Reši jednačinu

Прво, сад видим по писању да си женско, а обраћао сам ти се као мушкарцу. Извини, није намјерно.
Друго, видим и да се ти мени обраћаш као жени, а мушко сам. Комплетна лудница. :lol:

Примјер са шалтером свакако није одговарајући, а ако и даље мислиш да јесте, изволи па и ти рачунај 25 х 117895287 х 4 по „шалтерском реду”. ;)

Е па није. Ево за дишпет ћу 8*2/4 рачунати тако да прво подијеим и добићу тачан резултат. И шта ћемо сад? :mrgreen:

Поменуо тек да обухватим шалтером и приоритет различитих операција.

Наравно да постоје правила и за писање у једном реду. Нико ти не брани да пишеш израз у једном реду, али у складус тим правилима, дакле – једнозначно.

А? Ниђе везе...
Ne bitno je, sve je množenje.

@Lule

Још да почнеш пажљиво и писати... :lol:
To je bio lapsus koja sam sama uvidela i ispravila, tkd...
Za razliku od nekih forumaša kojima moraš da ukažeš (dal eksplicitno, dal implicitno :zper::per: ) da ne čitaju pažljivo. :mrgreen:;)

Bilo šta može da se strpa u istu rečenicu.

Ono, kad neko ne može da ti nađe suštinsku grašku pa se hvata za rat i mir u istoj rečenici. Ili lapsus koji sama uočiš. :mrgreen:
I neće da kaže, da to je to koleginice, sad se razumemo, lepo si objasnila, nego- Dokazala si da sam ( ja ) u pravu.
Dobro.

To je bio lapsus koja sam sama uvidela i ispravila, tkd...
Za razliku od nekih forumaša kojima moraš da ukažeš (dal eksplicitno, dal implicitno :zper::per: ) da ne čitaju pažljivo. :mrgreen:;)

Bilo šta može da se strpa u istu rečenicu.

Ono, kad neko ne može da ti nađe suštinsku grašku pa se hvata za rat i mir u istoj rečenici. Ili lapsus koji sama uočiš. :mrgreen:
I neće da kaže, da to je to koleginice, sad se razumemo, lepo si objasnila, nego- Dokazala si da sam ( ja ) u pravu.
Dobro.
Ју, ју, ју... ал смо осјетљиви на шалу... :lol:

Кад боље погледам:
„ne može da se izvrši (...) tj može u glavi gde automatski preskačeš korak (...) U stvari i ne preskačeš, izvršio si ih nasvasno...”
заправо се слажем с тобом, мада заправо не, а може и обратно мада не би требало. :lol:

Ју, ју, ју... ал смо осјетљиви на шалу... :lol:

Кад боље погледам:
„ne može da se izvrši (...) tj može u glavi gde automatski preskačeš korak (...) U stvari i ne preskačeš, izvršio si ih nasvasno...”
заправо се слажем с тобом, мада заправо не, а може и обратно мада не би требало. :lol:

Nisam osetljiva na šalu, možda je nisam shvatila jer mi taj smajli - :lol: - ne izgleda dobromanerno. :mrgreen:
A i sve ono hvatanje za reč i antirazumevanje...

Pa se nadovezalo na taj utisak.

Кад се неко оволико излупета, обично дигнем руке јер ту нема помоћи, међутим, ово ми је вишеструко занимљиво, толика функционална неписменост тј. неспособност да се једноставан кратак текст прочита и схвати запрепашћује чак и сама по себи, а поготово кад је пропраћена с оволиком количином бахате ароганције.
Zašto uvek polaziš od sebe?
E, to je meni fascinantno.

Back