Republicki izbori na forumu

Za koga bi ste glasali?

• SRS

glasova: 25 25,8%
  • SPS

glasova: 0 0,0%
  • DS

glasova: 15 15,5%
  • DSS

glasova: 18 18,6%
  • Karicevi

glasova: 1 1,0%
  • Chedini

glasova: 23 23,7%
  • SPO

glasova: 3 3,1%
  • Nova Srbija

glasova: 2 2,1%
  • Neki od ostale boranije

glasova: 2 2,1%
  • Ni za koga

glasova: 8 8,2%

• Ukupno glasova
    97
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Radikalska gamad, đubrad, seljačine, ne bih ih tak'o gownjivom motkom", onaj tamo otvara temu da bi napisao kako samo neobrazovan i glup sloj stanovništva predstavlja njihovo biračko telo, ah, da li je to istina ili ne nije moja briga, ali primećujem da sa ogromnom mržnjom govorite o tim ljudima, dok oni (uglavnom) ćute, što je iznenađenje broj dva...

Lexa:
"Radikalska gamad, đubrad, seljačine, ne bih ih tak'o gownjivom motkom", onaj tamo otvara temu da bi napisao kako samo neobrazovan i glup sloj stanovništva predstavlja njihovo biračko telo, ah, da li je to istina ili ne nije moja briga, ali primećujem da sa ogromnom mržnjom govorite o tim ljudima, dok oni (uglavnom) ćute, što je iznenađenje broj dva...

Znaš kako, moj drugar Sunchaser je lepo rekao, a mislim i da je ponovio na ovom forumu (parafraziram, ali suština je ta): "Kada pogledam ko predstavlja onu stranu (misleći na NVO harpije, čediste i njima slične), ne samo da pozajmljujem glas SRS-u, nego postajem i fan Otadžbinske uprave." Dodao bih da određeni broj ljudi ka radikalima teraju i "europejski" mediji na čelu sa bee92. Jednostavno je nekim ljudima dosta da slušaju i gledaju intelektualni i moralni talog kako opravdava skoro presahle donacije bezumnim blaćenjem naroda kome genetski pripadaju.

A što se tiče ćutanja... To je pitanje za članove i aktiviste SRS-a, ali je daleko od iznenađenja. Zašto bi bilo ko reagovao na isprazne prozivke frustrirane klinčadije, propalih pijanaca i klimakteričnih žena? Sećam se, u mom starom kraju, bio je jedan klošar koji je u stanjima delirijum tremensa ležao upišan na zemlji i urlao "Je*em ja vama mamu", "Vi ste me upropastili" itd. Ne želim uopšte da ulazim u razmišljanje da li je tom čoveku zaista učinjena neka nepravda; možda jeste, možda je bio sam kriv za stanje u kojem se nalazio. Međutim, njegova pojava i ponašanje su bili takvi da se niko nije trudio da mu odgovori, niti je bilo ko od prolaznika koji su ga preskakali bio iz "nadležnih službi".

bezumnim blaćenjem naroda kome genetski pripadaju.

Druze. lepo si pisao.........samo ovo je malo bez veze, izvini :wink:

Jednostavno, ne postoji genetski kod , koji definise narod.....
Ja naprimer, genetski , kako ti kazes pripadam mami i tati......

Dakle, narodi se ne definisu genima.....doduse, postoji jedan idiotski pokusaj nekih hrvatskih kvazi naucnika da proguraju teoriju ,kako hrvatski narod ima drugacije gene od npr. Srba..
Ali, na to se ceo svet slatko nasmejao......osim, izgleda tebe, koji si to uzeo zdravo za gotovo

Wesley Earl Craven:
Znaš kako, moj drugar Sunchaser je lepo rekao, a mislim i da je ponovio na ovom forumu (parafraziram, ali suština je ta): "Kada pogledam ko predstavlja onu stranu (misleći na NVO harpije, čediste i njima slične), ne samo da pozajmljujem glas SRS-u, nego postajem i fan Otadžbinske uprave." Dodao bih da određeni broj ljudi ka radikalima teraju i "europejski" mediji na čelu sa bee92. Jednostavno je nekim ljudima dosta da slušaju i gledaju intelektualni i moralni talog kako opravdava skoro presahle donacije bezumnim blaćenjem naroda kome genetski pripadaju.

A što se tiče ćutanja... To je pitanje za članove i aktiviste SRS-a, ali je daleko od iznenađenja. Zašto bi bilo ko reagovao na isprazne prozivke frustrirane klinčadije, propalih pijanaca i klimakteričnih žena?

Слажем се с овим мишљењем у потпуности. Неке прозивке и увреде су толико ниске и бедне, да једноставно не завређују одговор.

