RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Ne znam sto ste se svi primili da ce Kacar da igra. Jeste odigrao fenomenalno (sto kaze onaj mrtvi komentator Mikic, ni na treningu nije lako dati 5 komada), ali mislim da ne treba da igra. Odbrana definitivno treba da bude sa sto manje izleta ka protivnickoj polovini, sto znaci (a ubedjen sam da ce tako biti) Krstajic i Vidic u sredini, a Dragutinobic i Ivanovic bekovi. Kakav Rukavina, pa njega bi oduvao ko god da igra. Posto Stankovic definitivno igra (nazalost), mislim da ce pored njega igrati Ergic ili Kuzmanovic (dakle umesto Milijasa). A mozda i obojica ako stavi jednog napadaca. Takodje, mislim da ce umesto Tosica igrati Sulejmani, a mozda umesto Krasica Jankovic. Dakle, moje misljenje ko ce igrati (ne i zelja):
Disljenkovic- Dragutinovic, Krstajic, Vidic, Ivanovic- Stankovic, Kuzmanovic(Ergic), Sulejmani, Krasic (Jankovic), Pantelic, Zigic (ili Ergic ako igramo s jednim).
Slazem se s Crnijem da bi Pantelic mogao da umuva nesto, igra bolje kad je sam u napadu.
Samo jos da pitam Grooyana: A sta je to Ilic ako nije ofanzivni vezni?!
To da je Kačar zreo za prvi tim svaako je činjenica, samo je pitanje koliko je u stanju da veže dve onako dobre igre u roku od samo tri dana!!! Mislim, strah me je da se u Parizu lik ne smori nakon euforije zbog onih onolikih golova protiv Mađara!!!!!!

Miralem svakako momentalno ima prednost nad Tošićem ali i Janković je trenutno jači od smorenog Krasića!!!