Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Ma budaletina neka, nije ono ništa strašno, stotine igrača su tako reagovale poslije izmjena... Šta bi onda tek Manćini trebao Baloteliju da radi?!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma budaletina neka, nije ono ništa strašno, stotine igrača su tako reagovale poslije izmjena... Šta bi onda tek Manćini trebao Baloteliju da radi?!![]()
Мислим да је Михајловић одличан избор за селектора. Ауторитет,одличан играч и тренер. Надам се да нас Миха може извући из блата и одвести на СП у Бразил. Поготово што се игра у Бразилу,атмосфера ће бити фантастична.

Upravo sada sam procitao pricu da je Ljajic dok je izlazio dobacio Rosiju da je "retardiraniji od svoga sina",a Rosijev sin ima Daunov sindrom..Ako je to istina,i ja bih licno ugazio Ljajica na licu mesta da mi tako nesto kaze za porodicu..
"retardiraniji od svoga sina",a Rosijev sin ima Daunov sindrom
Upravo sada sam procitao pricu da je Ljajic dok je izlazio dobacio Rosiju da je "retardiraniji od svoga sina",a Rosijev sin ima Daunov sindrom..Ako je to istina,i ja bih licno ugazio Ljajica na licu mesta da mi tako nesto kaze za porodicu..

Videh i ja sad..Znaci ima dve dobre cerke,Ljajic je 100% kao pravi srbin prvo udario po zenskom delu familije..Upravo sam pročitao da Rosijev sin uopšte nije hendikepiran i da je to izmišljotina italijanskih medija.
Ima i dve kćerke a jedna je učestvovala na izboru za mis Italije.
Tu već ima prostora za razne uvrede na račun porodice.![]()

Znači mali Ljajić je postao pravi četnik![]()

A mozda se Ljaja zabavlja sa njegovom čerkom![]()

Možda mu je rekao ''Trst je naš!''![]()
Ispadose Petrovic i Milijas
Zigic ode u Birningem i on ispadne...
za kog nasi igraju jeebali su jeza o prkno...samo jos cekam da za Arsenal zaigra brat Pantela da gi uyebe za sva vremena jednom kvalitetno....

Šteta za malogJa sam čuo da se Totenhem interesuje za Lazara Markovića!![]()

Ja sam čuo da se Totenhem interesuje za Lazara Markovića!![]()