Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Како бре шта фали,реци ми једну утакмицу од оних 100 које је одиграо за национални тим а да је играо како треба.

Видић је добар играч али је сам рекао да више неће играти,и нема више ту предомишљања,уз то роле које је имао у националном дресу су му благо речено трагичне.

Да не буде забуне мислим да ни Данка Лазовића више не треба позивати,мада је можда у најбољој форми од свих наших центарфорова.

Ако Михајловић настави овако како је почео,и настави да враћа звездаше и остале ислужене квази-играче,и да позива полутанере из Звезде који не знају ни да центрирају само ради њихове продаје,има да изазове контра ефекат оном који је био када је Стојковић бранио гол,само што ће сада Гробари да извижде и селектора и његове балване.Другим речима добра бити неће.

Vidis tu gresis,uopste nije u najboljoj formi,u ovoj godini samo 1 gol.......
Ispred njega su i Ljuboja i Pantelic koji se iz nekog razloga smatraju krivcima sto ne idemo na EP

Ispred njega su i Ljuboja i Pantelic koji se iz nekog razloga smatraju krivcima sto ne idemo na EP

Ljuboju je i Bog zaboravio, a i nisam znam da postoji covek koji kaze da je on kriv sto ne idemo na Euro?? ali voleo bih licno da ga upoznam, da popricamo, da porazgovaramo, da prodiskutujemo, da procaskamo, da mu odem u goste, da mi dodje u goste...

Sastav je "saren", blago receno. No, necu nista da komentarisem dok ne vidim sta ce Mihajlovic uraditi sa njima.

Mislim da mi jednostavno nemamo kvalitetne igrace (osim odbrambenih) pa da mozemo da se zalimo kako nije neko pozvan iako odskace od ostali. Uvek ce se zvati u reprezentaciju neki anonimusi ili "mladi" talenti iz JSL (ponekad i iz drugih liga) koji treba da se prodaju, ali to je vec tradicija.

Sto se mene tice, Mihajlovic moze i ceo prvi tim Zvezde da pozove ako uspe da napravi rezultate sa njima.

Па добро могуће да си у праву,остало ми у сећању да је давао неке голове,углавном не треба га звати из разлога као Видића.
Sto se mene tice, Mihajlovic moze i ceo prvi tim Zvezde da pozove ako uspe da napravi rezultate sa njima.
И ја бих се сложио са тим да је то екипа из 91,али како није,чак шта више далеко су од тога као Бари од Токија,онда нема шта да чекам резултате,зна се епилог.
0.jpg

ova i najbitnija....sa Hrvati....dva komada uvalio Deja :D
Дао је један ваљда,мада гледано реално оба је дао Ладић,али је играо зато просечно.
Једноставно у репрезентацији није показао ни 1% онога као у клубовима,а може се рећи да је имао успешну клубску каријеру.
Чак су успели кумовским везама да потпуно наруше атмосферу у репрезентацији.

Ljuboju je i Bog zaboravio, a i nisam znam da postoji covek koji kaze da je on kriv sto ne idemo na Euro?? ali voleo bih licno da ga upoznam, da popricamo, da porazgovaramo, da prodiskutujemo, da procaskamo, da mu odem u goste, da mi dodje u goste...

Taj neki rad,a?:think:
Krive Pantelu za Euro,a Ljuboja je jedan od onih koji su amputirani nakon SP 2006,a da nisu to zasluzili.......

A jel istine u ovome što kažu da se spremaju da zovu Krkića? Meni se to ne sviđa. Kad je imao priliku da zaigra za Srbiju više je voleo Španiju. To je u redu, dečko je realno Španac. Sada, međutim, kada se nije nametnuo, Srbija treba da mu bude rezervna opcija. Ne verujem ja da tu može vajde da bude.

A jel istine u ovome što kažu da se spremaju da zovu Krkića? Meni se to ne sviđa. Kad je imao priliku da zaigra za Srbiju više je voleo Španiju. To je u redu, dečko je realno Španac. Sada, međutim, kada se nije nametnuo, Srbija treba da mu bude rezervna opcija. Ne verujem ja da tu može vajde da bude.

Zamisli sebe u takvoj situaciji, ti zivis ceo zivot u Srbiji ali odjednom saznas da imas madjarske korene (na primer)

Da li bi ti onda Madjarska bila bliza od Srbije ? Naravno da ne...

Uopste ga ne krivim, covek je rodjen tamo, ceo zivot zivi u Spaniji, vaspitavan je da bude Spanac...

