Republika Srpska zabranila ulazak slovenačkoj predsednici i šefici diplomatije

Žali Bože ćirilice kad je ovakvi zloupotrebljavaju.
Da, pokidao si se od ćirilice.
NATO neće djelovati jer će Mađarska glasati protiv.

Imaš kakvu drugu nadu jer ti je ova propala? Možda meteor ili vulkan, zemljitres etc.?
Tihi, smanji doživljaj. Nemoj dupli nalog da ti Banuju.
Biće koliko vidim veliko sranje, a možda i treba, da se ohlade usijane glave. Možda direktor CIA dodje opet u posetu, i kaže debeloj komunjari da ne jede govna.

entitetske granice su funkcionalne

svakako :per:

sam si nacrtao "granice" koje su iscepkane i isprepletane, kakva crna podela

verovatno imaš i neki genijalan plan za Brčko

Da ti pomognem, zaista postoje funkcionalne granice, ne idealne ali kako, tako funkcionalne

To su ti trenutne međunarodno priznate granice BiH i tu ti je kraj priče, tako da batalimo više uzaludne priče

@zbiljaš atavlja videe gde se ređaju muslimanski analitičari koji se takmiče ko će elokventnije ubediti nekog da je Dodik u očajanju. :mrgreen:

Drugo, vaša radost zbog sankcija Slovenije, pokazuje koliko retko se dešava nešto vama u prilog. Pa su vam slovenačke sankcije daj šta daš.
Ne zagovaraj. Daj komentar na video. Na činjenice.

Sećaš li se šta sam ti odgovorio onomad kad si mi predlagala da analiziram zašto si upala u neke svađe po nekim forumima!
Isti odgovor je i na ovaj predlog da odgledam videe koje međe zbiljaš sa kojih se obraćaju drugi zbiljaši!
Nemam dva života! :rotf:
Nisam tada znala da su botovi 95% na forumu. Otjeraju brzinom munje opozicioniste ili ljude koji normalno razmišljaju i zaključuju.

svakako :per:

sam si nacrtao "granice" koje su iscepkane i isprepletane, kakva crna podela

verovatno imaš i neki genijalan plan za Brčko

Da ti pomognem, zaista postoje funkcionalne granice, ne idealne ali kako, tako funkcionalne

To su ti trenutne međunarodno priznate granice BiH i tu ti je kraj priče, tako da batalimo više uzaludne priče
Mi ćemo BiH da uništimo - to je odgovor ako pokušavaš da me ubediš da to ne činimo objašnjavajući kako je to nemoguće. :cool:

Back