Reptoidi vanzemaljci

A da ti Svabove priznas da postoje gvozdene sibice pa da ustedis malo na kilobajtima teksta?

Uz danasnju tehnologiju, i gvozdene sibice su daleko od nemoguceg.
Rekao mi jedan naucnik iz NASA, ovde na Jamajci se krije, da su ovi radili to jos 60tih prosloga milenijuma ali je projekat propao jer ga je obelodanio a sve je moralo biti tajno... i od tada se krije u jednoj kuci pored jedine prodavnice u selu Alva, nadomak Browns Town u St. Ann provinciji na Jamajci (imam i GPS koordinate, ako mi neko ne veruje).

Mislim... ja to onako... drugarski...;)

sto da ne....
drveni sporet, bunar na tavanu, gvozdene sibice....ja ih zamisljam kao obicne sibice, ali sa nekakvim premazom koji moze da gori neko vreme :)

O čipovima i čipovanju već sam napisao jedan poduži post koji ste vi, u svom poznatom maniru, preskočili ne dajući na njega nikakav komentar.
nismo preskocili nego je taj post bio NO COMENT. Mnogo naivno.

Kažeš, za prenos komandi od nekog centra do čipa koriste se ELF talasi.
NEEEEEE. ELF talasi se sada koriste i bez cipova. Mozes ubiti nekog na daljinu sa tim. Naravno naivni uzorni gradjani, samo vi verujte svojim vladarima i njihovim medijima.

nemoj sad da pocnem da te propitujem o tehnickim detaljima svega toga....
Ko da me propituje. Covek koji tvrdi da se ne zna kako funkcionise mozak. A tvrdi na osnovu slepog verovanja da samo ono sto se iznese u javnost je istina. Jako, jako naivno. Nije ni cudo sto su im planovi pri kraju ako je vecina populacije kao vi.

NEEEEEE. ELF talasi se sada koriste i bez cipova. Mozes ubiti nekog na daljinu sa tim. Naravno naivni uzorni gradjani, samo vi verujte svojim vladarima i njihovim medijima.

jel tako?
na koji nacin?
kakva je tehnologija potrebna i po kom principu sve to radi?

Ko da me propituje. Covek koji tvrdi da se ne zna kako funkcionise mozak. A tvrdi na osnovu slepog verovanja da samo ono sto se iznese u javnost je istina. Jako, jako naivno. Nije ni cudo sto su im planovi pri kraju ako je vecina populacije kao vi.

nisam reko da se NE ZNA, vec da se ne zna dovoljno za nesto kao "kontrola uma"....
uostalom Simor Farnborough je bio prilicno jasam i precizan.

Vazno je znati da postoje sest prenosilaca nervnih nadrazaja koji jako uticu na mozak.To su:acetilholin,norepinefrin,dopamin,noradrenalin,seratonin,i fenolftalein.
Do sada je u mnogobrojnim studijama dokazano da ljudsko telo,ukoliko je bombardovano odredjenim frekvencijama mikrotalasa ELF(ekstremno niska frekvencija),proizvodi u vecoj meri nego sto je uobicajno prenosioce nervnih nadrazaja.Ukoliko se poremeti osetljiva prirodna ravnoteza kod odredjene osobe,ona ce u vrlo kratkom roku postati labilna.
Mozak ima 2 sistema:adrinergicni i holinergicni koji omogucuju ispravan nivo seratonina i acetilholina u mozgu.Oni rade na taj nacin da kada je jean ukljucen drugi se iskljucuje.Oba sistema ne bi trebalo da rade istovremeno.Okruzenje ljudskog tela je elektromagnetno polje.U unutrasnjosti mozga nalazi se elektricno polje.Mozak ima osobinu polariteta koji je merljiv.Ovaj polaritet je iskljucen pri spavanju.Neki smatraju da u tom stanju elektricitet protice unazad,kroz celije koje su u vezi sa holografskim tokom sna.Prilikom eksperimenata je primeceno da je elektromagnetno polje u mozgu nadrazeno i u tom slucaju ce osoba ili zaspati ili se probuditi,sto je ipak posledica jednostavne manipulacije magentnim polaritetima.