Ako ga Spanija nece onda je vise nego dobrodosao ovde, pogotovu sto smo tanki sa napadacima pa ce imati sigurno mesto u postavi

Zamisli sebe u takvoj situaciji, ti zivis ceo zivot u Srbiji ali odjednom saznas da imas madjarske korene (na primer)

Uopste ga ne krivim, covek je rodjen tamo, ceo zivot zivi u Spaniji, vaspitavan je da bude Spanac...

Ako ga Spanija nece onda je vise nego dobrodosao ovde, pogotovu sto smo tanki sa napadacima pa ce imati sigurno mesto u postavi

Čitaš ti šta piše, ko ga krivi, niko ga ne krivi. Reč je o tome da kad igraš za reprezentaciju moraš to da imaš u mudima, a ne da se sastavlja kao što se sastavljaju timovi u onim FIFA-Menadžer igricama.

Ovo za Krkica je teska novinarska patka...Ja sam napisao na ovoj temi,jos pre ovih novinara,da bi mogao da igra za nas...Ova tema se pokrenula
samo zbog Volkova ovog.... Sanse da igra za Srbiju su 0,1%....Boli ga uvo,njemu je dovoljno sto igra za Kataloniju.Svejedno,mislim da ce za Spaniju odigradi jos minimum 5,6 utakmica u karijeri...

Шта ли ти причаш ?
Он јесте тамо рођен и живео,али рећи да је ОДЈЕДНОМ сазнао да има српску крв је стварно ...глупо.
Морао би бити жесток дебил (и ови око њега) да није укапирао ко му је отац,одакле му име-презиме...
И ја га не кривим,али ако је решио тада,зашто се сада предомишља ?
Зато што нема места тамо.
Хвала,и срећно !
Ако и заигра на крају за нас,мени неће ни сметати,јер он јесте И Србин.

On nije odjednom saznao da ima Srpske korene. Valjda zna da mu je otac cistokrvni Srbin i da nosi Srpsko prezime pored Spanskog, nije pao sa Marsa. Inace on ne govori nas jezik ali to nema nikakve veze. Ukoliko on zeli da igra za Srbiju dobrodosao je jer je dobar igrac a takvih nikada nije dosta. Osim toga koliko nasih igraca igra za druge reprezentacije i nemaju problem sa time sto su vaspitavani kao Srbi a da igraju za drugu zemlju.

Ako nauči himnu Bože pravde, po jednu pjesmu od Cece, Brene i Vesne i Zmijanac i po dvije od Šapketa, Jašara i Sinana (ali samo one na srpskom, romski se ne računa) i par stihova iz Gorskog vijenca (nije on Volkov :)) onda primamo i Krkaru u rasnu repku vrste maika Srbia... :)

I Lazovic i Pantelic su za reprezentaciju odigrali po 43 utakmice, Pantelic je postigao 10 a Lazovic 11 pogodaka

S'tim sto je Danko Lazovic imao daleko manju minutazu jer je uvek ulazio sa klupe. A da ne pricam o Lazovicevom doprinosu mladoj reprezentaciji za razliku od patrijarha Marka Pantelica

Ja sam mislio na ovaj rad......
Ako cemo po logici doprinosa u mladoj reprezentaciji,mislim da si se i sam slozio da mlada reprezentacija nije uvek merilo.......ako cemo tako igrali su i Baboje i Smiljanic i mnogi drugi za mlade.......ako je da sudimo po trenutnoj formi,lik je dao 1 gol u ovoj kalendarskoj godini:think:

Одређен тим за "орлове"

Селектор фудбалске репрезентације Шпаније Висенте дел Боске саопштио је списак играча на које рачуна за пријатељске мечеве против Србије и Јужне Кореје.На списку нема играча Барселоне и Атлетика из Билбаоа, екипа које ће се 25. маја састати у финалу шпанског Купа Краља.

Дел Боске највероватније неће рачунати ни на Фернанда Тореса и Хуана Мату, који са Челсијем играју финале Лиге шампиона 19. маја у Минхену.

Дуел Шпаније и Србије игра се 26. маја у Сент Галену, а четири дана касније ривал "црвене фурије" биће Јужна Кореја.

На списку се налазе:

Голмани: Икер Касиљас, Пепе Реина и Давид де Хеа.

Одбрана: Алваро Арбелоа, Серхио Рамос, Хуанфран, Раул Албиол, Ђорди Алба, Наћо Монреал и Алваро Домингез.

Средина терена: Ћаби Алонсо, Санти Казорла, Давид Силва, Хесус Навас, Хави Гарсија, Роман Иско, Бруно Соријано и Ечебарија Бенат.

Напад: Алваро Негредо, Роберто Солдадо и Адријан.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back