Republicki izbori na forumu

Za koga bi ste glasali?

• SRS

glasova: 25 25,8%
  • SPS

glasova: 0 0,0%
  • DS

glasova: 15 15,5%
  • DSS

glasova: 18 18,6%
  • Karicevi

glasova: 1 1,0%
  • Chedini

glasova: 23 23,7%
  • SPO

glasova: 3 3,1%
  • Nova Srbija

glasova: 2 2,1%
  • Neki od ostale boranije

glasova: 2 2,1%
  • Ni za koga

glasova: 8 8,2%

• Ukupno glasova
    97
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Михајло:
Радикали побеђују, када се сви скупите немате 3 посланика.
да видите како душан дере јарца. А лично се надам да ће мо узмемо пол.систем из Белорусије

Ne bi bilo lose da se preuzme sistem vladavine iz Belorusije, u slucaju da tvoja opcija , u tom sistemu bude opozicija....... :D :D :D ..al bi bilo pendrecenja po Vadikalsko -sps-jol..goozama :lol: :lol: :lol:

Lexa:
Zašto imate toliku potrebu da vređate ljude koji bi glasali za radikale? Nisam primetila da oni vas toliko pljuju... Zar ne biste trebali biti demokrate, ono - tolerancija i te fore...?

nemoguce da nisi videla.. a imas preko 4000 postova na forumu :confused: recimo:domobrani,izdajnici,ustashe,reformski teletabisi,narkomanove balondzije,narko-adzuvani...

serb_pagan:
nemoguce da nisi videla.. a imas preko 4000 postova na forumu :confused: recimo:domobrani,izdajnici,ustashe,reformski teletabisi,narkomanove balondzije,narko-adzuvani...
Lexa ima godinama problem, da kada dodje u Beograd u svom sopstvenom drustvu ne sme da kaze da je za radikale.
Mozda bi pre trebala da pita svoje sopstvene drugove i drugarice zasto je to tako. Mora da postoji neki razlog ;)

(sto pored javnih istupa istih, sto pored ovih spomenutih 4.000 postova koji profilisu radikalske glasace vrlo precizno, barem vecinu :?)

prviizbori4hg.gif

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Па док Тадић влада има је само на папиру.
Код нас се ови врате, али се задржавају таман толико да продају имовину:)
А у Србији онај изручује Србске генерале и јунаке. УЖАС

Михајло:
Па док Тадић влада има је само на папиру.
Код нас се ови врате, али се задржавају таман толико да продају имовину:)
А у Србији онај изручује Србске генерале и јунаке. УЖАС

Kako u Srbiji kad Srbija ne postoji??? :lol: :lol: .lol:

Михајло:
Сам си реко
Ja sam ONA :) a rekla nisam ništa, čudim se tvom gubljenju u podacima koje sam iznosiš!!! Malo Srbija ne postoji pa ti malo smeta njen predsednik "koji ne postoji, ili postoji samo na papiru! ili je sve to urota CIA-e protivU poštenih i nepokorenih a Tadić je strani agent i plaćenik a ovi što za njega glasaju su omađijani i podmićeni i 70% države čeka da je prosvetli ostalih 30%" i sve to, na kraju, mnogo više tangira tebe koji ovde ne živiš nego nas koji živimo!!!
Bolje je malo više devojke da ganjaš i igraš fudbal nego da se ovoliko sekiraš oko politike! :)

Mae:
Ja sam ONA :) a rekla nisam ništa, čudim se tvom gubljenju u podacima koje sam iznosiš!!! Malo Srbija ne postoji pa ti malo smeta njen predsednik "koji ne postoji, ili postoji samo na papiru! ili je sve to urota CIA-e protivU poštenih i nepokorenih a Tadić je strani agent i plaćenik a ovi što za njega glasaju su omađijani i podmićeni i 70% države čeka da je prosvetli ostalih 30%" i sve to, na kraju, mnogo više tangira tebe koji ovde ne živiš nego nas koji živimo!!!
Bolje je malo više devojke da ganjaš i igraš fudbal nego da se ovoliko sekiraš oko politike! :)

Mae je si li za jednu partiju fudbala:)?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back