peps
Iskusan
- Poruka
- 5.074
Litvanija na čelu tabele, šta kažete na to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko nas yebe kad nismo u stanju da kod kuće jednim Faranima uvaljamo i treći!!!!Litvanija na čelu tabele, šta kažete na to?
Cetvorica nisu pevali himnu (Milijas,Zigic,Vidic,Rukavina) cutali su ko zaliveni kao da ih bas zabole........
Ne mogu da verujem da ih mrzi makar usta da otvaraju................
Stankovic i Pantelic su je bas odpevali!!!!!!!!!!!!
Da oni nisu sami sebi uvaljali,nebi im mi uvaljali nijedan do ujutru
Pa kakvi su ostali njih dvojica su ponajbolje i igrali
Pantelic se bas borio, Stankovicu cini mi se da je sad bas stalo do reprezentacije
Sta reci za Milijasa???????
Naravno, Djukic nije valjao jer je pokusavao da ih natera da spuste loptu na zemlju i igraju organizovano. Sad kad je tu Antic, stara skola srpskog fudbala, tu je i strategija 'gadjaj drvo u glavu' i besomucno preskakanje sredine. Sto i ne bi bilo toliko lose da imamo normalne krajeve.
Ako se galski pevci kol'ko tol'ko prisaberu do srede, pukli smo k'o direci.
...u parovima, sa obije ruke oko struka i da jedan okrenut drugome blago njišu kukovima u ritmu naše himne!!!A valjalo bi da se i zagrle dok pevaju
Da bolje su pevali nego ranije,ali moraju SVI da pevaju.........ili ce ih Antic politi benzinom i zapretiti da ce zapaliti sibicu
Pa i ne valja to sto su petlovi izgubili, sad ce morati da se vade pred svojim navijacima, a pogodite ko im je protivnik za vadjenjeNaravno, Djukic nije valjao jer je pokusavao da ih natera da spuste loptu na zemlju i igraju organizovano. Sad kad je tu Antic, stara skola srpskog fudbala, tu je i strategija 'gadjaj drvo u glavu' i besomucno preskakanje sredine. Sto i ne bi bilo toliko lose da imamo normalne krajeve.
Ako se galski pevci kol'ko tol'ko prisaberu do srede, pukli smo k'o direci.
publika je onakva kakva je igra
igra=tuga
golman i stoperi bez posla (ne znam sta ce nam dva stopera?) Obradovic, Milijas, Stankovic i Zigic pod hitno na kurs "kako da naucim da trcim", da su bili malo sporiji zaspali bi, Rukavina, Bambi, Pantelic na kurs "kada trcim, gledam kuda idem", Krasicu kupiti loptu da se igra dete
izmene se utopile u opste sivilo
neverovatno smo indolentni, aj sto nece da se bore, sto nece da se vracaju u odbranu, al kako nemaju zelju da se igraju sa loptom
mtrva puvala
protiv Francuza mora da menja komletni vezni red (ubaciti Kuzmu, Saleta, Boska, Miralema i Ergica), igrati samo sa Pantelicem u napadu i pokusati da istrcimo jednu ili dve kontre (za toliko imamo snage) pa ako iziherisemo nesto super
svaki bod je za ovu repku uspeh
Da skrenem temu s igre. Ne mogu da verujem da se i dalje utakmice reprezentacije (makar protiv, na papiru, slabijih protivnika) igraju u mrtvom Beogradu! Publika kao u pozoristu! Jeste li videli Hrvate i Crnogorce? Publika samo sto ne provali u teren. Mislim da bi u nekom drugom gradu publika naterala ove nase da igraju bolje.
Kao malo kada!!! Ja još uvijek ne mogu da vjerujem!!!Auuu što vas posr.aše rezultati!
E dragi moj ali mi idemo ko zvijeri i protiv Borata, na čelu sa Forest Gumpom (Olić) koji je istrčao 832 šprinta...
Pa i ne valja to sto su petlovi izgubili, sad ce morati da se vade pred svojim navijacima, a pogodite ko im je protivnik za vadjenje![]()