Kontrola svesti koja se postize ELF-om ili pomocu mikrotalasne energije,u
potpunosti je isti proces kao i kda vibriranje jedne zvucne viljuske izazove vibriranje druge,bez fizickog kontakta.Svako od nas ima svoje sopstveno elektromagnetno polje koje je merljivo.Ukoliko se emituje bilo koji zvuk koji je isi od 22,000 Hz,njega ljudsko uvo nece registrovati.U cilju kontrole svesti ili elektronske telepatije,potrebno je emitovati signal na ultrazvucnoj frekvenciji.Ovaj signal ce sluh apsorbovati i bice transmitovan direktno u mozak preko osmog kranijalnog nerva u opsegu od 4 Hz.Da bi se postiglo najoptimalnije dejstvo,emitovanje se vrsi dok kontrolisani spava i pokusava se sa ugradnjom posthipnotickih komandi, koje ce se kasnije aktivirati pomocu unapred pripremljenog signala.Drugi nacin da se ovo postigne jeste da se kontrolisanom emituje serija snimaka u svesnom stanju u neprekidnom trajanju u opsegu 7-8 Hz
i na taj nacin se takodje utice na svest zrtve.

mislim da bi bilo mnogo logicnije i prakticnije slati ove "kontrole uma" visokim frekvencijama....
ovo je elementarno neznanje.

...ukoliko je bombardovano odredjenim frekvencijama mikrotalasa ELF(ekstremno niska frekvencija)...

Ovo je toliko smiješno da se ne mogu ni smijati. Potpuno i apsolutno neznanje. Hajde, da te poučim, da se ne blamiraš dalje s tim ELF-om.

Extremely low frequency (ELF) znači da je frekvencija ekstremno niska. Talasna dužina je obrnuto proporcionalna frekvenciji i računa se po formuli

talasna dužina = 300000000/frekvencija (izraženo u mjernim jedinicama SI sistema)

Već sam napisao da se ELF-om nazivaju frekvencije u rasponu 50 do 100 Herca, pa ako uzmemo najvišu dobijamo talasnu dužinu 300000000/100 = 3000000 metara ili 3000 kilometara. Za frekvenciju od 50 Herca talasna dužina je 6000 kilometara. I ti to nazivaš mikrotalasima.

Mikrotalasi se proizvode korištenjem veoma visokih frekvencija, od 300 megaherca do 300 gigaherca, i talasna dužina im je od 0,3 milimetra do 300 milimetara.

Pa ti sad vidi ko pokazuje elementarno neznanje.

Ovo je izuzetno smesan argument. Ja mu govorim kako se utice na ljudski organizam i um putem signala, a on meni prica kako se oni prenose do osobe. Nemoj da izvrces stvari. Sve ostalo sto ti neodgovara i dokazuje manipulaciju coveka, to zobilazis. Nista novo od tebe.

Hertz je 1 ciklus(cycle)po sekundi.1 Hertz je pocetak mozdanog talasa.
7.85 ciklusa po sekundi je Alpha stanje.15.7 ciklusa po sekundi je Beta stanje.6.66 ciklusa po sekundi je Theta stanje.
Eksperimenti sa nemogucavanjem sna posebno su zainteresovali armije mocnih zemalja jer sprecavanjem neprijatelja da spava u znacajnoj meri slabi njegova borbena gotovost.Pocetna razmisljanja oslanjala su se na tadasnja naucna otkrica u vezi sa frekvencijama rada ljudskog mozga i njihovom povezanoscu sa razlicitim fazama svesnosti.Tako je ustanovljeno da:
0-4 Hz je koma,dubok san,estremno stanje hipnotisanosti.
4-8 Hz je san,stanje hipnoze.
8-13 Hz je polusan,stanje izmedju sna i jave.

Utvrdjeno je da prosecna rezonantna frekvencija tela je oko 82 MHz.

