Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
publika je onakva kakva je igra
igra=tuga
golman i stoperi bez posla (ne znam sta ce nam dva stopera?) Obradovic, Milijas, Stankovic i Zigic pod hitno na kurs "kako da naucim da trcim", da su bili malo sporiji zaspali bi, Rukavina, Bambi, Pantelic na kurs "kada trcim, gledam kuda idem", Krasicu kupiti loptu da se igra dete
izmene se utopile u opste sivilo
neverovatno smo indolentni, aj sto nece da se bore, sto nece da se vracaju u odbranu, al kako nemaju zelju da se igraju sa loptom
mtrva puvala
protiv Francuza mora da menja komletni vezni red (ubaciti Kuzmu, Saleta, Boska, Miralema i Ergica), igrati samo sa Pantelicem u napadu i pokusati da istrcimo jednu ili dve kontre (za toliko imamo snage) pa ako iziherisemo nesto super
svaki bod je za ovu repku uspeh

Sa svime se slazem osim da Pantelica treba staviti u napad. De nadje njega, taj je poslednji put dao gol za repku cetr'es prve. Ja bih stavio Lazovica, mislim da je on nas najopasniji napadac danas.

Vidim klinci vam ubili Mađare. Yebote ti vaši klinci uvijek dobro igraju. Šteta što od toga nemate koristi. Naši su ko vaša A repka, talentirani, ali šaka jada uglavnom. Treniraju ih šatro treneri poput Novoselca i Ladića, ne odazivaju se, foliraju ozljede i svaštanešto. Eto najtalentiraniji igrač nije odigro minute u kval. Bezveze:roll: Al nevjerojatno je to da ti naši klinci u A repki daju više nego ovi vaši...

Kacara i Sulejmanija pod hitno u A tim!!!!!!!
Pantelic je nas najbolji napadac ubedljivo,bori se kao lav,ne daje golove ali asistira i proradice,samo jednom da skine paucinu i bice najbolji strelac kvalifikacija!!!!!
Ja bih pozvao i Darka Kovacevica jos on nije za staro gvozdje,preporodio se u Olimpijakosu,osecam da bi se nadavao golova,a i mislim da nam bas takav napadac-razbijac nedostaje,Panta je fizicki slab to bi bio dobitni tandem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa svime se slazem osim da Pantelica treba staviti u napad. De nadje njega, taj je poslednji put dao gol za repku cetr'es prve. Ja bih stavio Lazovica, mislim da je on nas najopasniji napadac danas.

tu su oni negde
ali ovde bi dao prednost Pantelicu, jer on igra kao jedini spic u Herti, a ta Herta igra podredjenu ulogu u dobrom delu meceva u Bundesligi bas kao sto cemo i mi u Francuskoj
PSV pritiska sve redom u Holandiji, a mi cemo tesko moci da pritisnemo Francuze, ne zato sto su oni mnogo jaki, vec zato sto nasi ne trce
sto se tice onog juce Kacar i Sulejmani su izmislili fudbal za nas A vezni red
nadam se da su Stankovic, Milijas i Obradovic gledali vestinu trcanja
"ajde deco, bez straha, prvo jedna noga napred, aj sad mozete i drugu":lol::lol:
Nenadova izjava posle treninga "najteze pripreme u mojoj karijeri":rotf::rotf:

Kacara i Sulejmanija pod hitno u A tim!!!!!!!
Pantelic je nas najbolji napadac ubedljivo,bori se kao lav,ne daje golove ali asistira i proradice,samo jednom da skine paucinu i bice najbolji strelac kvalifikacija!!!!!
Ja bih pozvao i Darka Kovacevica jos on nije za staro gvozdje,preporodio se u Olimpijakosu,osecam da bi se nadavao golova,a i mislim da nam bas takav napadac-razbijac nedostaje,Panta je fizicki slab to bi bio dobitni tandem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kacar i Sulejmani su vec u prvom timu, pozvani su za utakmicu sa Francuskom...

Igrace s jednim napadacem pa bolje da bude samo Lazovic...

Šta vi stalno ko p... sa jednim napadačem? Pa izađite ofene nabijte ih i bok, a ne ono...0:0 ljevo desno, bod je dobar i to....yebote da mi iza imamo Vidića igrali bi 3 napadača...joooj želudac mi se okreće od naše mlade selekcije....4 napadača ozlijeđeni (jedan danas zabio gol za Dinamo :otkacio::dontunderstand:), a peti statira u kukuruzu u A repki...a svi bi jeli trave za seniore...mamu im ***** folersku

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back