Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma budaletina neka, nije ono ništa strašno, stotine igrača su tako reagovale poslije izmjena... Šta bi onda tek Manćini trebao Baloteliju da radi?!:)
hand20holding20knife2.jpg

Мислим да је Михајловић одличан избор за селектора. Ауторитет,одличан играч и тренер. Надам се да нас Миха може извући из блата и одвести на СП у Бразил. Поготово што се игра у Бразилу,атмосфера ће бити фантастична.

Мислим да је Михајловић одличан избор за селектора. Ауторитет,одличан играч и тренер. Надам се да нас Миха може извући из блата и одвести на СП у Бразил. Поготово што се игра у Бразилу,атмосфера ће бити фантастична.

Da i svi će za nas da navijaju zato što smo mi evropski Brazilci... :)

Upravo sada sam procitao pricu da je Ljajic dok je izlazio dobacio Rosiju da je "retardiraniji od svoga sina",a Rosijev sin ima Daunov sindrom..Ako je to istina,i ja bih licno ugazio Ljajica na licu mesta da mi tako nesto kaze za porodicu..

I pretpostavljao sam da mu je sigurno nesto tesko dobacio, jer ne verujem da bi se iko onako iznervirao zbog "aplauza".
Ako mu je stvarno ovo rekao, i ja podrzavam batine.

Ja sam čuo da se Totenhem interesuje za Lazara Markovića! :whistling:

Partizan ili njegov menadzer je dao 200 evra novinaru Blica da napise taj clanak...a novinar blica bi za 50 evra majku rodjenu prodao, za 100 evra bi prodao dusu djavolu, a za 200 bi napisao da je rodjena krava sa dve glave ili zena sa pet sise...
i cim se cuje da Tottenham daje za Markovica 15 miliona evra, Legija iz Varsave ili Herta iz Berlina ce umesto dva miliona evra ponuditi u startu tri ipo...
stari fazon, Partizan ce zbog 200 evra zaraditi milion vise...
Arsenal je trazio Vilotica i Lazovica, Tottenham i Man Utd Racu Petrovica, Zigica je trazila Barselona, a za Jovetica je Ferguson davao 10 miliona, a za Klea Liverpul 11...
i kad bi na svaku vest verovao....i da krava ima dve glave, i da je rodjena zena sa pet sise, i da Vilotic ide u Arsenal i da Markovic ide u Tottenham , i da Zigara ide u Barselonu bio bi lud....
I kazi ti meni, pored Defoa, Adebajora, van der Varta, Sahe, Djovani dos Santosa i malog Koubalija gde je logika da upadne Markovic...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back