Anabell
Obećava
- Poruka
- 94
Ok, znam da si ovde da bi spamovao temu, ali mozes li se suzdrzati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto bar ne razmsilis o takvoj mogucnosti pre nego sto je odbacis kao neverovatnu?
To se radi planski. Znam bar tri foruma (za ovaj ne znam) gde masoni imaju svoje ljude kojima je posao da napadaju alternativne teme i nipodaštavaju ih. Ili s druge strane šire New age sranja, kako bi zbunili ljude.. Ako je forum o zdravlju, onda ne sme ni da se pisne o pravoj alternativi, čak ni u diskusiji posvećenoj altenativi, ako pomeneš vakcine odmah zatvaraju temu i banuju. Samo o čajevima može.
Neki to rade za pare, a neki jer su tako programirani pa izgleda kao dobrovoljno, ili čak svojevoljno. Ne misliš valjda da su forumi slobodni, a sva štampa pod kontrolom
Štampa se seli na internet.
Ne verujem ni ja bas da je Bush u stvari Reptil, ali verujem da rasa Reptila postoji.
Nemoj da sudis na osnovu svog neiskustva. Pogledaj sta je napisao jedan forumas na zakljucanoj temi o reptilima:Jedino mi nije prihvatljivo to pretvaranje iz Reptiloida u ljudski oblik... Mislim, ne znam kako to da zamislim...
ja sam imao prilike da vidim svojim ocima ta stvorenja o kojima pricate, u jednom vecem gradu vancouver island . Vozio sam u sporu liniju pa sam morao da stanem na crveno svetlo. u brzoj liniji su bila nova kola pa onako kako sam pio kafu i pogledam ko vozi. A ono neko stvorenje tamno zelene boje a od brade imao je neki kao rog. Pogledam bolje pa ta osoba obema rukama prelazi preko glave i polako mu se vraca lik coveka . ugledam jos bolje a ono neki mladic do 30 godina starosti. Gleda on mene da li ja gledam a ja sam gledao onako iskosa pa samo oci skrenem ispred sebe na putu. Svetlo se promenilo a on je munjevitom brzinom krenuo.U razgovoru na jednom forumu jedan me je pitao da opisem mesto i sve sto se nalazilo u okolinu mojih kola. Onda je on razgovarao sa nekim strucnjacima i javio mi je da posto je to bila velika raskrsnica i bilo je mnogo svetla kamere zice i ostalo sa elektricnom energijom pa je bila neka velika frekfrencija koja je zasmetala tom vanzemaljcu pa holigramska projekcija nije mogla dobro da funkcionise te sam ja imao prilike to da vidim . Jednom sam video u jednom restoranu nocu slicnu osobu ali zakljucak je moj bio da je ta osoba zelela da ga vidim . Kad sam dosao do kola on se smejao. Ja u opste ne pijem nikakav alkohol jedino kafu . Drogu i slicno tome nikada nisam probao a star sam 60 godina. Ljudi kazu da ih ima ovde na ovom ostrvu dosta i da su oni cak i u vladi ove drzave. zato obratite paznju na ovu Srpsku vladu jer sta i kako rade mora da su vanzemaljci pa samo vidimo holigramske projekcije. Ova statua iz Sumera od royala odgovara onome sto sam video samo mora da bude crno zelena i duga brada kao rog. Hvala na paznji
O tome govori i "Stari Zavet" o tome da su "božji sinovi" održavali polne odnose sa "kćerima ljudi", i tako kreirali jednu hibridnu lozu koju su nazvali - Nefilim. Ako se vratimo malo na hebrejski jezik, "božji sinovi" su u stvari - "sinovi bogova". I kako vidimo u prevodu Biblije na engleski jezik, tj. "King James" verziju, reč - "bogovi" je u stvari prevedena kao -"bog".I ja sam negde citala o tim kraljevskim vezama.
Kako god. Ali verujem da se svi oni koji spamuju ove teme i prave duhovite dosetke na racun bilo cega van njihovih ubedjenja, ipak ponekad zapitaju da li je sve to istina. Ima nade za ovaj forum![]()
Sto ne verujes da je Bush reptil?? Sta ako svi ljudi imaju reptilsku genetiku, a neki malo vise nego drugi. Toliko vise da mogu da se preobraze u Reptila i nazad u coveka. Navodno se jednostavno skoncentrisu na kodove koje zele da zatvore ili otvore. To moze da objasni par stvari od nezavisnih izvora koji nisu znali za Reptile:
Ima mnogo indicija koje ukazuju na to da su se vladajuce porodice oduvek bavile ritualnom zrtvovanju ljudi, kanibalizmom i krvnom magijom. Mnogo je logicnije da to rade zbog svoje reptilske genetike, da bi ostali u ljudskoj formi, nego da to rade tek tako.
Vrlo bitna stvar u vezi Busha:
Prema Aristokratskom i Kraljevskom Rodoslovu, Burke's Peerage, baziranom u Londonu, na svim američkim izborima, uključujući i George-a Washington-a, u 1789, pobedio je kandidat koji je imao najviše evropskih kraljevskih gena. Trideset tri od 42 predsednika su u direktnom genetskom tj. krvnom srodstvu sa dvojicom ljudi: Charlemagne-om, najpoznatijim francuskim monarhom, i Alfred-om Velikim, engleskim kraljem.
Na kraju se, tako, pokazalo da Bush familija i Roosevelt familija pripadaju istom porodičnom stablu i da su u genetskoj vezi sa Aleksandrom Velikim, koji je negde oko 300-te godine p.n.e. porobio ceo region koji obuhvata današnji Egipat, Izrael, pa preko ondašnjeg Vavilona sve do Indije. Bush familija i Roosevelt familija su s njim u krvnom srodstvu. Oni su takođe u genetskoj relaciji sa Piso familijom, rimskom aristokratskom familijom, koja je orginalno napisala jevanđelja (biblijske priče). Oni su takođe u genetskoj relaciji i sa Konstantinom Velikim, rimskim imperatorom koji je te priče pretvorio u hrišćansku religiju, što znači da su ljudi koji su te priče napisali i čovek koji je osnovao tu religiju, u stvari, pripadali istoj familiji.
Oni su u srodstvu i sa Dagobert-om, jednoj od ključnih familija Merovingian-ske loze. Za tu familiju se kaže da je ona bila zadnja od Merovinga koja je opstala, što nije tačno. Bush familija je takodje u genetskoj vezi sa George-om III, koji je bio na vlast još kad je Benjamin Franklin davao lažnu impresiju slobode američkom narodu, dok su u stvari samo zamenili javnu kontrolu Britanije, tajnom, koja i dan danas traje.
I tako kad gledamo, a ovo je bilo samo nekoliko predaka Bush-ove loze, vidimo u stvari da je ta ista familija bila stalno na vlasti, još odkako se pojavila sa Srednjeg Istoka.
btw takodje ono sto se uklapa u ovo procitaj post broj #3 na sledecoj temi:
http://forum.krstarica.com/threads/285533
Jedan drugi,manje poznat film koji sam pogledao negdje u to vreme zvao se Oni zive (They
Live) i ponovno je tema govorila o vanzemaljskoj vrsti koja preuzima planetu delujuci preko fizickih tijela Ijudi.
Toplo vam preporucujem da razmislite o gledanju ovakvih filmova kako biste stekli vizuelni utisak o onome sto iznosim u ovoj knjizi.
citat Dejvid Ajk iz Najvece tajne