Rezerva

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
to je onda prilika, zar ne?

Rezerva je ako se računa na to, ako postoji neka svest da se tu može proći, inače ne bi bila rezerva. samo ime tako kaže.
Po meni i ne baš...

Po meni bi rezerva bila osoba sa kojom sam u vezi umesto one koju želim, jer ako mi ne uspe kod ove koju želim imam ovu svoju "rezervu" i biće rezerva dok ne prođem kod one koju želim.

Pa sa sve ro ali to je kao ba pijaci. Biraj zensku pa s njom ostani fazon.
A stvari su zapravo takve da treba da budes s nekim, prodjes sve faze upoznavanja i zblizavanja pa onda izaberi brate jel to ta ili sta vec
Ovako mi sve to zvuci ko pijaca ruskih mlada.

Nije isti smisao reči rezerva goriva i rezervni auto,
da ne govorimo o ljudima....to je sasvim drugo značenje reči, a ima i sinonima koji se ne izgovaraju kao rezerva....

Recimo ima već tema o paralelnim vezama, ali se to kod rezerve ne može upotrebiti. Recimo imaš jedan auto u garaži, a drugi na ulici, različiti....jedan za po gradu drugi za more, ako jedan ne funkcioniše ili nema goriva, voziš drugi. Ako jedan prodaš i ode kod drugog gazde ne možeš da ga voziš, znači voziš onaj koji imaš....Naravno da se tu auto ništa ne pita, što je sasvim normalno jer svako od nas ima pravo na svoju volju i slobodu....

U ovo se zaklinjala radnicka klasa sfrj.
Jednom kupis, ceo zivot vozis.
Nego ja ne mogu da se odlucim, jel mi lici na onaj dugacki zamrzivac ili na TA pec.
1737834792473.jpeg

Стари мерцедес је могао без проблема милион и више километара. Постоје аутомобили који су изгурали преко четири милиона.

Мења онај који купи половно са лажном километражом, без сервисне историје од превараната. Исто то ради и онај који купи ново, а неквалитетно.

Analogija s kolima vam je ravna kurrcu.
Jedino sto se moze primeniti je da su kola koliko toliko odrzava ako znas, zena je nepredvidljiva. Tako da fak jour filozofija. A te fore ako umes, znas, skilovi, potrudi se, kvaliete, to ce tek da te odvede do crkle dizne, crko karburator, oshla glava motora.
Bolje da nemas pojma, pa nek se ona trudi da je shvatis kako bi samu sebe shvatila. Samo da ne bude kasno.

Analogija s kolima vam je ravna kurrcu.
Jedino sto se moze primeniti je da su kola koliko toliko odrzava ako znas, zena je nepredvidljiva. Tako da fak jour filozofija. A te fore ako umes, znas, skilovi, potrudi se, kvaliete, to ce tek da te odvede do crkle dizne, crko karburator, oshla glava motora.
Bolje da nemas pojma, pa nek se ona trudi da je shvatis kako bi samu sebe shvatila. Samo da ne bude kasno.
Аналогија је најбоља.

Постоје и непредвидљиви аутомобили, којима никад не знаш шта ће да цркне и кад.

Зато ти кажем да је поред свега битан и квалитет. Mercedes W123, W124, Volvo 240,...

Што више власника то је грђе. Исто важи и за службени ауто који сви возе. Свако се понаша како му воља. Неко даје гас на хладан мотор, други вози под ручном, трећи враћа из пете у другу брзину,...

Људи исто тако пуцају.

Najgora.
Najretardiranija tendencija muskarca usred svoje opsesije da dokuci prirodu je da primeni isti recept na zenu.
I onda ko tele uore, a ova to onjusi i onda bude jos gora. Ti na diznu, ona propisti na gumu, ti na gumu ona na auspuh.
A jos se i takmice koji je vestiji sa zenama.
Kakvo tracenje energije.
Ja nemam pojma sa zenama. Uzasan sam u krevetu. Znaci najgori. I ovako, tek romanticno. Donesem joj ruzu pola latica otpalo i cokoladu koju sam vec naceo.
Ei ti.

Ако си некога варао, малтретирао, понижавао, вређао, искоришћавао у дужем временском периоду или је то радило више људи узастопно или истовремено тај неко не може да остане исправан и нормалан.

Људи се троше.

Зато само Бубањ поток...

@MrNapokon
Najretardiranija tendencija muskarca usred svoje opsesije da dokuci prirodu je da primeni isti recept na zenu.
I onda ko tele uore, a ova to onjusi i onda bude jos gora. Ti na diznu, ona propisti na gumu, ti na gumu ona na auspuh.
A jos se i takmice koji je vestiji sa zenama.
Kakvo tracenje energije.
Ja nemam pojma sa zenama. Uzasan sam u krevetu. Znaci najgori. I ovako, tek romanticno. Donesem joj ruzu pola latica otpalo i cokoladu koju sam vec naceo.
Ei ti.

Ја нисам вешт. Само сам схватио како ствари иду.

Back