Republika srpska Krajina

. pazi dalje srbija je ratovala na u hrvatskoj ne obratno, dakle vi ste naše gradove napadali ne vi vaše. čak i taj ustav SFRJ na kog se pozivaš jasno definira granice hrvatske a vi ste to nelegalno htjeli oteti od hrvatske. vi ste započeli rat i prvi ispalili metak što sada objašnjavam tvom prijatelju i prvi ste napravili genocid (tadić se ispričao) a oluja je nastala kao rezultat svega toga

Srbija ratovala u Hrvatskoj? odakle ti to? JNA se borila protiv terorista u Hrvatskoj. JNA nije bila srpska vojska

Al ajde posto ti se ne moze objasniti. Reci ti meni sto mislish da bi JNA pucala na svoje stanovnistvo i sto mislis da je JNA bilo u interesu da pocinje rat.??? Aj samo mi na to odgovori?

Tu banana republiku od Krajine stvorio je Beograd, tačnije "časni Srbi" kao što su Stanišić, Frenki, Kapetan Dragan, onaj što leži pod drvetom u Požarevcu itd. Kako su je stvorili, tako su je kasnije kada više nije potrebna napustili i predali Hrvatima. Tako da Knindže prevashodno na toj adresi treba da traže izvinjenje ako su završili sa razmišljanjem zašto su bili toliko glupi i naivni da ih takvi likovi gurnu u rat.

A na to da je postavljač ove teme svestan bilo čega mogu da kažem samo :zcepanje: .

nepriznate država po međunarodnom pravu su nelegalne, valjda to znaš sa kosovom.a koja tri naroda?? postojali su hrvati i srbi a suglasja federacije nije trebalo. sljedeće: srbi su tada imali u parlamentu svoje predstavnike.četnici u WW2 su također radili zločine u hrvatskoj. pazi dalje srbija je ratovala na u hrvatskoj ne obratno, dakle vi ste naše gradove napadali ne vi vaše. čak i taj ustav SFRJ na kog se pozivaš jasno definira granice hrvatske a vi ste to nelegalno htjeli oteti od hrvatske. vi ste započeli rat i prvi ispalili metak što sada objašnjavam tvom prijatelju i prvi ste napravili genocid (tadić se ispričao) a oluja je nastala kao rezultat svega toga

kao i obicno sve same lazi i rihtanje do nekog novog genocida....znaci nisu ustase napravile genocid vec cetnici...nema veze sto ustav kaze da se nezavisnost moze proglasiti samo uz saglasnost ako promenis status tog naroda u narodnost...nema veze sto su ti ljudi ono sto je preteklo od ustasa iz ww2 pa vam nisu vise verovali kad ste opet poceli sikaniranja po starom dobrom obicaju...nema veze davljenje vojnika u Splitu,nema veze snimak Spegelja...nema veze sto je JNA krenula na Vukovar posto je tamo ubijeno 200 Srba(Seselj je to dokumentovao na sudjenju) i sto je Ovcara bila odmazda njihove rodbine za to...tebi nista nema veze...vazna je samo propaganda sta ti kaze.propaganda koja vas svakih 10 godnina potera u novu mrznju i genocid protiv Srba......znate li vi bre ludaci koliko tona krvi imate na vasim dusam i ne kajete se za to?pa jel vas brine gde ce vam dusa?

Poslednja izmena:
Tu banana republiku od Krajine stvorio je Beograd, tačnije "časni Srbi" kao što su Stanišić, Frenki, Kapetan Dragan, onaj što leži pod drvetom u Požarevcu itd. Kako su je stvorili, tako su je kasnije kada više nije potrebna napustili i predali Hrvatima. Tako da Knindže prevashodno na toj adresi treba da traže izvinjenje ako su završili sa razmišljanjem zašto su bili toliko glupi i naivni da ih takvi likovi gurnu u rat.

A na to da je postavljač ove teme svestan bilo čega mogu da kažem samo :zcepanje: .

