Republika srpska Krajina

ajde link za te planinske borbe. ja sam naveo uzrok tih studentskih protesta. na to je mislila na decentralizaciju
pupovac je također i 92. osuđivao zločine srba nad hrvatima

1992 i jeste, nije ga dzabe Tudjman hvalio ja ti pricam sta se desavalo 1990 u Saboru, sto si i pricao.
Samo deo price je tzv. Bugojanska grupa.
Ne, uzroci su bili nacionalisticke prirode sto je potvrdila i kolovodja celog protetsta Savka Kucar na hrt, tacnije radiju. Trebao bi da znas ko je ona.
Takodje je ustaska emigracija postavila bombu u nekom od bioskopa u Beogradu kada je mislim stradalo nekoliko ljudi. To je bilo nesta malo pre, tamo oko price matice hrvatske o ugrozenosti.

1992 i jeste, nije ga dzabe Tudjman hvalio ja ti pricam sta se desavalo 1990 u Saboru, sto si i pricao.
Samo deo price je tzv. Bugojanska grupa.
Ne, uzroci su bili nacionalisticke prirode sto je potvrdila i kolovodja celog protetsta Savka Kucar na hrt, tacnije radiju. Trebao bi da znas ko je ona.
Takodje je ustaska emigracija postavila bombu u nekom od bioskopa u Beogradu kada je mislim stradalo nekoliko ljudi. To je bilo nesta malo pre, tamo oko price matice hrvatske o ugrozenosti.
bugojanska skupina je zatvorena nakon neuspjelog ustanka, nijedan od njih nije bio državljanin jugoslavije
pogledaj na 1:34 da vidiš tko je bio u krajiškoj vojsci

i nisi mi dao nijedan strani članak

milošević je prvi počeo na gazmestanu... zato molim te. nego da te pitam jel je moguće da su svi srbi bili protiv stvaranje RH tada?

Kakve vi veze imate sa Kosovom kada je i Stipe Suvar tada bio sa Milosevicem na Kosovu?
Nisu, vecina nije. Bila je protiv stvaranje onoga sto je Tudjman zeleo, ogromna vecina protiv. I tako ce biti zauvek. Do konacne istrage, nase ili vase.

bugojanska skupina je zatvorena nakon neuspjelog ustanka, nijedan od njih nije bio državljanin jugoslavije

i nisi mi dao nijedan strani članak

Bugojanska grupa je nastavak Maspoka jer ih je bas to nagnalo da ulete. Ali su svi bili hrvati.
Ali to sve je nebitno jer je vas ministar unutrasnjih dela rekao da set vi zapoceli rat. A to je i Tudjman uvijeno rekao: Da nismo zeleli rat ne bi ga ni bilo.
Sta da ti dam kada ti ni hrvatske izvore ne priznajes.

Zasto, kada su masovno glasali za sdp? A za koga su hrvati masovno glasali 1990? Pa Tudjman je trebao da pokaze da je demokrata a on je pokazao da nista bolji od pandura martica nije, cak je i gori.

Kakve veze ima glasanje sa time,pa glasanje je tajno.. Ljudi nisu proterivani i napadani zbog glasačkih listića nego zbog nacionalnosti,sa obe strane fronta. Izbori 1990. u Hrvatskoj bili su u suštini referendum o nezavisnosti.

Bugojanska grupa je nastavak Maspoka jer ih je bas to nagnalo da ulete. Ali su svi bili hrvati.
Ali to sve je nebitno jer je vas ministar unutrasnjih dela rekao da set vi zapoceli rat. A to je i Tudjman uvijeno rekao: Da nismo zeleli rat ne bi ga ni bilo.
ma dokaži da je išta rekao tuđman, vi puno citata ima male izvora. bugojanska skupina:
pogledaj na 1:34

ne izjednačavam ih, vi ste gori. nego da ti pokažem nešto: uspredi ti forum.hr i krstaricu. više je zastupljeno hrvatskih tema na krstarici nego obratno jer ste naprosto opterećeni vama.

nego pogledaj ovo: u krajiškoj vojsci su bili ******
pogledaj na 1:34

hahah pa ti si neki klinja od 12 i kusur godina

Mi optereceni samim sobom? o cemu ti pricas??

Aj pali klinac na svoje forume i siri ustaske lazi tamo . Ne znam ni sta trazis ovde uopste.

vi ste bre nacija za lecenje...

Više od 40 odsto Hrvata opravdava strašni ustaški genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima u Drugom svetskom ratu, pokazalo je istraživanje zagrebačkog „Jutarnjeg lista"! Istraživanje ovog dnevnika, u kome je učestvovalo 2.416 ispitanika, pokazalo je da čak 20 posto Hrvata misli da su ustaše ubijale Srbe, Jevreje i Rome jer su se ovi pobunili protiv hrvatske države, dok 15,81 odsto veruje da su ih ubijali zato što su bili „strani element" u Hrvatskoj?! Konačno, više od pet procenata ispitanika smatra da su „ustaše tim ubistvima pokušale da spreče Vukovar 1991" (!?!).

pazi,to je anketa u mirnodobsko vreme....u vreme rata taj procenat ide na 95% bez problema...i posle pitas sto sve hrvate zovemo ustasama?

Ma idi, reče pripadnik zdrave nacije u kojoj bar 50% ispitanika misli da je Mladić nacionalni heroj. Srbi i Hrvati..isto sranje sa drugim imenom na pakovanju.

Kakve vi veze imate sa Kosovom kada je i Stipe Suvar tada bio sa Milosevicem na Kosovu?
Nisu, vecina nije. Bila je protiv stvaranje onoga sto je Tudjman zeleo, ogromna vecina protiv. I tako ce biti zauvek. Do konacne istrage, nase ili vase.
šuvar je bio jugokomunist kao i milošević ako je uopće bio. a ako smo svi bili ravnopravni zašto hrvati nisu smjeli napraviti svoju paradu?

Kakve veze ima glasanje sa time,pa glasanje je tajno.. Ljudi nisu proterivani i napadani zbog glasačkih listića nego zbog nacionalnosti,sa obe strane fronta. Izbori 1990. u Hrvatskoj bili su u suštini referendum o nezavisnosti.

Glasanje jeste tajno ali iz rezultata mozes mnogo da vidis. A ovo sto sam ti napisao se videlo. Srbi u hrvatskoj nisu glsali za nacionalisticki sds, ne narocito u gradovima, a dobili su od Tudjmana sikaniranje, ubijanje, proterivanje itd.
Tudjman je zbog toga nagradjen iako nista bolji od pandura Martica nije bio.

Back