KrEpTo_ShNiTz3L
Zainteresovan član
- Poruka
- 359
ma bice 3-0 za srbiju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
publika je onakva kakva je igra
igra=tuga
golman i stoperi bez posla (ne znam sta ce nam dva stopera?) Obradovic, Milijas, Stankovic i Zigic pod hitno na kurs "kako da naucim da trcim", da su bili malo sporiji zaspali bi, Rukavina, Bambi, Pantelic na kurs "kada trcim, gledam kuda idem", Krasicu kupiti loptu da se igra dete
izmene se utopile u opste sivilo
neverovatno smo indolentni, aj sto nece da se bore, sto nece da se vracaju u odbranu, al kako nemaju zelju da se igraju sa loptom
mtrva puvala
protiv Francuza mora da menja komletni vezni red (ubaciti Kuzmu, Saleta, Boska, Miralema i Ergica), igrati samo sa Pantelicem u napadu i pokusati da istrcimo jednu ili dve kontre (za toliko imamo snage) pa ako iziherisemo nesto super
svaki bod je za ovu repku uspeh
uf zapetljo si ga za medalju, mada u pravu si da su vam smoreni igraci !!! :mrgeen:
Care (*** sto me kopiras) iz kog si grada i za koga navijas ?
Sa svime se slazem osim da Pantelica treba staviti u napad. De nadje njega, taj je poslednji put dao gol za repku cetr'es prve. Ja bih stavio Lazovica, mislim da je on nas najopasniji napadac danas.
Kacara i Sulejmanija pod hitno u A tim!!!!!!!
Pantelic je nas najbolji napadac ubedljivo,bori se kao lav,ne daje golove ali asistira i proradice,samo jednom da skine paucinu i bice najbolji strelac kvalifikacija!!!!!
Ja bih pozvao i Darka Kovacevica jos on nije za staro gvozdje,preporodio se u Olimpijakosu,osecam da bi se nadavao golova,a i mislim da nam bas takav napadac-razbijac nedostaje,Panta je fizicki slab to bi bio dobitni tandem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igrace s jednim napadacem pa bolje da bude samo Lazovic...