РЕПУБЛИКО СРПСКА СРЕЋАН ТИ 20. РОЂЕНДАН.

Idemo na podforum (H)Istorija/Povijest....Alija nije imao izbora, nego kada su SFRJ napuslitle Slovenija i Hrvatska da raskrsti sa Srboslavijom. Čak je i u toj situaciji zajedno sa Kirom (R.I.P.) predlagao nekakvu asimetričnu Jugoslaviju. Naravno, to je odbačeno jer su već postojali planovi RAM-1 i RAM-2. Kasnije je pao i dogovor u Karađorđevu. Glavna stvar zbog koje se ratovalo je teritorija. Podjela RBiH.

I da, ponosni smo, preponosni što smo skršili Veliku Srbiju, a nema ni Velike Hrvatske. Čak se razbucala i APZB Velika Kladuša. Nismo bili pi3de k'o Crnogorci što su se privremeno pritajili, a onda kada je sve prošlo, sve istresli zavojevačima u lice i odvojili se i oni.

Grize te što postoji Republika Srpska jel da ?z:) Šta da ti radimo, viša sila...
A to šta si skršio, smešan si, blago rečeno. Prošetaj malo Livnom, Duvnom, Ljubuškim, pa mi javi kada ugledaš neko obilježje države BIH. A stanovništvo u RS vas takođe ne ferma ni pet posto.
Možeš samo da kukaš po forumu...

Ali van je jedan veliki komadic te skrsene velike Srbije pao pravo u dvoriste.
I ako ste ponosni sto ste ginuli i niste takticki radili kao Crnogorci, zasto ste mjaukali celi rat moleci za pomoc. Ponos ne ide zajedno sa preklinjanjem. Ponositi se zrtvama moze samo pobednik. U ovom ratu niste dobili sta ste hteli, vase zrtve su uzaludne. Sve te reci su samo uteha za onolike grobove.
Nismo samo mi kmečali, nego su i neki drugi zapomagali:
SAT, 14 OCT 1995 21:58:19 GMT

Forces of the Bosnian federation advancing in Western Bosnia

AT THE GATES OF BANJA LUKA

- It is claimed that the leaders of Bosnian Serbs are constantly in telephone contact with Slobodan Milosevic, as well as that Nikola Koljevic has warned the President of Serbia that, should the offensive continue, in 36 hours he "may expect total collapse of the Republic of Srpska".

Vasilije Stefanovic
http://www.aimpress.ch/dyn/trae/archive/data/199510/51014-003-trae-beo.htm

Ko je zrtvavo mir za otcepljenje poznata je prica...
Kako ti nije jasno da su veliksrpski političari ukinuli SFRJ tako što su žrtvovali mir.
Čudi me da imaš pristup internetu, a nemaš prave informacije?

Svi normalni ljudi u Srbiji će obavezno glasati za Čedu LDP i njegovu koaliciju kojoj sam zaboravio ime.

Kako ti nije jasno da su veliksrpski političari ukinuli SFRJ tako što su žrtvovali mir.
Čudi me da imaš pristup internetu, a nemaš prave informacije?

Svi normalni ljudi u Srbiji će obavezno glasati za Čedu LDP i njegovu koaliciju kojoj sam zaboravio ime.

Sve argument do argumenta, kao i obicno. :roll:

OK, u pravu si , a sad hajde cao!

Saće general @Bart S., samo da ruča, pa će ti on objasniti sve u vezi sa Lisabonskim sporazumom.

Iskreno bih volio da se Šešelj zdrav i živ hitno pov-vati iz Ševeningena.

Možeš ti da tamburaš koliko hoćeš, slavlje nećeš pokvariti.
RS je potvrđena međunarodnim sporazumima, i njen status se bez volje Srba, ne može promeniti.
Znaš kako kažu tvoji sa Zapada- faktičko stanje na terenu, nova realnost... a postoji evo već blizu 20g. Nove generacije koje rastu u
RS, smatraju je svojom domovinom, i ne pamte preddejtonsku BIH.
Sve ostalo su samo tvoji vlažni snoviz:)
Nek je srećan rođendan RS i da nam večno traje !

Нек је срећно нашој Републици Српској, јединој опипљивој побједи Српског народа у 20. вијеку.
Тренутно имамо 9. Јануар, 20. по реду дан државности, надам се да ће до 30. по реду дана државности да се ту негдје појави и дан независности.

Možeš ti da tamburaš koliko hoćeš, slavlje nećeš pokvariti.
RS je potvrđena međunarodnim sporazumima, i njen status se bez volje Srba, ne može promeniti.
Znaš kako kažu tvoji sa Zapada-faktičko stanje na terenu, nova realnost... a postoji evo već blizu 20g. Nove generacije koje rastu u
RS, smatraju je svojom domovinom, i ne pamte preddejtonsku BIH.
Sve ostalo su samo tvoji vlažni snoviz:)
Nek je srećan rođendan RS i da nam večno traje !
Nove vrijednosti u svjetskim odnosima?

