Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam sto ste se svi primili da ce Kacar da igra. Jeste odigrao fenomenalno (sto kaze onaj mrtvi komentator Mikic, ni na treningu nije lako dati 5 komada), ali mislim da ne treba da igra. Odbrana definitivno treba da bude sa sto manje izleta ka protivnickoj polovini, sto znaci (a ubedjen sam da ce tako biti) Krstajic i Vidic u sredini, a Dragutinobic i Ivanovic bekovi. Kakav Rukavina, pa njega bi oduvao ko god da igra. Posto Stankovic definitivno igra (nazalost), mislim da ce pored njega igrati Ergic ili Kuzmanovic (dakle umesto Milijasa). A mozda i obojica ako stavi jednog napadaca. Takodje, mislim da ce umesto Tosica igrati Sulejmani, a mozda umesto Krasica Jankovic. Dakle, moje misljenje ko ce igrati (ne i zelja):
Disljenkovic- Dragutinovic, Krstajic, Vidic, Ivanovic- Stankovic, Kuzmanovic(Ergic), Sulejmani, Krasic (Jankovic), Pantelic, Zigic (ili Ergic ako igramo s jednim).
Slazem se s Crnijem da bi Pantelic mogao da umuva nesto, igra bolje kad je sam u napadu.
Samo jos da pitam Grooyana: A sta je to Ilic ako nije ofanzivni vezni?!

To da je Kačar zreo za prvi tim svaako je činjenica, samo je pitanje koliko je u stanju da veže dve onako dobre igre u roku od samo tri dana!!! Mislim, strah me je da se u Parizu lik ne smori nakon euforije zbog onih onolikih golova protiv Mađara!!!!!!:think:

Miralem svakako momentalno ima prednost nad Tošićem ali i Janković je trenutno jači od smorenog Krasića!!!

ubedljivo najjaci komentar
Nagradna igra se nastavlja, zaigrajte pored 10 najboljih srpskih igraca.Nakon Nenada Milijasa iz beograda koji je bio srecnik i zaigrao protiv Farana bas vi mozete igrati protiv Anrija, Benzeme, Evre... Budite na sen deniju.
napomena: pravo prijave nemaju profesionalni fudbaleri.

pogledajte ovo http://www.index.hr/sport/clanak/jo...u-mojoj-reprezentativnoj-karijeri/401503.aspx
ili ovo http://www.index.hr/sport/clanak/capello-je-u-zagreb-dosao-po-bod/401481.aspx

ovo je poznato Zvezdasima http://www.index.hr/sport/clanak/en...azumiju-capella-i-njegovu-taktiku/401493.aspx

A evo i naših novinarskih lupetanja "samo bolje da se prodaju":
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=128191&datum=2008-09-10

Ista je to g.vnarska škola novinarstva!!!

Sve skupa nas već samo čekaju u finalu SP-a!!! Samo je pitanje ko će od dvojice "složne braće" da pobjedi u finalu!!!:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Jednostavno se volimo qrčit...smisao je prodat novine:dash::rtfm::dash:

joj al si ga ti zabrijao:thumbdown:tu nije rijec o nikakvom kurcenju vec o normalnom obliku hrabrenja pred veliki mec.Pa ni igraci a ni Bilic ne kazu da ce biti lako,vec naprotiv,napominje se da ce biti teze nego prosli put..i tako pise i u medijima.Ne vidim nikakvo kurcenje..pa necemo sigurno pisati da nam poraz ne gine i da su bolji..kada oni to nisu i normalno da se moramo hrabriti pred tekmu

Reprezentaciji Srbije zelim svu srecu na vecerasnjem mecu sa Francuzima.Mozda vi budete posljednji cavlic na lijesu Domeneka..

SRETNO

joj al si ga ti zabrijao:thumbdown:tu nije rijec o nikakvom kurcenju vec o normalnom obliku hrabrenja pred veliki mec.Pa ni igraci a ni Bilic ne kazu da ce biti lako,vec naprotiv,napominje se da ce biti teze nego prosli put..i tako pise i u medijima.Ne vidim nikakvo kurcenje..pa necemo sigurno pisati da nam poraz ne gine i da su bolji..kada oni to nisu i normalno da se moramo hrabriti pred tekmu

Reprezentaciji Srbije zelim svu srecu na vecerasnjem mecu sa Francuzima.Mozda vi budete posljednji cavlic na lijesu Domeneka..

SRETNO

Pa nisam ja ni reko da se qrči Bilić ili igrači, ja govorim o medijima. Jedno je hrabrenje pred tekmu, a drugo ove baljezgarije koje svakodnevno pune novine i naročito internet portale. Tipa "Cole napunio gaće", "Englezi će biti presretni bodom", itd itd.:roll:
Upravo je sreća što Bilić zasada vrlo odmjerenim izjavama, dobro balansira između realnosti i onog čime nas mediji hrane. Pa uostalom sjeti se naših medija na Olimpijadi kad smo u košarci, rukometu i vaterpolu dobili prva 2 kola: "Nenadyebivi", "Dajte Hrvatima loptu da se igraju", "Idemo do kraja"...svi znamo kak je završilo...

A evo i potvrde...

