Reptoidi vanzemaljci

Znam to ali je Milica rekla neistinu. Wikipediju je okarakterisala kao ufo-sajt.

Nije tako, Parkeru. Ne izvrci kontekst. Nije okarakterisala wikipediju tako.
A sama Wiki jeste ogromna javna enciklopedija, ali nisu svi podaci u njoj istiniti upravo zbog toga sto sam spomenuo u prethodnom postu.

Mnogo validnija bi bila enciklopedia britanika, ali sumnjam da ces to uvaziti, jer tamo nema takvih likova.

Hi. Nemcoi is looking for my help to assist in some "publicaton of century" and he said that on this forum, on subjest GRUICA we will be able to agree the first step of invetigation and my arrival in Serbia. So I m here. Nemcoi also mention that he will be disable to be here and that I should contact Parkeriss, Milica Cobanica and Sal.
As well he mention that some of you are in the cult of "prasoni masoni ".If somebody have any information let speak.

F.B.I. Agent Fox Mulder

vidi se, ali se ne vidi "wikipedija je ufo sajt".

Parkeru, ova rasprava ne vodi nicemu.
Ona nije rekla da je wiki ufo sajt, i to je cinjenica.
Da li je mislila, samo zato sto je taj lik i na wiki, da je onda i wiki ufo sajt ili nije ni znala da na wiki ima tog....lika, ne bi znao. To pitaj nju. Ja samo prenosim ono sto vidim, i sto je ocito.

Tema je,sto bi rekli,ki upisana :)

Danas sam bas u Blicu citao clanak o osam godina od napada na WTC. Zanimljivo je to da su jos stavili jedan clanak,onako izdvojen pod nazivom "teorije zavere".

I jedna od tacki je bila (prepisacu tacno kako pise): "Humanoidni reptili,poznati kao ljudi zmije,koji kontrolisu swe swetkse wlade,stoje iza organizacije napada."

Od kad sam procitao taj pasus,na celu pricu o humanoidnim reptilima gledam ozbiljnije. Nisam ocekivao da Blic napise taj podatak,prijatano sam iznenadjen,mogu reci :)

E vasa glupost prevazilazi granice, toliko da mi je proradio neki cudan osecaj da ne kazem gde...
Ovde se govori o zameni polova magnetnog polja planete zemlje i da u tim
trenucima dolazi do opadanja vec pomenutog magnetnog polja sto se dogadja i sada u ovom trenutku. Tada gubimo stit od kosmickog zracenja,
..To su naucnici racunali! Pa nisu oni glupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
I nije da ja verujem ako zpocnem temu vec samo raspravljamo o njoj..E tupi ste ko ..

Iznervirali ste me svojom tuposcu ili nedovoljnim citanjem prilizenog teksta da nemam reci.
Nema nikakve rasprave sve cirkus. Dzaba gubite vreme pogotovo ti Milice i Sal.Buudala je car jer se zeza dok
vi vodite kvazi ozbiljnu rapravu a IQ vam ne prelazi 80! Za info meni je 134!

Sve ovo samo moze da spada u kuckanje zabavnog karaktera ali ozbiljna diskusija nikako. Nemate vi kapacitete za tako nesto a i jedino stivo
vam je internet. Znaci alatke su vas slabasni mozak i nepouzdani izvori sa neta.

Izvinite ako je iko uvredjen ali tako je. Zato sam i bio Fox Mulder i zatrpao temu jer mi idete na STVAR!

Mislim da vise necu prisustvovati vasim kvazi raspravama i odjavljujem se.

Milice Sal Parkeriss bolje radite nesto drugo vazi..

A za Buudalu imam posebnu poruku a to je da nikako ali nikako ne prestane da bude budala..
o kako je lepo biti glup (pa i kad nisi)

zbogom odlazim pevuseci o kako je lepo biti glup..stoka ume da nervira...

i varburg limuzina najaca masina cetri metra lima i pet metreri dima...

pravio je pera iz bivseg ddra i ne da je napravio nego svaka cast
stalno mu iz auspuha curi neka mast...

Hemroidi u guzci? Mora da je to, zato si podilkanio.... Popij lekove, bice ti bolje...

Back