Delimicno tacno ali je najvise kriv Tudjman zbog svog delovanja. Jer nisu samo Srbi u Krajini stradali, mnogo su vise stradali u ostatku hrvatske, narocito gradovima.
Ali ti o tome nemas pojma druze liberalni.

Bunili su se jer ste ih maltretirali, jer ste zelili etnicki cistu hrvatsku. Tudjman: Da nismo zeleli rat ne bi ga bilo.
Protest iz 1971 nije bio protest jer su se vodile i borbe po planinskim krajevima. A koliko je bio studensti govore i reci Slavke Dabcevic Kucar: Ono sto nismo uspeli 1971 uspeli smo 1991.
Srbi su bojkotovali referendum 1991. A imali su predstavnike koji su ukazivali na krsenja prava Srba, medju kojima i Pupovca koji je 1990 rekao da se srpska deca teraju na katolicku veronauku.
ajde link za te planinske borbe. ja sam naveo uzrok tih studentskih protesta. na to je mislila na decentralizaciju
pupovac je također i 92. osuđivao zločine srba nad hrvatima

Srbija ratovala u Hrvatskoj? odakle ti to? JNA se borila protiv terorista u Hrvatskoj. JNA nije bila srpska vojska

Al ajde posto ti se ne moze objasniti. Reci ti meni sto mislish da bi JNA pucala na svoje stanovnistvo i sto mislis da je JNA bilo u interesu da pocinje rat.??? Aj samo mi na to odgovori?
srbi=srbi ma odkud da su došli.JNA su činili srbi iz srbije (sam tadić danas je rekao)
JNA je započela rat jer su se događale demokratske promjene, komunisti (velikosrbi) su gubili vlast u hrvatskoj pa su se usrali. avioni JNA su napali banske dvore i to je potaklo na odcijepljenje od juge

potpisujem

vi ste bre nacija za lecenje...

Više od 40 odsto Hrvata opravdava strašni ustaški genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima u Drugom svetskom ratu, pokazalo je istraživanje zagrebačkog „Jutarnjeg lista"! Istraživanje ovog dnevnika, u kome je učestvovalo 2.416 ispitanika, pokazalo je da čak 20 posto Hrvata misli da su ustaše ubijale Srbe, Jevreje i Rome jer su se ovi pobunili protiv hrvatske države, dok 15,81 odsto veruje da su ih ubijali zato što su bili „strani element" u Hrvatskoj?! Konačno, više od pet procenata ispitanika smatra da su „ustaše tim ubistvima pokušale da spreče Vukovar 1991" (!?!).

pazi,to je anketa u mirnodobsko vreme....u vreme rata taj procenat ide na 95% bez problema...i posle pitas sto sve hrvate zovemo ustasama?

Poslednja izmena:
vi ste bre nacija za lecenje...

Više od 40 odsto Hrvata opravdava strašni ustaški genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima u Drugom svetskom ratu, pokazalo je istraživanje zagrebačkog „Jutarnjeg lista"! Istraživanje ovog dnevnika, u kome je učestvovalo 2.416 ispitanika, pokazalo je da čak 20 posto Hrvata misli da su ustaše ubijale Srbe, Jevreje i Rome jer su se ovi pobunili protiv hrvatske države, dok 15,81 odsto veruje da su ih ubijali zato što su bili „strani element" u Hrvatskoj?! Konačno, više od pet procenata ispitanika smatra da su „ustaše tim ubistvima pokušale da spreče Vukovar 1991" (!?!).
mi se ne hvalimo sa parolama "nož, žica srebrenica" kao neki. baš me zanima koliko bi bile ankete da su to kod vas proveli oko vukovara itd. a poričete činjenice za zločine popa đujića u WW2

srbi=srbi ma odkud da su došli.JNA su činili srbi iz srbije (sam tadić danas je rekao)
JNA je započela rat jer su se događale demokratske promjene, komunisti (velikosrbi) su gubili vlast u hrvatskoj pa su se usrali. avioni JNA su napali banske dvore i to je potaklo na odcijepljenje od juge

A najjace je sto u ovu pricu veruje citava planeta. Gadno smo najebali. Daj boze da se na ovome i zavrsi, da ne bi ucili za 10tak godina kako su vanzemljaci napali Hrvate potplaceni od Srba.