(.....)
Eksperimenti sa nemogucavanjem sna posebno su zainteresovali armije mocnih zemalja jer sprecavanjem neprijatelja da spava u znacajnoj meri slabi njegova borbena gotovost.Pocetna razmisljanja oslanjala su se na tadasnja naucna otkrica u vezi sa

opet mesas babe i zabe.....
tacno je da je moguce da odredjene frekcencije mogu da uticu na coveka, medjutim ti si pobegao od kontrole uma i sad spominjes izazivanje nesanice.

Zanima me gdje nestaše mikrotalasi?

Ono o čemu ti govoriš, uticaj ELF na ljude, ostvarivo je u laboratoriji, ugradnjom sondi u mozak i direktnim dovođenjem niskih frekvencija (žicom).

Nema nikakvog načina da ljudsko tijelo (dužine oko 2 metra) uhvati ELF talasnih dužina 3000 do 6000 kilometara. Ma kako se ti upinjao da dokažeš svoju početnu priču u kontroli ljudi pomoću čipova, cijela stvar naprosto pada u vodu jer se:

Komande ne mogu prenijeti do čipa bez kilometrima duge antene
Komande iz čipa ne mogu prenijeti u mozak bez direktnog povezivanja čipa stotinama ili hiljadama vodova do istog broja sondi u mozgu.

I sve pod uslovom da se tačno zna gdje koju sondu postaviti.

Zanima me gdje nestaše mikrotalasi?

Ono o čemu ti govoriš, uticaj ELF na ljude, ostvarivo je u laboratoriji, ugradnjom sondi u mozak i direktnim dovođenjem niskih frekvencija (žicom).

Nema nikakvog načina da ljudsko tijelo (dužine oko 2 metra) uhvati ELF talasnih dužina 3000 do 6000 kilometara. Ma kako se ti upinjao da dokažeš svoju početnu priču u kontroli ljudi pomoću čipova, cijela stvar naprosto pada u vodu jer se:

Komande ne mogu prenijeti do čipa bez kilometrima duge antene
Komande iz čipa ne mogu prenijeti u mozak bez direktnog povezivanja čipa stotinama ili hiljadama vodova do istog broja sondi u mozgu.

I sve pod uslovom da se tačno zna gdje koju sondu postaviti.

Ne mogu preneti po tvojim ,,zvanicnim izvorima" koji manipulisu. To da se ne mogu preneti je prica koja se prodala ovcama. Ali, oni se, nazalost, mogu preneti.

svoju početnu priču u kontroli ljudi pomoću čipova
Ne ovo je sada bez cipova. Hvata se elektromagnetno polje oko coveka.

Ne mogu preneti po tvojim ,,zvanicnim izvorima" koji manipulisu. To da se ne mogu preneti je prica koja se prodala ovcama. Ali, oni se, nazalost, mogu preneti.
A u to mogu vjerovati samo neuke budale. Isto tako može se prenijeti i struja kroz najlonski konac.

Ne ovo je sada bez cipova. Hvata se elektromagnetno polje oko coveka.
Pa što se onda buniš protiv čipova, ako može i bez njih?

To da se ne mogu preneti je prica koja se prodala ovcama.
Ovo sam posebno izdvojio. U kontekstu tvog odgovora na moj post, ovo shvatam kao ličnu uvredu. Još jedan ovakav komentar, i letiš. Nadam se da sam bio jasan.

Filozofija je produkt visoko razvijenog uma i nema neke veze s nastankom života.

Ova tvoja tvrdnja je naprosto smiješna

Итекако има везе с настанком живота.
Знаћеш о чему говорим ако мало проучиш дијалектику створенг-нествореног.
То је потпуно логички утемељено за разлику од теорије еволуције.
Видим да си човек који је образован у време комунизма кад је и филозофија била идеолошки обојена.
А видим и да си надишао нека од ограничења те идеологије...
У сваком случају, ја сам присталица теорије да постоји еволуција унутар врсте, али само ту...
Неживо - живо је неодрживо логички.

