Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Italijanski mediji pljuju i prozivaju Ljajica,svi redom brane Delrosija...Cigani zabarski.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaključak je da je generalno najbolje za njih ako ostanu u Srbiji do 22-23 godine, kao recimo Kežman...
Italijanski mediji pljuju i prozivaju Ljajica,svi redom brane Delrosija...Cigani zabarski.
Za koliko je Žigić otišao u Rasing?Samo cu reci-Zigic...
Samo cu reci-Zigic...
Zigic je otisao za 7,5 miliona evra, od cega ste vi dobili samo polovinu
Ja mislim da se još ganjamo za te pare!
a sto se potepase....koe mu Ljajic reko![]()
Koliko znam za tako neke pare su jedino otišli još Mijatović u Valensiju i par njih iz Zvezdine generacije 91,a posle Kežmana niko više..
Jeste Drulić je otišao za neke nenormalne pare sad sam se setio,za ove ne mogu se setim,sad ću da vidim..
po meni je bolje da odma ode....pre nego sto mu zubi pocinju da nicu...da uci od najboljih trenera, uz bolje igrace....
ko ce ovde da ga uci....Djora koji nam upropasti mladu reprezentaciju
i nije bitno toliko "kad je otiso" nego "gde je otiso"....
Baš se za njega sećam da je bio neki ogroman tranfer kao kod Kežmana..Kako je Drula bio dobar igrač... i toliki je baksuz da shebe ukrštene ligamente koljena čim je došao u Španiju...![]()
Navijači Fiorentine skandirali su Ademu Ljajiću "Ti si Ciganin", posle sukoba sa trenerom Delijom Rosijem tokom meča protiv Novare, prenosi "Gazeta delo Sport".
Baš se za njega sećam da je bio neki ogroman tranfer kao kod Kežmana..
Ovako nešto je bilo i sa Mihom, a čini mi se i sa još nekim našim igračem.
Carevi još nisu provalili da u Evropi nema većih ciganštura od njih.
ja mislim da je bilo preko 20 miliona maraka...
Ovako nešto je bilo i sa Mihom, a čini mi se i sa još nekim našim igračem.
Carevi još nisu provalili da u Evropi nema većih ciganštura od njih.
Tako nešto..