Republika Srpska zabranila ulazak slovenačkoj predsednici i šefici diplomatije

Pa kako će podela da bude krvava ako su svi razoružani?

Pa neće je biti, znaju dobro s kim imaju posla

Što pre to shvate svi akteri i krenu da sarađuju u izgradnji funkcionalne države svima će biti bolje

Ovako, korumiprani političari ponovo prodaju maglu nacionalizma sluđenoj raji da bi mogli da lapaju u nedogled

Kad su nas Slovenci interesovali ?

Screenshot from 2025-09-12 21-11-59.png

Pa neće je biti, znaju dobro s kim imaju posla

Što pre to shvate svi akteri i krenu da sarađuju u izgradnji funkcionalne države svima će biti bolje

Ovako, korumiprani političari ponovo prodaju maglu nacionalizma sluđenoj raji da bi mogli da lapaju u nedogled
Ako ipak bude podele, ne može da bude rata, jer su svi razoružani. Zbog toga raste podrška podeli. Nema opasnosti.
A to je najdemokratskije rešenje jer se narodi u BiH međusobno ne podnose.

Jok more, Jusufpašić senior je bio gromada ali ni Muhamed, sin, nije loš.
Oženjen našom Gordanom, lepo ga je vaspitala :heart:

Zukorlić siroma' sa one svoje četiri, one mu i dodjoše glave :confused:

Ali što mi sada uopšte o njima?
Ko te to pokušava žednog preko vode, lukavo je to, pokušaj provokacije da laneš nešto što ne treba, čuvaj leđa drugar, nećemo mi uvek biti ovde da ti ih čuvamo :heart:
Ma kakvi, uvijek pazim šta pišem. Ne bojim ih se na bilo koji način ali hvala na savjetu.

Ako ipak bude podele, ne može da bude rata, jer su svi razoružani. Zbog toga raste podrška podeli. Nema opasnosti.
A to je najdemokratskije rešenje jer se narodi u BiH međusobno ne podnose.

Kako da bude podela, hajde nacrtaj ti funkcionalne granice, probaj molim te

Podele neće biti, ne zavaravaj se, nikome ne treba novi haos u Evropi

Mogu samo narodi u BiH da dodatno kliznu u strožiji protektorat ako nastave da luduju

Međutim, to se neće desiti, seti sa kada je doveden Dodik, zašto je doveden i šta je pričao
Spremi se da stigne neki novi Dodik, da bude doveden da odradi posao, prati kako će se sve strane smiriti za novih 20 godina suživota.

Zaista živiš u iluzijama da će neko zbog Dodika rizikovati haos

Ma kakvi, uvijek pazim šta pišem. Ne bojim ih se na bilo koji način ali hvala na savjetu.
Molim i svaki put :)
To je poznato po podlosti i lukavoj podmetačini, na to sam mislila , taman posla da se takvih iko plaši.

Neka je/ih u ona svoja 23% , msm dok im Hrvati ne otmu svoj deo, onda i manje :malav::rotf:

Pa njih ovde toliko nema, i njihovi narativi u Srbiji su skoro pa nepostojeci, otprilike 0,05% na trzistu narativa u Srbiji.

Sa druge strane, srpski Bosanci dominiraju narativima u Srbiji, barem 80% narativa je kao da stavis dragona sa Krste da ti prica svoje gluposti.
Crnogorci su brojniji u Srbiji nego BH Srbi daleko više.

Molim i svaki put :)
To je poznato po podlosti i lukavoj podmetačini, na to sam mislila , taman posla da se takvih iko plaši.

Neka je/ih u ona svoja 23% , msm dok im Hrvati ne otmu svoj deo, onda i manje :malav::rotf:
Eto, bila si u pravu, meni dadoše C1 jer sam napisao da je on musliman a njemu isto C1 (valjda) jer mi je opsovao mater.

Eto šta radi naša moderacija....

Kako da bude podela, hajde nacrtaj ti funkcionalne granice, probaj molim te

Podele neće biti, ne zavaravaj se, nikome ne treba novi haos u Evropi

Mogu samo narodi u BiH da dodatno kliznu u strožiji protektorat ako nastave da luduju

Međutim, to se neće desiti, seti sa kada je doveden Dodik, zašto je doveden i šta je pričao
Spremi se da stigne neki novi Dodik, da bude doveden da odradi posao, prati kako će se sve strane smiriti za novih 20 godina suživota.

Zaista živiš u iluzijama da će neko zbog Dodika rizikovati haos
entitetske granice su funkcionalne

Back