Rezerva

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Misliš da nisi površan? (konkretno što se frekventnog menjanja žena tiče)
Za ostalo ne bih zaključivala.. možda si super dubiozan..

Može.

Može i ovo.

Koja je razlika?
Zvocalo bi bilo poput manjeg eksera po glavi. A zvocaralo bi bilo poput manjeg eksrea ali frekventnije i s dve aplitude. Cas sitno, pa cas jako, pa cas sitno.
Mislim da nisam povrsan. Mislim da realno uzimam od zivota ono sto mi se nudi i jednostavno ne padam na lazne price o dubiozi.

Evo vidis kako si nekulturan. A ovamo pevas o nekoj kulturi. hmmmm?
То што те не третирам са максималним поштовањем не значи да нисам културан . . . само значи да не желим да те поштујем на максималном нивоу, рецимо зато што ти сам не поштујеш друге.

А ионако нисам ништа посебно урадио, само размишљам 🤔

То што те не третирам са максималним поштовањем не значи да нисам културан . . . само значи да не желим да те поштујем на максималном нивоу, рецимо зато што ти сам не поштујеш друге.

А ионако нисам ништа посебно урадио, само размишљам 🤔
I tu pocinje tvoja dijagnoza: frik
Niko ne ocekuje da se ponasas licno prema nekome. Ovo je forum i postoji neka podrazumevana kultura, ko god da je.
No ok, znas kako sam cool lik pa ti ne uzimam za zlo. Vise miz abavno da te podsetim na to.

I tu pocinje tvoja dijagnoza: frik
Збуњујеш ме. Прво си рекао да сам психо. Исто си рекао и за Барбару. Сад кажеш да сам фрик. Напредујем? 🤔

Niko ne ocekuje da se ponasas licno prema nekome. Ovo je forum i postoji neka podrazumevana kultura, ko god da je.
No ok, znas kako sam cool lik pa ti ne uzimam za zlo. Vise miz abavno da te podsetim na to.
Свакоме по заслузи. Када ти будеш био пристојан, било својом вољом или присиљен од стране модерације, и ја ћу бити према теби.

Збуњујеш ме. Прво си рекао да сам психо. Исто си рекао и за Барбару. Сад кажеш да сам фрик. Напредујем? 🤔

Свакоме по заслузи. Када ти будеш био пристојан, било својом вољом или присиљен од стране модерације, и ја ћу бити према теби.
Jesam li ja tebi nesto uletao u razgovoru s nekim ko cipiripi i dobacivao - Svetozar je los coek baraba?

Pa rekoh ti vec, one koje prodaju price ljubavi, konekcije, ozbiljne veze, posvecivanja bla bla bla
A tooo.. pa dobro.. moram da pitam po cenu da ispadnem glupa kad vidim 'gluvi telefoni' situaciju.. meni je deep nešto drugo.

Skoro me neko filovao sve vreme misleći da je poenta monogamija a ja mislila na skroz drugu stvar.. i kad reče čovek "pa jbt monogamija" videh gde smo zapeli i da se nikako nismo razumeli..

A tooo.. pa dobro.. moram da pitam po cenu da ispadnem glupa kad vidim 'gluvi telefoni' situaciju.. meni je deep nešto drugo.

Skoro me neko filovao sve vreme misleći da je poenta monogamija a ja mislila na skroz drugu stvar.. i kad reče čovek "pa jbt monogamija" videh gde smo zapeli i da se nikako nismo razumeli..
Ok i dosadno je samo razumeti jednu stranu i tako voditi razgovor. Sta je deep za tebe?

Back