Mozete da pricate sta ocete,ali cinjenica jeste da za radikale najvise glasaju neobrazovaniji slojevi....pitam se zbog cega?....... To moze da se upakuje lepo ili ruzno ali je tako.E sad,druga je stvar sto bi pobedom radikala ovde opet zavladala diktatura ko u vreme Slobe,i sto su radikali najvece zlo za Srpski narod.....to je po meni cinjenica,a oni ce nazalost pobediti jer izgleda u Srbji ima previse ljudi koji neke stvari nikako da shvate a pre svega ce pobediti zbog apstinenata,tako da za "uspeh"na izborima treba da zahvale lopavima tzv."demokratskog"bloka....a i Radikalska retorika se zasniva SAMO na vredjanju protivnika,tako da oni nisu merilo kulture pa da imaju pravo da se zale ako i drugi krenu da pljuju po njima ko sto oni pljuju po svima ostalima......

Lexa:

I, onda, tako.....cuteci , fini patriotski blok, ode i oskrnavi grob Zorana Djindjica :evil: :evil:

Bas su fini, ti.....radikalsko -espeesovsko -julski simpatizeri........ :-x

Pa ja stvarno ne znam, jel' pisalo SRS na grobu? Ne znam...
Mislim, oni oskrnave grob, Vuk izvede gamad da pljuju čoveka na njegovoj sahrani...
Gamad i jedno i drugo.
Ali ja govorim o ljudima, ne o političarima ili vandalima.

vecavestica:
Podići cenzus na 10% i više od polovine stranaka koje su u anketi ne bi ni prošlo.
Pozajmljujem glas radikalima . :wink:
Ovo nije prvi put da neko nalazi za potrebno da kaže pozajmljujem glas radikalima, ovi su najgori pa moram za radikale etc...Zar je potrebno toliko na taj način, pravdajući se obrazlagati svoj stav kada već želite javno da ga saopštite? Mogao bih steći utisak da je pojedine sramota sopstvenog izbora...

Handsome Brown:
Ovo nije prvi put da neko nalazi za potrebno da kaže pozajmljujem glas radikalima, ovi su najgori pa moram za radikale etc...Zar je potrebno toliko na taj način, pravdajući se obrazlagati svoj stav kada već želite javno da ga saopštite? Mogao bih steći utisak da je pojedine sramota sopstvenog izbora...
e baš me briga šta ti misliš ;-)

vecavestica:
nije bilo baš tako ;-) na vlasti je tada bio neko drugi. :wink: kada kažem da oni budu na vlasti znači da premijer treba da bude iz njihovih redova. ;-)

bilo je bas tako samo je tvoje poimanje biti na vlasti malo "pogresno".
Jel to znaci da ako recimo bude kolaicija DSS-Radikali a Kostunica bude premijer radikali i dalje po tebi nece biti na vlasti?

vecavestica:
nije bilo baš tako ;-) na vlasti je tada bio neko drugi. :wink: kada kažem da oni budu na vlasti znači da premijer treba da bude iz njihovih redova. ;-)

Bilo je bas tako samo je tvoje poimanje "biti na vlasti" malo "pogresno".
Jel to znaci da ako recimo bude kolalicija DSS-Radikali a Kostunica bude premijer radikali i dalje po tebi nece biti na vlasti?
Jel to znaci da G17+ danas nije na vlasti?

_Milanche_:
Bilo je bas tako samo je tvoje poimanje "biti na vlasti" malo "pogresno".
Jel to znaci da ako recimo bude kolalicija DSS-Radikali a Kostunica bude premijer radikali i dalje po tebi nece biti na vlasti?
TADA ĆE GUVERNER ILI ŠTA ZNEM VEĆ KO BITI IZ NJIHOVIH REDOVA.

Jel to znaci da G17+ danas nije na vlasti?

KAKO NIJE.SVE FINANSIJE SU U NJIHOVIM RUKAMA.

Verovatno se nisam baš dobro izrazila.Ja se ne sećam da je i jedna visoka funkcija bila u njihovim rukama.Ako ispadne koalicija, kako ti kažeš, onda će se dogovoriti ko će šta da drži.

Lexa:
", onaj tamo otvara temu da bi napisao kako samo neobrazovan i glup sloj stanovništva predstavlja njihovo biračko telo, ah, da li je to istina ili ne nije moja briga, ali primećujem da sa ogromnom mržnjom govorite o tim ljudima, dok oni (uglavnom) ćute, što je iznenađenje broj dva...
ovde se dugo vodila polemika oko toga..podatke sam izneo,cisto da razjasnimo...
i sori bejbi,ali nije moj problem sto se na kraju ispostavi da najvise neobrazovanih i starih glasa za radikale...8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back