E vasa glupost prevazilazi granice, toliko da mi je proradio neki cudan osecaj da ne kazem gde...
Ovde se govori o zameni polova magnetnog polja planete zemlje i da u tim
trenucima dolazi do opadanja vec pomenutog magnetnog polja sto se dogadja i sada u ovom trenutku. Tada gubimo stit od kosmickog zracenja,
..To su naucnici racunali! Pa nisu oni glupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
I nije da ja verujem ako zpocnem temu vec samo raspravljamo o njoj..E tupi ste ko ..
Iznervirali ste me svojom tuposcu ili nedovoljnim citanjem prilizenog teksta da nemam reci.
Nema nikakve rasprave sve cirkus. Dzaba gubite vreme pogotovo ti Milice i Sal.Buudala je car jer se zeza dok
vi vodite kvazi ozbiljnu rapravu a IQ vam ne prelazi 80! Za info meni je 134!
Sve ovo samo moze da spada u kuckanje zabavnog karaktera ali ozbiljna diskusija nikako. Nemate vi kapacitete za tako nesto a i jedino stivo
vam je internet. Znaci alatke su vas slabasni mozak i nepouzdani izvori sa neta.
Izvinite ako je iko uvredjen ali tako je. Zato sam i bio Fox Mulder i zatrpao temu jer mi idete na STVAR!
Mislim da vise necu prisustvovati vasim kvazi raspravama i odjavljujem se.
Milice Sal Parkeriss bolje radite nesto drugo vazi..
A za Buudalu imam posebnu poruku a to je da nikako ali nikako ne prestane da bude budala..
o kako je lepo biti glup (pa i kad nisi)
zbogom odlazim pevuseci o kako je lepo biti glup..stoka ume da nervira...
i varburg limuzina najaca masina cetri metra lima i pet metreri dima...
pravio je pera iz bivseg ddra i ne da je napravio nego svaka cast
stalno mu iz auspuha curi neka mast...