Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/mihinih-33-78608.html

Evo neke projekcije spiska.....i odma na startu nelogicnosti
Dusko Tosic ispred Lomica i Pejcinovica:think:
Petrovic i dalje u timu
Ivan Radovanovic:think:
Fejsa

I opet samo 3 napadaca.......pobogu zasto?
Na spisku nema Jovanovic Laneta naseg najboljeg spica u ovom trenutku........
Koji bre Lane? Ma daj...Lane igra krilo za Anderleht,a i nije u nekoj formi..
Krasic nije igrao vec 7-8 meseci,bilo bi glupo zvati ga...
Ne razumem zasto je zvao Zvezdine igrace,nijedan nije zasluzio poziv...
Ivan Radovanovic igra standardno dobro za Novaru..Precice u neki veci klub na leto..
Petrovic-no koment...Klub mu je ispao u Championship i sad mali Raca mora opet da se proda..

HAHAHAHHAAHA :D

Mladenovic, Karleusa, Mijailovic ? :mrgreen:
Za Darka Lazovica sam 50-50, nije mi definisan kao igrac, jednom odigra vrhunski a jednom odigra ispod proseka, ko zna kakav ce biti kada potpuno stasa kao igrac

A za ovu trojicu iznad zaista nemam komentara, na osnovu cega su npr Mladenovic i Karleusa ispred Lomica, Volkova, Pejcinovica, Rodica ?

HAHAHAHHAAHA :D

Mladenovic, Karleusa, Mijailovic ? :mrgreen:
Za Darka Lazovica sam 50-50, nije mi definisan kao igrac, jednom odigra vrhunski a jednom odigra ispod proseka, ko zna kakav ce biti kada potpuno stasa kao igrac

A za ovu trojicu iznad zaista nemam komentara, na osnovu cega su npr Mladenovic i Karleusa ispred Lomica, Volkova, Pejcinovica, Rodica ?
Mladenovic je mladi reprezentativac,za njega donekle razumem,ali Karleusa i Mijailovic nisu zasluzili poziv..Lazovica bi mogli probati...

Па добро човек је објавио широки списак, не значи да ће сви да играју. Да покаже на кога рачуна, ко има прилику...
Мана би било да не стави некога ко заслужује, а ако стави неког левака лако ће после да га избаци.

Ovo oko povretka kumare i Vidare su ćorava posle,treba Mihajlović ispočetka to lepo da krene a ne da se krije iza"autoriteta"kumare kao da on nije nekakav autoritet pogotovu u odnosu na mlađe,34-vorogodišnji kumara nema šta tu da traži to je osuđeno na propast..

Poslednja izmena:
dok sam citao ovu bruku, ovu tugu, ovu bedu od spiska suza mi niz obraz krenu :(
na sta smo spali i dokle smo dogurali...
ima Spanci i Francuzi da nas nagrde...

a kakav bi ti spisak jeli:roll:. ****** kako je narod ogranicen. U februaru su svi kukali zasto nema Lazovica eto sad je na spisku i opet kuknjava:confused:. Meni ovaj spisak nije los uopste, jest da su tu razni Petrovići,Fejse al gledajte s vedrije strane. Tu su Tadić,Đurićić,Ljajić,Matić,Marković+ nema Žige,PAnte.. ja zadovoljan

@Jelenko
Pa nek vrati onda i Pantelu pa kad je bal nek je bal.:mrgreen:
Ljudi su rekli da neće više da igraju ,koji će mi da se vuku po terenu ko sline,nije to obavezno to je na dobrovoljnoj bazi,bolje da gurne mlađe željne dokazivanja nego te idiote više da gledamo,dosadili su i bogu i ljudima...:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back