Reptoidi vanzemaljci

Milice nemoj da lazes, sto kaze Buudala "opet si povrshna". Philip Schneider je bio i na wikipediji pre godinu dana, ali su ga neki tvoji Rendzeri-masoni uklonili odatle, sada je ostao jos na spanskoj wikipediji http://es.wikipedia.org/wiki/Philip_Schneider

uostalom, evo danas cak i najbolje placeni glumac na tv, Čarli Šin je rekao: "Američka vlada je naredila napad na Njujork 2001". "Video snimak obraćanja Čarlija Šina Obami, objavljen je prvo na veb-sajtu PrisonPlanet.com." Znaci cak je i takva mega zvezda kakav je Čarli Šin morao prvo da objavi tako nesto na nekom od sajtova koje ti bas ne volis. To je posle i preneseno kod nas http://www.blic.rs/svet.php?id=110343 Nece valjda to da se prvo objavi na mega televizijama koje drze Rokfelerovi i Rotshildovi, reptili u ljudskoj kozi. Eto jos jedan dokaz, cak ni veliki Čarli Šin nije mogao tako nesto odmah da objavi na nekom "normalnom" mediju. A kamoli siroti Phil Schneider koji je svoju hrabrost platio zivotom.

ok ima ga na spanskoj wikipediji i? ima ime, prezime, datum rodjenja/smrti, cime se bavio a ostatak teksta u sledece tri-cetiri recenice glasi "govorio, tvrdio, navodno". i to je neki dokaz?
mozda ako nam VELIKI carli sin sega mega giga zvezda kaze da postoje reposi, e onda mozda poverujem :zcepanje:

@parkeris,
ti si verovatno teoriju zavere nalazio jos dok si i u pelenama bio. ja povrsna? a ti nisi bio povrsan u vreme kada si mislio da na ovom forumu ispod naseg nika stoje one oznakice u zavisnosti da li si dobar sa modovima ili ne? cak i u tome si video teoriju zavere... cccc.
smanji dozivljaj :D

zamisli, o philu schneideru ne mozes nigde ni reci naci sem na ufo-sajtovima... dakle, dok ne vidim i drugu stranu nema sanse da poverujem ni u jednu jedinu recenicu.

Mislish dok njegove ubice ne postave sajt gde cesh moci da prochitash javno priznavanje zlochina.

Pa sad si :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:ispala josh mudrija od onog Rendija Kukumajstera

Prestacu, potpuno, da pishem na ovom forumu. Ima samo da citiram vashe bisere:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

o tvojim biserima bi mogli do prekosutra...
ne znam samo kako smo zasluzili tu cast da mozemo na ovom forumu da diskutujemo sa takvim savrsenstvom natprosecne inteligencije kao sto si ti... :roll::roll::roll:
pre svega, ovo sto je nakaceno na spansku wiki nije nikakav opsiran tekst. niti imate neke dokaze da je doticni ubjen zbog onog za sta tvrdite da jeste. prema tome...
deda hajde oladi... :mrgreen:

Mislish dok njegove ubice ne postave sajt gde cesh moci da prochitash javno priznavanje zlochina.

Pa sad si :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:ispala josh mudrija od onog Rendija Kukumajstera

Prestacu, potpuno, da pishem na ovom forumu. Ima samo da citiram vashe bisere:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
:hahaha::hahaha::hahaha:
e vala ova Milica je stvarno naivna. Ma pusti je, CNN i Darvin su ucinili svoje. Milica razmislja bas onako kako su svetski vladari hteli da razmislja.

Neko je vec lepo opisao takvo ponasanje i covecanstvo uopste: "To je sada već stado stoke, koje čuva samo sebe dok ne dođe vreme za klanje, gde čobanu ne trebaju ni psi čuvari niti mora da troši pare - na ogradu. Tako su oni koji su nam postavili norme uspeli da naprave od nas ne samo ovce nego i pse za čuvanje ovaca, ne samo da su od nas napravili zatvorenike - nego nas koriste i kao čuvare zatvora u kome se nalazimo."

ps: ovo ovce se ne odnosi samo na vas Rendzere vec i na nas "Repo-fanove" kao i na sve ljude uopste.

Poslednja izmena:
Nezavisno od Milice. Pozdrav Milici. :cmok:

Ali ova izreka uzeta sama za sebe, jeste genijalna. Ko je ovo rekao?
"To je sada već stado stoke, koje čuva samo sebe dok ne dođe vreme za klanje, gde čobanu ne trebaju ni psi čuvari niti mora da troši pare - na ogradu. Tako su oni koji su nam postavili norme uspeli da naprave od nas ne samo ovce nego i pse za čuvanje ovaca, ne samo da su od nas napravili zatvorenike - nego nas koriste i kao čuvare zatvora u kome se nalazimo."

Poslednja izmena:
hvala na pozdravima ljubimac :lol:
a to je kopirao sa ivanticevog sajta... kao po obicaju :mrgreen:

Milice, imas ljubimca?

Evo, da ga mozes na uzdi drzati..... :):)

slika-Povodac-za-pse-TRIXIE-Flexi-3-5-Classic-49229x400.jpg

A evo i da ne laje previse, narocito po kafanama na mene... :):)

1022.jpg

malo sam istrazivao i koliko sam uspeo da vidim tema nije ni malo naivna. Ima ih i na vikipediji:
http://en.wikipedia.org/wiki/Reptilian_humanoid

po nekim izvorima Reptoidi vanzemaljci su odavnina posecivali Zemlju i boravili na njoj. Ono sto sam pronasao je da su ih spominjali drevni narodi u istoriji i to na skoro svim kontinentima.

O ovome sam i ja citala, samo se ne secam tacno gde. Pisalo je da su oni i jos neki vanzemaljci "proizvodili" (da se tako izrazim) buduce rase na planeti tako sto su majmunima menjali genetske kodove. Kada bi im bilo dosadno zapocinjali su ratove...
Ne znam koliko ima istine u svemu tome, ali dovoljno je da se osvrnemo na "bozanstva" u drevnim civilizacijama. Obicnu su kao bogove prikazivali te Reptiloide i ostale...

Poslednja izmena:

Back