Republika Srpska zabranila ulazak slovenačkoj predsednici i šefici diplomatije

Još 3000 pripadnika sudske policije i ministarstva pravde, svi su oni pod oružjem.
Eto super.Pojedini nek i dalje žive u ubjeđenju da su Srbi u BiH nenaoružani.
U slučaju bilo kakvog sranja sve kasarne OS BiH na teritoriju Republike Srpske postaju srpske kasarne preko noći.

Kome nama? Ovo je rat diktatora u pokušaju Dode i woke premijerke Slovenije koja mora da balansira nečim nakon što je podržala Palestinu.

U realnosti nebitno, niti bi Dodik išao u Sloveniju niti bi ona u RS.
Mile ima veliku imovinu u Sloveniji. Zato je i pokrenuta zabrana, onda slijedi plijenidba i tako to.

I podijeliš na 3 dijela i šta imaš? Tri prosto proširena sela kojima vlada po jedan kabadahija koji vedri i oblači. Tome težiš? E, jesi i pametan?!
Ne težim ja, mi Srbi cijelo vrijeme pozivamo na dogvor ali sa druge strane imamo samo gluvaće koji ne čuju.

Je li pozivao Dodik na pregovore ljude iz FBiH? Nisu došli, čak sada žele da sami oni biraju predsjednika Republike Srpske.

E pa nećete, evo vam stojko za to. Niste vi normalni u fbih majke mi.

Ne težim ja, mi Srbi cijelo vrijeme pozivamo na dogvor ali sa druge strane imamo samo gluvaće koji ne čuju.

Je li pozivao Dodik na pregovore ljude iz FBiH? Nisu došli, čak sada žele da sami oni biraju predsjednika Republike Srpske.

E pa nećete, evo vam stojko za to. Niste vi normalni u fbih majke mi.
Polako. Nisam ni ja za to da oni biraju.
Valjda treba prvo svu postavu, na sve tri strane rastjerati i sve ispočetka.
Uspostaviti vlast ne jednoga čovjeka, koji će nam klinac bilo kakav predsjednik. To za BiH nije.
Grupa normalnih da vlada, ali pod stalnim nadzorom i stvarnom tranparentnošću.

Polako. Nisam ni ja za to da oni biraju.
Valjda treba prvo svu postavu, na sve tri strane rastjerati i sve ispočetka.
Uspostaviti vlast ne jednoga čovjeka, koji će nam klinac bilo kakav predsjednik. To za BiH nije.
Grupa normalnih da vlada, ali pod stalnim nadzorom i stvarnom tranparentnošću.
A kome ti to govoriš? Pa pozivali su i Stevandić i Cvijanovićka i Dodik i mnogi drugi Srbi na dogovor ali muslimani ne žele dogovor već da Šmit smjenjuje i da oni osuđuju Srbe na sudu.

A kome ti to govoriš? Pa pozivali su i Stevandić i Cvijanovićka i Dodik i mnogi drugi Srbi na dogovor ali muslimani ne žele dogovor već da Šmit smjenjuje i da oni osuđuju Srbe na sudu.
Zato i kažem, grupa ljudi iz sva tri naroda i par manjinskih pripadnika, a iza leđa ljuti članovi revizije i javni tužioci.

Back