dragon x
Legenda
- Poruka
- 53.687
U Republici Srpskoj ne postoji bosanski jezik već jezik bošnjačkog naroda.Izvini, ali prelaskom iz Federacije u RS učeniku se priznaju svi predmeti iz Federacije, pa i bosanski jezik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Republici Srpskoj ne postoji bosanski jezik već jezik bošnjačkog naroda.Izvini, ali prelaskom iz Federacije u RS učeniku se priznaju svi predmeti iz Federacije, pa i bosanski jezik.
Da, pokidao si se od ćirilice.Žali Bože ćirilice kad je ovakvi zloupotrebljavaju.
Tihi, smanji doživljaj. Nemoj dupli nalog da ti Banuju.NATO neće djelovati jer će Mađarska glasati protiv.
Imaš kakvu drugu nadu jer ti je ova propala? Možda meteor ili vulkan, zemljitres etc.?
Eto, bila si u pravu, meni dadoše C1 jer sam napisao da je on musliman a njemu isto C1 (valjda) jer mi je opsovao mater.
Eto šta radi naša moderacija....
Simo, cijelo ljeto su se pokrivene šetale u sred Banjaluke. Pa defile maturantkinja iz medrese. Pa dijaspora koja je okupirala BL. Otvori oči jbt. Ili si nabio one tamne policijske čale?Izmišljenim bosanskim možeš pričat samo u svoja 4 zida.Na ulici,poslu, trgovini je srpski jezik.
Nije zabranjeno šetat po Republici Srpskoj.Simo, cijelo ljeto su se pokrivene šetale u sred Banjaluke. Pa defile maturantkinja iz medrese. Pa dijaspora koja je okupirala BL. Otvori oči jbt. Ili si nabio one tamne policijske čale?
Za mene je to Srpsko-Hrvatski; Hrvatsko-Srpski jezik.U Republici Srpskoj ne postoji bosanski jezik već jezik bošnjačkog naroda.
Nije zabranjeno šetat po Republici Srpskoj.
I za mene.Za mene je to Srpsko-Hrvatski; Hrvatsko-Srpski jezik.
Naravno da nije, ta slobodan grad.Nije zabranjeno šetat po Republici Srpskoj.
entitetske granice su funkcionalne
Sa crticom između. Provjeri.Naravno da nije, ta slobodan grad.
Neeego, piše se srpskohrvatski bez crtice između kao i obratno, bem ti sunac 'de je to išlo u čkolu ako jeste
![]()
Čuj koji cinizam, oni hoće da biraju srpskog predsjednika u FBiH a pišu kao da nas Dodik gura u rat?
@zbiljaš atavlja videe gde se ređaju muslimanski analitičari koji se takmiče ko će elokventnije ubediti nekog da je Dodik u očajanju.
Ne zagovaraj. Daj komentar na video. Na činjenice.@zbiljaš atavlja videe gde se ređaju muslimanski analitičari koji se takmiče ko će elokventnije ubediti nekog da je Dodik u očajanju.
Drugo, vaša radost zbog sankcija Slovenije, pokazuje koliko retko se dešava nešto vama u prilog. Pa su vam slovenačke sankcije daj šta daš.
Sećaš li se šta sam ti odgovorio onomad kad si mi predlagala da analiziram zašto si upala u neke svađe po nekim forumima!Ne zagovaraj. Daj komentar na video. Na činjenice.
Nisam tada znala da su botovi 95% na forumu. Otjeraju brzinom munje opozicioniste ili ljude koji normalno razmišljaju i zaključuju.Sećaš li se šta sam ti odgovorio onomad kad si mi predlagala da analiziram zašto si upala u neke svađe po nekim forumima!
Isti odgovor je i na ovaj predlog da odgledam videe koje međe zbiljaš sa kojih se obraćaju drugi zbiljaši!
Nemam dva života!![]()
Mi ćemo BiH da uništimo - to je odgovor ako pokušavaš da me ubediš da to ne činimo objašnjavajući kako je to nemoguće.svakako
sam si nacrtao "granice" koje su iscepkane i isprepletane, kakva crna podela
verovatno imaš i neki genijalan plan za Brčko
Da ti pomognem, zaista postoje funkcionalne granice, ne idealne ali kako, tako funkcionalne
To su ti trenutne međunarodno priznate granice BiH i tu ti je kraj priče, tako da batalimo više uzaludne priče
Mi ćemo BiH da uništimo - to je odgovor ako pokušavaš da me ubediš da to ne činimo objašnjavajući kako je to nemoguće.![]()
Nema šanse ne brini.Ova zatreskana u tebe
Ne bila ti u koži, kažu ljudi da su one krvoločne kad se namerače na nekoga
Al' ne brini drugar, tu smo mi da te zaštitimo![]()