Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 12.287
Добро, опраштам ти. Али само ако се сложиш да нисам мислио ништа лоше.Otkud znam, tako mi dođe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро, опраштам ти. Али само ако се сложиш да нисам мислио ништа лоше.Otkud znam, tako mi dođe
Јеси. Али све и да ниси, то не значи да заслужујеш моје поштовање.Jesam li ja tebi nesto uletao u razgovoru s nekim ko cipiripi i dobacivao - Svetozar je los coek baraba?
Ok. Ako nisi mislio ništa lošeДобро, опраштам ти. Али ако се сложиш да нисам мислио ништа лоше.
Da ali ti ne razumes, ja ne zelim da me ti postujes. YebemiseЈеси. Али све и да ниси, то не значи да заслужујеш моје поштовање.
pošto je deep tvoj termin koji sam ja ovde tek srela ne mogu imati svoju definiciju.. mogu napisati samo šta sam na prvu pomislila: osoba koja ne brza, ne robuje nagonima, ne hvata se odmah za ono što se registruje čulom vida i sluha.. strpljva, temeljna.. ne traži puku zabavu..Ok i dosadno je samo razumeti jednu stranu i tako voditi razgovor. Sta je deep za tebe?
Samo to? Ma daj. Ja reko neko ludilo.pošto je deep tvoj termin koji sam ja ovde tek srela ne mogu imati svoju definiciju.. mogu napisati samo šta sam na prvu pomislila: osoba koja ne brza, ne robuje nagonima, ne hvata se odmah za ono što se registruje čulom vida i sluha.. strpljva, temeljna.. ne traži puku zabavu..
ima kriterijume za koje je potrebno vreme da se provere.. i možda je na prvom mestu trebalo da napišem: ne zaleće se i ne pada lako ni na šta.. samokontrola u kombinaciji sa obazrivošću..
Da.. i to baš za muškarce jadnike.Rezerve su za jadnike.
Paralelne su za muskarce.
Kakvo crno ludilo.. pa nisam imala kad da razmišljam da bih napravila ludilo. Upotrebio si termin i ja odmah odgovarala sa onim što me prvo tresnulo po mozgu.. prvim svojim asocijacijama na termin deep osoba.. a moj mozak je poslednjih god dosta izvetrio tako da nema više ludila ni u tragovima..Samo to? Ma daj. Ja reko neko ludilo.
Kako ko. Analogija sa kockanjem je primerena. Jajare se kockaju na sitno i plase se svakog gubitka i drze uvek dinar u rezervi. Pravi maheri ulazu sve. Pobedjuju ili gube, ali u stilu jer dobitak je uvek veci kada rizikujes opasnije.Da.. i to baš za muškarce jadnike.
И мени се, искрено речено, води љубав да ли желиш или не желиш да те ја поштујем.Da ali ti ne razumes, ja ne zelim da me ti postujes. Yebemise
jbga brate sta da ti kazem, glavu gore. Samo drzi fokus i upamti pravi muskarci ne vole zvocanje.Kakvo crno ludilo.. pa nisam imala kad da razmišljam da bih napravila ludilo. Upotrebio si termin i ja odmah odgovarala sa onim što me prvo tresnulo po mozgu.. prvim svojim asocijacijama na termin deep osoba.. a moj mozak je poslednjih god dosta izvetrio tako da nema više ludila ni u tragovima..
Da.. svi vi mj-či akteri paralelnih veza i prevara a niste u otvorenoj vezi, muljatori.. itd ste meni jadnici..Nachi sad sam i jadnik.
vorever djudИ мени се, искрено речено, води љубав да ли желиш или не желиш да те ја поштујем.
Коментаришем то што се правиш паметан. Оптужујеш ме да кршим сопствена морална начела. Притом их не познајеш.
У том грму лежи зец.
E sad otkud to. Ja u napred kazem da imam i paralelne i rezerve.Da.. svi vi mj-či akteri paralelnih veza i prevara a niste u otvorenoj vezi, muljatori.. itd ste meni jadnici..
To već može.. to je ok.. verujem da ima žena koje pristaju i na to..Ja u napred kazem da imam i paralelne i rezerve.
Па кад је воревер, фокусирај се на разговор са Жврљом, а мене пусти да чешам брадуvorever djud
Imau !To već može.. to je ok.. verujem da ima žena koje pristaju i na to..
A necu sad, sad se ubaci. Aj baci neku ortodoksnu kako su likovi koji imaju povrsne odnose loseg karaktera i to.Па кад је воревер, фокусирај се на разговор са Жврљом, а мене пусти да чешам браду![]()