Čim se steknu uslovi vraćamo se na Ustav Republike Bosne i Hercegovine! Nazif Gljiva će biti prvi povraćeni predsjednik Predsjedniištva.

Sretan rođendan želim pjesmom koju je odabrala @Samara u postu #19:

Mile Dodik će ih stvoriti, a o uslovima će odlučivati više ljudi tako da ni ja nisam siguran koji su uslovi.

Ja ti odgovora,ali navikao sam to od vas.Ako nema nesto copy-paste,onda su vam odgovori jadni kao ovaj.

A sto se tice Dodikovih uslova ili uslova bilo kojeg srpskog predsjednika i politicara iz RS-a.od njih vas samo moze glava zaboljeti.

To ćemo tek vidjeti. Jedan je pokušao to sa autostradom, pa završio u Hagu sa svim svojim podređenim. Jedan pametni šekspirolog kada je shvatio šta je uradio ''bio ubijen od zločinačke ruke''. Samoubio se.

Pa zar je to tebi dovoljna satisfakcija za sve one zrtve koje ste dali. Prosto da ne poverujem.
Zavrsio je u Hagu ali je docekao sezdeset i neku. Zenu, decu, unucad i praunucad je obezbedio da ne moraju da rade do smrti, umrece a iza njega ostaje RS za koju cvrsto veruje da je plod njegove borbe, vizije i moci...
Mislim taj njegov Hag je toliko smesan a vi stalno pominjete tu cinjenicu kao da je nesto najlosije sto mu se moglo desiti. U poredjenju sa mladicima koji su ginuli sa dvadesti nekom ostavljajuci gladnu decu i polumrtve roditelje na zgaristima kuca u becdi i bolesti i Karadzic i Mladic su rodjeni pod srecnom zvezdom. Pozivanje na njihov kraj je kao bedna uteha ili totalna glupost.

I da, ne videh da se do sada pojavio bilo ko da mi pojasni zasto Alija nije odgovarao za smrt stotine hiljada ljudi jer je potpisao pa povukao potpis pa opet nakon stradanja potisao isto?? I evo vec od 95' nikog da nadje resenje te misterije.
Sam Alija je jednom odgovorio doslovce Pa dejtonski sporazum je malo povoljnij od Lisabonskog samo nije povoljniji sto je u medjuvremenu izginilo toliko ljudi" Kakav smesan odgovor zadovolji napacene mase bez trunke samopostovanja.

I da, ne videh da se do sada pojavio bilo ko da mi pojasni zasto Alija nije odgovarao za smrt stotine hiljada ljudi jer je potpisao pa povukao potpis pa opet nakon stradanja potisao isto?? I evo vec od 95' nikog da nadje resenje te misterije.
Sam Alija je jednom odgovorio doslovce Pa dejtonski sporazum je malo povoljnij od Lisabonskog samo nije povoljniji sto je u medjuvremenu izginilo toliko ljudi" Kakav smesan odgovor zadovolji napacene mase bez trunke samopostovanja.
Za Lisabonski sporazum i sve u vezi s njim, molim te da se obratiš generalu @Bartu S.

Za Lisabonski sporazum i sve u vezi s njim, molim te da se obratiš generalu @Bartu S.

Što se vi Muslimani nervirate i frustrirate oko Republike Srpske??

Poverovali ste Tuđmanu i krenuli u rušenje Jugoslavije. I sad svako ima svoje dvorište.
Mogli smo svi zajedno živeti u Jugoslaviji, ali vi ste krenuli u razaranje i rat. Hrvati imaju Hrvatsku, a šta vi imate??

Plan A je bio da sačuvamo Jugoslaviju, ali pošto su je zlikovci poput Hrvata i idioti poput Muslimana totalno razjebali plan B je naše dvorište sada poznato kao RS. To je nepovratan proces! z:poz:

Hajde majstore izdvoji RS iz BiH ili pripoji Srbiji :per:

Nema potrebe, RS je pokazala veliku žilavost i vitalnost unutar ovakve BiH. Samo će se još više afirmisati i emancipovati. Vi ćete se vremenom pomiriti da ona postoji, tj. već ste se pomirili, gledaćete vaša posla i svi će zajedno krenuti u progres. To je neminovno.

Nije Srbima važno da li će RS biti nezavisna zvanično ili nezvanično, važno je da ona postoji i da sarajevske age i begovi gledaju svoja posla. z:poz:

Back