ajde dobro da se tadić ispričao bilo je i vrijeme
To sto je on uradio nece nista promeniti. Ako mi ne verujes pogledaj BiH.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde dobro da se tadić ispričao bilo je i vrijeme
ok krivo sam napisao opterećeni ste nama Hrvatima. nego daj se ti lijepo izjasni oko ovogne razumes, ti si napisao da smo optereceni sami sa sobom. Kakve onda vi imate veze sa nama ili mi sa vama.
Naravno da nema tema o srbiji kod vas, jer nasih tamo nema, samo vama pada na pamed da gurate njusku u tudje dvoriste
ma znam da neće, ali barem je simbolično, i dobro je da ste se poniziliTo sto je on uradio nece nista promeniti. Ako mi ne verujes pogledaj BiH.
molim te ima tamo srba na forumu dođi pa pogledaj drugo. teme ne otvaraju hrvati nego srbi mislim ovdje na krstarici jer ne znate o čemu drugo ćete pisatine razumes, ti si napisao da smo optereceni sami sa sobom. Kakve onda vi imate veze sa nama ili mi sa vama.
Naravno da nema tema o srbiji kod vas, jer nasih tamo nema, samo vama pada na pamed da gurate njusku u tudje dvoriste
ok krivo sam napisao opterećeni ste nama Hrvatima. nego daj se ti lijepo izjasni oko ovog
ako se nitko ne izjasni oko ovogznači da su srbi pederski narod
to su snimke iz rata dakle stoji da su srbi pederski narod, dokaz je i parada ponosajaooo provokatoru, smiri se, pomislicu da imash 8 godina a ne 12..
Smiri se malo,
molim te ima tamo srba na forumu dođi pa pogledaj drugo. teme ne otvaraju hrvati nego srbi mislim ovdje na krstarici jer ne znate o čemu drugo ćete pisati
to su snimke iz rata dakle stoji da su srbi pederski narod, dokaz je i parada ponosa
tvoje pravo, ali onda sam u pravu. vi ste opterećeni namanema sanse, nepratim nista sto dolazi od vas.
to su snimke iz rata dakle stoji da su srbi pederski narod, dokaz je i parada ponosa
tvoje pravo, ali onda sam u pravu. vi ste opterećeni nama

hmm ako malo bolje pogledaš ti jedino misliš da sam provokator, inače je video namijenjen onom debilu NN72 ali vidim da je papak otišao. pa šta ću ja kada ste ****** i točkaPosto si oznacen kao provokator, sta kod kazes. Slazes! znaci vi ste optereceni nama i tacka.![]()

hmm ako malo bolje pogledaš ti jedino misliš da sam provokator, inače je video namijenjen onom debilu NN72 ali vidim da je papak otišao. pa šta ću ja kada ste ****** i točka![]()
ok pozdravi si mamuKlinjo aj na spavanje, pre nego dodje moderator da ti lupi trajan ban zbog konstantnog vredjanja srpske nacije.
Dosta josh ima da ucish mlado momce. Ustastvo ce te doci glave jednog dana.. Aj na spavanje pod hitno, nema se vremena za mleko, brzo piskit pa spavat. Aj ... pozuri polako
ok pozdravi si mamu
- Da, ali krvavi se Uskrs dogodio?
- U toj akciji na Plitvicama bio je nažalost jedan mrtav, Josip Jović, a i on je poginuo od singapurskog metka iz američke pumparice, dakle, iz puške koju su imali naši. I kad sam to rekao, protiv mene je pokrenuta hajka u Hrvatskoj. Jović je pogođen u magli i na mojemu stolu bio je izvještaj u kojemu je stalo da je analizom utvrđeno da je pogođen našim metkom. Plan je bio provesti akciju kojom bismo spriječili da nas pobunjenici presijeku popola. Nažalost, autobus u kojemu je bio Rojs se pokvario, dio snaga stigao je prekasno i u magli su se jednostavno pomiješali s pobunjenicima, nije se vidjelo tko na koga puca.
Izvor: Feral
How yes no. Ne znam cemu te lagarije oko Plitvica, dogadjaja gdje je bas sve poznato. Stari yu-agent Boljkovac (doticnom je bravar dan-danas idol i prva ljubav) ocito se malo izgubio nakon sto mu je HDZ (citaj: Franjo) dao sut-kartu u dupe. K tome, Plitvice cak i nisu prvi okrsaj jer se vec ranije desila sutka u npr. Pakracu, itd. Prvi oruzani napad srpskih pobunjenika datira jos iz listopada 1990. kad su Marticevci pored Obrovca otvorili vatru na nekakav kamion iz Splita.
) kmececi o svojoj ugrozenosti i napacenosti. U tom momentu nije bilo bas najjasnije tko ih to toliko ugrozava jer je rijec o vrlo rijetko naseljenom podrucju, pa smo mislili da su ih napali neki vukovi ili medvjedi, sto li vec. No prave namjere pobunjenici su pokazali vec sutradan - skupstina opcine Titova (bravarova, lol) Korenica donosi nezakonitu odluku o smjeni rukovodstva Nacionalnog parka. Na područje Plitvica stiže pun autobus Marticeve milicije iz Knina i smjesta se u privatnim kucama u Titovoj Korenici, kako bi onemogućili prosvjed djelatnika poduzeca. Milan Martic zabranjuje tamosnjim policajcima odrzavanje bilo kakvih sluzbenih veza s MUP-om RH i Policijskom upravom u Gospicu. Petnaestak naoruzanih kninskih milicajaca upada u upravnu zgradu Nacionalnog parka kako bi provelo odluku skupstine opcine Titova Korenica o pripojenju poduzeca tzv. Krajini. Btw, Seselj je vec tad bio u Korenici. U plitvickom naselju Mukinje srpski teroristi bacaju eksploziv na privatnu kuću. Na koranskom mostu osvanula je zastava tzv. SAO Krajine... itd, itd. Hrvatska je prakticno presjecena na dva dijela jer su balvan-pobunjenici presjekli put koji je spajao jug sa sjeverom Hrvatske.
Ma idi, reče pripadnik zdrave nacije u kojoj bar 50% ispitanika misli da je Mladić nacionalni heroj. Srbi i Hrvati..isto sranje sa drugim imenom na pakovanju.
koja je to država priznala RSK?
JNA je prva ispalila metak
ti ces da cenis ko je pickica slino jedna ustaska....jel to isto racunate kao sto racunate da u Jasenovcu nije bilo vise od 70000 zrtava... teraj se...