gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Uvijek je lijepo vidjeti sve složeno na jednom mjestu.
vi "kolekcionari" ste mlogo slatki kad se tako raspekmezite = emotivci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvijek je lijepo vidjeti sve složeno na jednom mjestu.
Ovo je naprosto lupetanje nekoga ko o tome ne zna ništa.
A sad ključno pitanje: kako je nastao prvi život u svemiru, onaj prije koga nije bilo ništa osim beživotne materije?
Ovo je otkriveno kada je stari hebrejski jezik unet direktno u kompjuter i biblijske sekvence su dekodirane.
Filozofija je produkt visoko razvijenog uma i nema neke veze s nastankom života.Биће да не поседујеш елементарно познавање филозофије.
Буди уверен да о природним наукама знам више од тебе.
...данас су много идеалнији услови на Земљи да живот настане сам од себе...
A sad ključno pitanje: kako je nastao prvi život u svemiru, onaj prije koga nije bilo ništa osim beživotne materije?
Samo pokazuješ da ne čitaš pažljivo, a da vjerovatno i ne znaš značenja nekih riječi (recimo riječi spontano).
Smiješno mi je pobijanje svake mogućnosti da je život nastao slučajno
Ma naravno. Prvo je prazan prostor vrvio životom, visoko razvijenim civilizacijama koje su se sastojale od ničega i boravile u ničemu. A onda su oni, iz puke zabave, riješili da stvore prostor i vrijeme, i da u taj prostor ubace materiju. Tako da je materija samo jedan vic, nešto stvoreno iz puke zabave.A ko moze da potvrdi, pokaze ili dokaze da ''prije koga nije bilo ništa osim beživotne materije?''
Odakle vuce taj pristup da je zivot nastao iz bezivotne materije? I zasto se stalno forsira? Da li je to neko dokazano univerzalno otkrice ili ce biti da je opet covek smislio da je prvo postojala neziva materija pa je zivot iz/od nje nastao?
Verovatno bezuslovno prihvatas i teoriju big banga, jer se i ona desila 'slucajno'. I jel bese praistorijskom coveku je ''slucajno'' komad mesa upao u vatru?
Moras da shvatis da se nista ne desava slucajno(pritome ne mislim kada ti slucajno ispadnu kljuveci i sl). Sve je povezano i sve je isprepletano, nista nije zasebno, kako nauka voli da posmatra.
Upravo je prisustvo slucaja i slucajnih desavanja u nauci dovelo do stvaranja naucnih dogmi, sada vec tesko izbrisivih.

sta to znaci "unet u kompjuter"
i ja svasta unosim u kompjuter, pa ne dolazim do istorije svemira tek tako?
Sad ja koji se 30 godina bavi kompjuterima, nisam razumio. Kako to misliš 'direktno' unete u kompjuter? Jel' postoji i neki indirektni način unosa? Hajde, pojasni to.

hahaha pa ako imaju cipove od par metara, zasto onda roditelji u Americi i vlasnici pasa u Hrvatskoj cipuju svoju decu ondosno pse, da se ne izgube....kada bi neko znao da ti RFID cipovi imaj domet od par metara drugacije bi govorili....
a da ne govorim o tome da smo svi vec cipovani JMBG-om.....
ali zato ce mu ,,sluzbena nauka" to objasniti, tj. prevariti ga, da bi ovce mirno isle na klanje, nece valjda da kazu istinu pa da se bunimo.osim toga obican narod i ne zna sta je to "cipovanje" pa se normalno plasi toga....
hahaha pa ako imaju cipove od par metara, zasto onda roditelji u Americi i vlasnici pasa u Hrvatskoj cipuju svoju decu ondosno pse, da se ne izgube....
,,Od jednog naučnika, koji je radio za CIA-u, saznao sam da ti mikročipovi imaju mnogo više funkcija nego što nam se do sada govorilo. Navodno oni će preko odašiljanja kojekakvih signala odnosno frekvencija moći i da manipulišu preko njih čovjekovu svijest, emocije i ponašanje. Ideja je da pretvore čovječanstvo u vrstu daljinski kontrolisanih robota. Mi smo sada u situaciji gdje se sada samo čeka na momenat kada će ti čipovi uz pomoć «problem-reakcija-solucija» biti nametnuti svakom ljudskom biću na ovoj planeti. "
Mada se i sada u velikoj meri to radi preko ELF talasa.
Pa cipovani smo i nanocipovima kroz food, ali ti verovatno o tome ne znas nista......
Citat:
Original postavio Royal
Mada se i sada u velikoj meri to radi preko ELF talasa.
Svabov
u tom slucaju vec uveliko znamo kako ljudski mozak funkcionise....s
sto naravno nije slucaj.....
Naravno to nije da se kaze sirokim masama, ali se zna.

LJudski um moze da se fragmentuje kroz programiranje u maksimalno 2,147 razlicitih licnosti
Nije korektno jer je to nije od mene vec od ljudi koji su licno bili programeri Iluminata. Ovo je javan forum i ispao bih krajnje nekorektan prema njima. Ali videcu nesto lakse da iznesem.....uostalom iznesi sta imas.....
samo, potrudi se da to budu NAUCNE analize a ne neka kremanska i nostrdamusava prorocanstva i slicno.
Zna se u Teslinim krugovima, samo da si ga malo izucavao, ali tebi je kao ,,velikom naucniku" to valjda ispod casti.da, zna se u dejvid ajk krugovima
Prosto? Ne bih rekao. U ovom slucaju, ti se postavljas kao veci mistik nego ja. Ja otvoreno tvrdim da se uveliko zna kako um funkcionise, ali ti govoris da se ne zna. Pa ,,zvanicna nauka" nece da kaze da ljudi ne bi shvatili manipulaciju.2147?
mnogo ti prosto shvatas ljudski um........
pa naterali coveka to da kaze, da bi spasao zivu glavu.takodje, ja kao izvor imam tvrdnju Simor Farnborough-a koji je otpusten od strane CIA i tvrdi da nema nista od tih zavera i namestaljki....

-deo famoznog vojnog americkog projekta,
(.......)
pa naterali coveka to da kaze, da bi spasao zivu glavu.