i Supermen samo rezervna varijanta

371306883_284296647680400_3192438668532915595_n.jpg

Da li zaista danas devojke pored dečka imaju još jednog kog drže na čekanju u slučaju zlu ne trebalo da veza sa prvim pukne i ako da kako prepoznati takvog ?
Ne znam da li je tako.

Ali ako jeste i ako devojka svesno odrzava odnos sa tom „rezervom“, onda je mozda u glavi odavno resila da joj je zvanicni decko samo privremeni decko.

Back