Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne pamtim toliku kuknjavu oko Pixija,Deje......mnogi su jedva docekali odlazak Mihe,Mijata,Juge......
Pa od Dekija realno ostaje samo ime,a ako cemo po formi ni Vidic ne igra.......
Bane i Kolarov su 2 jedina nasa igraca za koje se moze reci da su top svetska klasa,pripadaju mozda medju 30 najboljih na svetu.......Bane je stariji,ima vise iskustva,ima vise nastupa,a i nekako je prirodno da duze bude na terenu (bekovi se menjaju ponekad) pa zato i treba biti kapiten......i da se proba na spica :mrgreen:

Miha, Mijat i kompanija su se zgadili narodu ja mislim...

Pa to jeste, ostala su samo imena...što se tiče Dekija, to je ok što se povukao, verujem da je Vidić još mogao da pruži, al' ako on ne želi, dobro, i dosta je on igrao...

Sad nisam baš siguran da su među 30 najboljih, Bane možda i nekako...on je trenutno naš najbolji reprezentativac, onda Kolarov i ostali...

Zaslužuje kapitensku, lider...najbolji strelac naše reprezentacije...:D

Miha, Mijat i kompanija su se zgadili narodu ja mislim...

Pa to jeste, ostala su samo imena...što se tiče Dekija, to je ok što se povukao, verujem da je Vidić još mogao da pruži, al' ako on ne želi, dobro, i dosta je on igrao...

Sad nisam baš siguran da su među 30 najboljih, Bane možda i nekako...on je trenutno naš najbolji reprezentativac, onda Kolarov i ostali...

Zaslužuje kapitensku, lider...najbolji strelac naše reprezentacije...:D

Jesu se zgadili,ali ne znam sto su Deki i Vidic vise pruzili od njih......pogotovo ovaj drugi.......
Pa jesu brate,po meni najbolji svetski stoper uz Pikea,Terija,Tiaga Silvu,Lucia i jos nekih.....
a Kolarov uz Lama definitivno najbolji levi bek.......ok i Evra im parira......
Deluje stabilno,mislim da bi mogao biti kapiten dobro.....

Jesu se zgadili,ali ne znam sto su Deki i Vidic vise pruzili od njih......pogotovo ovaj drugi.......
Pa jesu brate,po meni najbolji svetski stoper uz Pikea,Terija,Tiaga Silvu,Lucia i jos nekih.....
a Kolarov uz Lama definitivno najbolji levi bek.......ok i Evra im parira......
Deluje stabilno,mislim da bi mogao biti kapiten dobro.....

E sad...koliko je realno Baneta svrstavati u štopere, kad to igra jako retko, samo kada je neko povređen...

Al' ako gledamo kao beka, jedan je od najboljih...isto i za Kolarova, po toj levoj strani slabo ih ima...

Pa sigurno zaslužuje pre Žigare, nije mi on neki lider na terenu...:mrgreen:

E sad...koliko je realno Baneta svrstavati u štopere, kad to igra jako retko, samo kada je neko povređen...

Al' ako gledamo kao beka, jedan je od najboljih...isto i za Kolarova, po toj levoj strani slabo ih ima...

Pa sigurno zaslužuje pre Žigare, nije mi on neki lider na terenu...:mrgreen:

Pa nije bas,igra on dosta i stopera....al ajd stavi ga i na beka,i videces da posle Alvesa,rame uz rame s Ramosom moze da stoji......
Ma kakvi Zigic,dal on uopste treba jos da bude u reprezentaciji :p

untitled-1256ydw.gif

Reakcija Subotica posle pobede nad Bajenrom :D

E da je kakav naš igrač umjesto Rebena kako bi zvizn'o Subotu u facu... :)

Upravo tako.

Inace sam protiv Mihajlovica jer je i on ista bagra kao i ovi u savezu.Mislim da bi Jovanovic bio najbolje resenje ali verovatno ga nece dovesti,nama treba cvrstina i organizacija,a to je njegov stil, a ne leprsavost i kreativnost jer mi takve igrace nemamo,zato Tumbakovic otpada iako je po meni jedan od nasih boljih trenera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back