Republika Srpska zabranila ulazak slovenačkoj predsednici i šefici diplomatije

Pravi budalu i od sebe i od nas iz RS-a.
On nema pravo nikome da zabrani ulazak u BiH. Kao prvo nema nikakvog pravnog osnova.
On je sada građanin RS-a kao i ja. Mogu li ja da zabranim nekome ulazak u BiH? Ne mogu. Ne može ni on.
Ustav koji ne pociva na legitimitetu i legalitet mu je nistav,zakon ako nije moralan nisi duzna da ga postujes

Republika Srpska je entitet a ne drzava to je tacno ali ono sto ti ne uvidjas je da Republika Srpska je entitet i dio Bih ne svojom voljom nego bez svoje volje je usla u Bih.A u pravu sve sto nije dobrovoljno je nistavo iako je Ustav na jasan i ima jasan legalitet ali nema legitimet

Koji Srbi, ja sam Srbin i nemam nikakvu nameru da uništavam BiH,
šta više ne poznajem nikoga ko ima tu nameru

Moraćeš da budeš precizniji, koji to Srbi imaju takvu nameru
Ubedljiva većina Srba iz Srpske, Srbije i Crne Gore. Tebe ćemo nekako halaliti, ako nećeš s nama. Kako guslar pripisuje reči Janku Vukotiću dok poziva u Boj na Mojkovcu:
Ko god neće, nagona mu nema,
koga muško srce ne oprema,
kome opšte dobro nije milo,
neka bježi i prosto mu bilo.
Neka priča kad kod doma dođe
za nas što smo ostanuli ođe
neka nam se ne nadaju kući,
mi smo pali prošlost krunišući,
i braneći Dušanovo Carstvo
i viteško ljudsko dostojanstvo!

:cool:

Ubedljiva većina Srba iz Srpske, Srbije i Crne Gore. Tebe ćemo nekako halaliti, ako nećeš s nama. Kako guslar pripisuje reči Janku Vukotiću dok poziva u Boj na Mojkovcu:

Dezerteru!

A Cetinjani kako onda tako i danaske, prvo bekstvo s Lovćena pa transparent.

To i radim. I prenosim dalje.
Da te pitam imaju li Crnogorci svoju drzavu?

Imaju li Hrvati svoju drzavu ?

Zasto onda nemaju Srbi u Rs svoju drzavu ako Crnogorci su Imali pravo na referendum zasto ga ne bi imali Srbi u Rs,fino referendum pa se izjasne da li zele svoju drzavu ili da budu dio Bih

To je njihovo pravo koje im je uskraceno debelo,i takav ustav koji je njima nametnut nema legitimet samo goli legalitet i kao takav je nistav u odnosu prema Srbima u Rs i nisu duzni da ga vrednuju i postuju,i takav stav ne doprinosi stabilnosti

Da te pitam imaju li Crnogorci svoju drzavu?

Imaju li Hrvati svoju drzavu ?

Zasto onda nemaju Srbi u Rs svoju drzavu ako Crnogorci su Imali pravo na referendum zasto ga ne bi imali Srbi u Rs,fino referendum pa se izjasne da li zele svoju drzavu ili da budu dio Bih

To je njihovo pravo koje im je uskraceno debelo,i takav ustav koji je njima nametnut nema legitimet samo goli legalitet i kao takav je nistav u odnosu prema Srbima u Rs
Imaju, dio države. Entitet. Dosta.

Back