Ne kapiram sto pokusavas sebe da ubedis u tacnost svojih iskaza. 100% sam siguran da ni ti ne verujes u ovo sto pises. Ali 100%

mi se ne hvalimo sa parolama "nož, žica srebrenica" kao neki. baš me zanima koliko bi bile ankete da su to kod vas proveli oko vukovara itd. a poričete činjenice za zločine popa đujića u WW2

http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2008/07/15/22943/USTASE-VELIKA.jpg

Šta Tompson peva

U slavu koljača

Jasenovac i Gradiška stara, Jasenovac i Gradiška stara,
to je kuća Maksovih mesara, to je kuća Maksovih mesara.

Kroz Imotski kamioni žure, kroz Imotski kamioni žure,
voze crnce Francetića Jure, voze crnce Francetića Jure.

U Čapljini klaonica bila, u Čapljini klaonica bila,
mnogo Srba Neretva odnila, mnogo Srba Neretva odnila.

Tko je moga zamisliti lani, tko je moga zamisliti lani,
da će Božić slavit partizani, da će Božić slavit partizani.

Tko je reka, jeba li ga čaća, tko je reka, jeba li ga čaća,
da se Crna legija ne vraća, da se Crna legija ne vraća.

Sjajna zvijezdo iznad Metkovića, sjajna zvijezdo iznad Metkovića,
pozdravi nam Antu Pavelića, pozdravi nam Antu Pavelića.

http://www.vreme.com/g/images/637895_thompsvi.jpg

Poslednja izmena:
kakve veze vole vi imate sa Gazimestanom...tad je Milosevic bio prvi srpski politicar koji je otisao na Kosovo i rekao Srbima dole da niko ne sme da ih bije i sikanira..kakve veze imaju Hrvati sa tim?
to je potaknule srbe diljem jugoslavije za nacionalizmom i šovinizmom. a samo da napomenem da je nešto takvo slično radio tko od hrvata proglasili bi ih fašistama ali ne srbe nije nitko

Delimicno tacno ali je najvise kriv Tudjman zbog svog delovanja. Jer nisu samo Srbi u Krajini stradali, mnogo su vise stradali u ostatku hrvatske, narocito gradovima.
Ali ti o tome nemas pojma druze liberalni.

Srbi u ostatku Hrvatske nisu mogli da očekuju da će biti maženi i paženi kada se jednom prolije krv i počne rat. Nisu prošli ništa gore nego Hrvati u Krajini.

Srbi u ostatku Hrvatske nisu mogli da očekuju da će biti maženi i paženi kada se jednom prolije krv i počne rat. Nisu prošli ništa gore nego Hrvati u Krajini.
pazi imaš ovog pupovca u saboru koji je tko zna koliko već u zagrebu, ja osobno znam jenu frendicu srpske nacionalnosti čiji je stari bio u ratu na našoj strani. čak i neki zagrebački srbi su skupljali novac za našu vojsku. možda se nije mogao sprječit rat ali mogli su se barem donekle strasti smiriti. a baš sada gledam di su ova dvojica pobjegla od diskusije.izgleda sam pobijedio

to je potaknule srbe diljem jugoslavije za nacionalizmom i šovinizmom. a samo da napomenem da je nešto takvo slično radio tko od hrvata proglasili bi ih fašistama ali ne srbe nije nitko

pa sta lupetas?pa jer rekao jednu rec pretnje prema nekome?pa sve izjave vasih Vrhovnika su bile pretnje i zlikovacki planovi...pa Milosevicu nisu nasli jedan papir ili govor kojim je pozivao na ubijanje i slicno...ludaci jedni...pa jel vas nesto sramota?bilo sta?

Back