ERGIĆ IGRA, ŽIGIĆ NA KLUPI

RADOMIR Antić je, po svemu sudeći, spremio „veliku rokadu“ za svog kolegu Rajmona Domeneka. Jer, kako drugačije protumačiti podatak da bi u sredu u startnoj postavi „orlova“ trebalo da se nađu samo petorica fudbalera koji su igrali od prvog minuta protiv Farskih Ostrva.
Na golu će Dišljenković dobiti ponovo prednost nad Stojkovićem, a ispred njega će biti kvartet Ivanović - Vidić, Krstajić, Dragutinović (seli se na poziciju levog beka), dva zadnja vezna biće kapiten Stanković i Kuzmanović (dobija prednost nad Milijašem), za kreaciju na sredini terena i napade iz drugog plana zaduženja će dobiti Krasić, Ergić („džoker“ selektora Antića) i Janković (alternativa je Sulejmani), dok bi u napadu, kako bi dobili na brzini, prednost imao Marko Pantelić. A, ako ne krene po planu, onda bi šansa bila ukazana Nikoli Žigiću.

Izgleda nista od Sulejmanija (ulece Ergic umesto njega) i Ilica. A evo i koji bi timovi trebalo da izadju... U svakom slucaju, izgleda da nista nema od Rukavine, Bane Ivanovic dobija priliku od pocetka...

FRANCUSKA - SRBIJA
POČETAK u 21.00. Stadion „Francuska“. Kapacitet: 80.000. Sudija: Olegario Benkerensa (Portugal).
FRANCUSKA: Mandanda - Sanja, Galas, Mekses, Evra - Tulalan (Flamini), L. Dijara, Nasri, Govu - Benzema, Anri. Selektor: Rajmon Domenek.
SRBIJA: Dišljenković - Ivanović, Vidić, Krstajić, Dragutinović - Stanković, Kuzmanović - Krasić, Ergić, Janković - Pantelić. Selektor: Radomir Antić.

A evo i potvrde...

ERGIĆ IGRA, ŽIGIĆ NA KLUPI

RADOMIR Antić je, po svemu sudeći, spremio „veliku rokadu“ za svog kolegu Rajmona Domeneka. Jer, kako drugačije protumačiti podatak da bi u sredu u startnoj postavi „orlova“ trebalo da se nađu samo petorica fudbalera koji su igrali od prvog minuta protiv Farskih Ostrva.
Na golu će Dišljenković dobiti ponovo prednost nad Stojkovićem, a ispred njega će biti kvartet Ivanović - Vidić, Krstajić, Dragutinović (seli se na poziciju levog beka), dva zadnja vezna biće kapiten Stanković i Kuzmanović (dobija prednost nad Milijašem), za kreaciju na sredini terena i napade iz drugog plana zaduženja će dobiti Krasić, Ergić („džoker“ selektora Antića) i Janković (alternativa je Sulejmani), dok bi u napadu, kako bi dobili na brzini, prednost imao Marko Pantelić. A, ako ne krene po planu, onda bi šansa bila ukazana Nikoli Žigiću.

Izgleda nista od Sulejmanija (ulece Ergic umesto njega) i Ilica. A evo i koji bi timovi trebalo da izadju... U svakom slucaju, izgleda da nista nema od Rukavine, Bane Ivanovic dobija priliku od pocetka...

FRANCUSKA - SRBIJA
POČETAK u 21.00. Stadion „Francuska“. Kapacitet: 80.000. Sudija: Olegario Benkerensa (Portugal).
FRANCUSKA: Mandanda - Sanja, Galas, Mekses, Evra - Tulalan (Flamini), L. Dijara, Nasri, Govu - Benzema, Anri. Selektor: Rajmon Domenek.
SRBIJA: Dišljenković - Ivanović, Vidić, Krstajić, Dragutinović - Stanković, Kuzmanović - Krasić, Ergić, Janković - Pantelić. Selektor: Radomir Antić.
A nije losa kombinacija mada je bilo DOSTA kombinacija morao se covjek odluciti za jednu.Sulejmani bolje da udje u drugom poluvremenu umjesto mozda Jankovica i Ergica,isto tako i Kacar neka udje u drugom poluvremenu kao i Zigic i to su moje tri izmjene.SVE OSTALO JE OK:ok:

Pa mnogo bolje u svakom slucaju nego protiv Farskih Ostrva.
Mada ni francuzi nisu sto su bili.Ako sada ne izvucemo povoljan rezultat protiv njih,ne znam kada cemo posle ponovo imati ovakvu sansu....
Napred Srbija!!!!

Vaistini nisu isti tim kao nekad, valja ih sad nafilovati!

A za vezni red, pa to se mrtvi Stankovic povredio i odmah mladjarija proigrase... onaj mali Kacar je zmaj! ;)

Ljudi... jel mene oči varaju ili se u ovom poluvremenu u našoj ekipi konačno pojavio vezni red???:worth::worth::worth:
Fatamorgana Rainbow:P Pojavljuje se na trenutak, ali se brzo izgubi...

Inace, nismo toooolikooo losi. Kacar je mogao i da sutira kad se nasao ispred golmana, nije morao Pantelicu da dodaje. A ako je Antic vec hteo sa nizim napadacem da igra, da spusti loptu na zemlju, mislim da je bolje da je Lazovica ubacio. Kao sto rece komentator, tesko da mozemo kroz sredinu, ali po bokovima prolazimo, sto znaci centarsutevi u sesnaesterac, a onda je bolje Zigic da se nalazi u sesnaestercu. Mislim da ce Panta na klupu sredinom drugog poluvremena...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back