Зашто је та тврдња смешна?
Да ли заиста верујеш да је живту било лакше да настане у екстремним условима, а да му ови даншњи никако не одговарају.
Живот настане ни из чега у свету који му је апсолутни непријатељ (овде мислим на органски живот који настаје у анорганском свету), а не може да настане у окружењу које је пријатељско...

Baci se ti malo više na egzaktne nauke pa će ti neke stvari biti jasnije. Filozofija nije do sada ništa objasnila a sumnjam da će ikada i uspjeti nešto objasniti. To je 'sport' za dokoni narod, za one koji imaju sve, a najviše vremena za gubljenje. Sjeti se samo ko su bili najveći filozofi svijeta i iz kakvih porodica su poticali.

O tome šta je filozofima realno a šta nije, nisam kvalifikovan raspravljati. A mislim da nisi ni ti. Treba da se baviš samo filozofijom jedno 40-50 godina pa da postigneš nešto na tom polju. Svjetska istorija nije zabilježila mlade filozofe.

Dobro, i da je sve to istina, kako nam to prakticno moze pomoci u zivotu? Na koji nacin bi ove informacije trebale da nas inspirisu ?

Nikako,a i da je sve to istina,to onda uopšte ne zavisi od nas.

Ima tu i delova knjige 'Najveća tajna', kao na primer 'Gde nestaju sva ta deca'.
Tu Ajk daje vrlo argumentovan odgovor gde i kako nestaju stotine hiljada dece u svetu svake godine.

Umiru.Od najbanalnijih bolesti u Africi.Nisu ih pojeli gušteri.

Vragana ne samo da nije ni pokušala da da odgovor na tako stravično pitanje, nego se srdačno pridružila ubicama dece svojim iskrenim uverenjem da je to sve velika laž jednog palamude - bivšeg golmana.

:shock: ju,ne samo fudbaler,nego još i golman.Pa on je idiot provereno.

Plitkost racionalnog se leči sa još više racionalnog.A ne sa iracionalnim.

O tome šta je filozofima realno a šta nije, nisam kvalifikovan raspravljati. A mislim da nisi ni ti. Treba da se baviš samo filozofijom jedno 40-50 godina pa da postigneš nešto na tom polju. Svjetska istorija nije zabilježila mlade filozofe.

A sta je sa Kamijem, Kjerkegorom, Spinozom?
Svi poumirali u 40 i kusur godina...
Nisu se bavili filozofijom 40-50 godina a opet svetska istorija ih je zabelezila...

Nisu godine u filozofiji toliko bitne... jer nije sve u iskustvu... iskustvo je za neke druge stvari... hahaha... :lol: :D

U Spinozino doba to je bila duboka starost, a svi nabrojani nikad nisu ništa drugo ni radili nego filozofirali. I niko ne pamti šta su govorili kad su imali 20, nego šta su govorili sa 40.
Da bi neko postao poznat i priznat, mora 'izfilozofirati' neki novi koncept, nešto što do tada nije bilo, i to potpuno zaokruženo, glatko i bez nepravilnosti. A za takav potpuno novi koncept treba vremena.

Ту си потпуно у криву.
Чињеница је да већина филозова своје системе кристализује током целог живота.
Кажу да је филозофија и мислити и причати о филозофији...
С друге стране, ја себе не сматрам филозофом већ познајем историју филозофије и то као мало ко мојих година... (Да не будем лажно скроман.)

U Spinozino doba to je bila duboka starost, a svi nabrojani nikad nisu ništa drugo ni radili nego filozofirali. I niko ne pamti šta su govorili kad su imali 20, nego šta su govorili sa 40.
Da bi neko postao poznat i priznat, mora 'izfilozofirati' neki novi koncept, nešto što do tada nije bilo, i to potpuno zaokruženo, glatko i bez nepravilnosti. A za takav potpuno novi koncept treba vremena.

Након овога нема смисла да више причамо о филозофији.

inace, Royal je rek'o da onaj tekst koji sam spominjao nije delo Davidovo.
Tacno, prevideo sam to, i ne treba ga vise spominjati u ovoj temi (sto normalno ne znaci da pitanja postavljena na osnovu "tog" teksta i dalje stoje).....

Back