Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.894
Потписујем. Ту си потпуно у праву.Ne bih.
Nema svrhe.
To si pobrkao sa tobom i "gospođom".
Kad ste videli da ni jedno ni drugo nemate pojma, onda ste se složili.

Након што је урадила изузетно ријетку ствар на форуму, рекла да је нешто научила тј. да није апсолутна свезналица, похвалио сам је сасвим искрено и сад је заиста гледам другим очима и кад јесте и кад није у праву.
С друге стране, прије неки дан си тврдио једно, а синоћ потпуно супротно и, наравно, ништа ту није погрешно, увијек си у праву. Кад би „стиснуо петљу” па рекао да си се ипак зајебао, погријешио у брзини, наспретно се изразио, да ти је неко други с налога куцао, да је и то могуће у паралелним свјетовима... ма било шта слично, и то би било за похвалу (мада је очигледно да си у ту протурјечност неопрезно упао бјесомучно се кобељајући због непостојећег правила „с лијева на десно”). Све док бјежиш од синоћње провале ко ђаво од крста, ништа од иоле озбиљнијег разговора.
I još uvek se blamiraš sa time?
Evo ga još jedan zadatak za tebe (može i "gospođa", i ona se razume isto koliko i ti):
Kolika je verovatnoća da je 5 / 2 = 3?
Pa sledimo tvoju genijalnu logiku:
-Izraz je tačan ili netačan, zar ne?
-Jeste.
-Dobro, i koliko je 1/2? 50%, zar ne?
Znači, Ajnštajne, verovatnoća da je gornji izraz tačan je 50%.
Pa bravo.

Шансе нема да ме увучеш у било какву расправу нити да ти било шта објашњавам, само настави овако и ето забаве за све читаоце.

Што ме више пута и са више оваквих примјера „направиш будалом”, забава ће ми бити већа.

Само напријед! Подстичем те да у томе истрајеш. Буди још оштрији, још одлучнији и исмијавај ону кошарку што жешће! Крајње је вријеме да након силног тупљења на овој теми коначно добијемо и мало забаве.

Опа, чуо си и за а приори и за а постериори вјероватности? Де подсјети ме, је л и то иде с лијева на десно?Ipak mi te je malkice žao, pogledaj razliku između verovatnoće a priori i verovatnoće a posteriori.
Pa se ne javljaj više.

...po drugi put.
Ides s leva na desno, a ne s desna na levo. Izraz je pravilno napisan.