aleksije radicevic
Poznat
- Poruka
- 9.750
Mi Srbi!Ko to MI, baš me zanima, najiskrenije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi Srbi!Ko to MI, baš me zanima, najiskrenije
Botovi iz Srbije!Ko to MI, baš me zanima, najiskrenije
Gramatika iz Zenice.Naravno da nije, ta slobodan grad.
Neeego, piše se srpskohrvatski bez crtice između kao i obratno, bem ti sunac 'de je to išlo u čkolu ako jeste
![]()
Malo li je s obzirom da su na drugoj strani opajdare i muslimani.Botovi iz Srbije!![]()
![]()
Ćaci avangarda!![]()
Mi Srbi!
Nema šanse ne brini.
Dobra je za kraćenje dosade.![]()
Botovi iz Srbije!![]()
![]()
Ćaci avangarda!![]()
Idi lezi, rekla sam ti.Uh, pade mi kamen sa srca al' ipak budi oprezan, zlo je to, nadje puta kad se čo'ek najmanje nada
![]()
Ne pitaš se. Sledeće pitanje?Reciprocitet do momenta dok vam EU ne zabrani ulazak na teritorij ili uvede vize?
Sigurno bi u RS-u slavili.
Ustav koji ne pociva na legitimitetu i legalitet mu je nistav,zakon ako nije moralan nisi duzna da ga postujesPravi budalu i od sebe i od nas iz RS-a.
On nema pravo nikome da zabrani ulazak u BiH. Kao prvo nema nikakvog pravnog osnova.
On je sada građanin RS-a kao i ja. Mogu li ja da zabranim nekome ulazak u BiH? Ne mogu. Ne može ni on.
Gramatika iz Zenice.![]()
To i radim. I prenosim dalje.Ustav koji ne pociva na legitimitetu i legalitet mu je nistav,zakon ako nije moralan nisi duzna da ga postujes
Ubedljiva većina Srba iz Srpske, Srbije i Crne Gore. Tebe ćemo nekako halaliti, ako nećeš s nama. Kako guslar pripisuje reči Janku Vukotiću dok poziva u Boj na Mojkovcu:Koji Srbi, ja sam Srbin i nemam nikakvu nameru da uništavam BiH,
šta više ne poznajem nikoga ko ima tu nameru
Moraćeš da budeš precizniji, koji to Srbi imaju takvu nameru
Dezerteru!Ubedljiva većina Srba iz Srpske, Srbije i Crne Gore. Tebe ćemo nekako halaliti, ako nećeš s nama. Kako guslar pripisuje reči Janku Vukotiću dok poziva u Boj na Mojkovcu:
Ko god neće, nagona mu nema,
koga muško srce ne oprema,
kome opšte dobro nije milo,
neka bježi i prosto mu bilo.
Neka priča kad kod doma dođe
za nas što smo ostanuli ođe
neka nam se ne nadaju kući,
mi smo pali prošlost krunišući,
i braneći Dušanovo Carstvo
i viteško ljudsko dostojanstvo!
![]()
Kada sledi podela Federacije? Sarajevo je dosadilo i Bogu i ljudima.To i radim. I prenosim dalje.
A Cetinjani kako onda tako i danaske, prvo bekstvo s Lovćena pa transparent.Ubedljiva većina Srba iz Srpske, Srbije i Crne Gore. Tebe ćemo nekako halaliti, ako nećeš s nama. Kako guslar pripisuje reči Janku Vukotiću dok poziva u Boj na Mojkovcu:
Ko god neće, nagona mu nema,
koga muško srce ne oprema,
kome opšte dobro nije milo,
neka bježi i prosto mu bilo.
Neka priča kad kod doma dođe
za nas što smo ostanuli ođe
neka nam se ne nadaju kući,
mi smo pali prošlost krunišući,
i braneći Dušanovo Carstvo
i viteško ljudsko dostojanstvo!
![]()
Da te pitam imaju li Crnogorci svoju drzavu?To i radim. I prenosim dalje.
A šta je drugo?
![]()
Imaju, dio države. Entitet. Dosta.Da te pitam imaju li Crnogorci svoju drzavu?
Imaju li Hrvati svoju drzavu ?
Zasto onda nemaju Srbi u Rs svoju drzavu ako Crnogorci su Imali pravo na referendum zasto ga ne bi imali Srbi u Rs,fino referendum pa se izjasne da li zele svoju drzavu ili da budu dio Bih
To je njihovo pravo koje im je uskraceno debelo,i takav ustav koji je njima nametnut nema legitimet samo goli legalitet i kao takav je nistav u odnosu prema Srbima u Rs
Odričeš se čakavskog?Za mene je to Srpsko-Hrvatski; Hrvatsko-Srpski jezik.
Jesu li birali to?Imaju, dio države. Entitet. Dosta.