Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
postoji li dovoljno glupa stvar u koju ljudi ne bi poverovali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milice nemoj da lazes, sto kaze Buudala "opet si povrshna". Philip Schneider je bio i na wikipediji pre godinu dana, ali su ga neki tvoji Rendzeri-masoni uklonili odatle, sada je ostao jos na spanskoj wikipediji http://es.wikipedia.org/wiki/Philip_Schneider
uostalom, evo danas cak i najbolje placeni glumac na tv, Čarli Šin je rekao: "Američka vlada je naredila napad na Njujork 2001". "Video snimak obraćanja Čarlija Šina Obami, objavljen je prvo na veb-sajtu PrisonPlanet.com." Znaci cak je i takva mega zvezda kakav je Čarli Šin morao prvo da objavi tako nesto na nekom od sajtova koje ti bas ne volis. To je posle i preneseno kod nas http://www.blic.rs/svet.php?id=110343 Nece valjda to da se prvo objavi na mega televizijama koje drze Rokfelerovi i Rotshildovi, reptili u ljudskoj kozi. Eto jos jedan dokaz, cak ni veliki Čarli Šin nije mogao tako nesto odmah da objavi na nekom "normalnom" mediju. A kamoli siroti Phil Schneider koji je svoju hrabrost platio zivotom.
Znam to ali je Milica rekla neistinu. Wikipediju je okarakterisala kao ufo-sajt.
zamisli, o philu schneideru ne mozes nigde ni reci naci sem na ufo-sajtovima... dakle, dok ne vidim i drugu stranu nema sanse da poverujem ni u jednu jedinu recenicu.
Mislish dok njegove ubice ne postave sajt gde cesh moci da prochitash javno priznavanje zlochina.
Pa sad siispala josh mudrija od onog Rendija Kukumajstera
Prestacu, potpuno, da pishem na ovom forumu. Ima samo da citiram vashe bisere![]()
"To je sada već stado stoke, koje čuva samo sebe dok ne dođe vreme za klanje, gde čobanu ne trebaju ni psi čuvari niti mora da troši pare - na ogradu. Tako su oni koji su nam postavili norme uspeli da naprave od nas ne samo ovce nego i pse za čuvanje ovaca, ne samo da su od nas napravili zatvorenike - nego nas koriste i kao čuvare zatvora u kome se nalazimo."
Ali ova izreka uzeta sama za sebe, jeste genijalna. Ko je ovo rekao?
Nezavisno od Milice. Pozdrav Milici.
Ali ova izreka uzeta sama za sebe, jeste genijalna. Ko je ovo rekao?
Opet si povrshnahvala na pozdravima ljubimac
a to je kopirao sa ivanticevog sajta... kao po obicaju![]()
hvala na pozdravima ljubimac
a to je kopirao sa ivanticevog sajta... kao po obicaju![]()
@ parkeriss, kao sto sal rece, a ja objasnila gore u nekoliko postova - ne lupetaj ti!
o povrsnosti kad objasnis kako si to mislio da dobijamo statuse?
o ovcama - valjda sam ja neka cobanica, imal ko da oce specijalno ja da ga cuvam![]()
sta mislim, ja ih vidjam...male bele misheve...chesto...
malo sam istrazivao i koliko sam uspeo da vidim tema nije ni malo naivna. Ima ih i na vikipediji:
http://en.wikipedia.org/wiki/Reptilian_humanoid
po nekim izvorima Reptoidi vanzemaljci su odavnina posecivali Zemlju i boravili na njoj. Ono sto sam pronasao je da su ih spominjali drevni narodi u istoriji i to na skoro svim kontinentima.