Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
admirale, da li si uopste pogledao link koji sam okacio. Lepo pise da su igrali i Pike i Pujol na toj utakmic.

Sa tobom ni ne vredi diskutovati kad ne citas sta drugi pisu.

Istripovao sam nesto,izvini,a link nisam pogledao u zurbi mislio sam da se odnosi na prethodni mec u kupu ili kad vec.......
Kako god neka Lekic da jos barem 6-7 u ovoj sezoni i moze da se razmatra za repku ;)

Onu formaciju sto je postavio PartizanBeograd kad covek dublje pogleda ona moze da se prevede u 4-3-3 i obratno.....
Ako se ne varam bili su Ignjovski ispred njega Jankovic desno,Djuricic u sredinu,Tadic levo (neka me ispravi ako gresim) i napred Sulejmani i Markovic.......prelaskom Tadica napred i Jankovica u sredinu formacija se transformise i to je ono cemu treba teziti dakle jedna te ista taktika,dva pogleda na pas igru......
Nadam se da ce poziv dobiti Nastasic,Sulejmani,Djuricic,Lazovic,Ignjovski,Radovic,Matic,Markovic,Tadic ...uz manje vise,vise puta pomenute,"standardne"

Istripovao sam nesto,izvini,a link nisam pogledao u zurbi mislio sam da se odnosi na prethodni mec u kupu ili kad vec.......

Ok :)

Kako god neka Lekic da jos barem 6-7 u ovoj sezoni i moze da se razmatra za repku ;)

Bio sam sarkastican sto se tice njegovog poziva u reprezentaciju(ocigledno se taj ton izgubi na internetu, tu sam ja kriv, trebao sam malo vise da naglasim), slazem se u potpunosti sa tobom.

Sto se tice ostvarenja snova, tu sam bio skroz ozbiljan. Dati 3 gola Barseloni uopste nije mala stvar, posebno za decka koji je ponikao u trecoj ligi.

Ok :)

Bio sam sarkastican sto se tice njegovog poziva u reprezentaciju(ocigledno se taj ton izgubi na internetu, tu sam ja kriv, trebao sam malo vise da naglasim), slazem se u potpunosti sa tobom.

Sto se tice ostvarenja snova, tu sam bio skroz ozbiljan. Dati 3 gola Barseloni uopste nije mala stvar, posebno za decka koji je ponikao u trecoj ligi.

To uopste ne poricem,veliki podsticaj,motiv vise za njega u daljoj karijeri,a i ako ostane "samo Dejan Lekic" bar ce pricati unucima da je munuo 3 Barsi......

Cuj Krasa,gde su ti Radovic,Lazovic pa i Jankovic?!
Krasa ako ovako nastavi moze da se vrati u Vojvodinu pa da igra za JSL reprezentaciju ako i tu ima mesta......zivotna greska odlazak u juve

Radovića slabo znam, malo sam ga gledao, Lazović je u našoj ligi, sve zavisi šta će biti od njega, Janković je dobar...

A ko će nama igrati špica?:lol:

Tu iza je Sulejmani, po krilima Jovanović i Janković...mi nemamo klasičnog špica.:think:

Odbrana je dobra i bez Vidića.

Krasa je dobro krenuo, bio je dobar kad je Juve bio loš, kad je dobar ne valja...:lol:

Radovića slabo znam, malo sam ga gledao, Lazović je u našoj ligi, sve zavisi šta će biti od njega, Janković je dobar...

A ko će nama igrati špica?:lol:

Tu iza je Sulejmani, po krilima Jovanović i Janković...mi nemamo klasičnog špica.:think:

Odbrana je dobra i bez Vidića.

Krasa je dobro krenuo, bio je dobar kad je Juve bio loš, kad je dobar ne valja...:lol:

Radovic na svojim ledjima nosi Legiju,najbolji je tamo igrac.......
Pa sta ako je u nasoj ligi? pa vecina nasih igraca je bila u nasoj ligi,neki su bili uspesni reprezentativci.......

Ovo za spiceve: Sulejmani,Markovic,Pantelic,Jovanovic

Po krilima Tadic i Jankovic (radovic),kakav crni Lane na krilu ne dao Bog......pre njega su ti pored trojice navedenih svakako i Bambi i Tomic

Radovic na svojim ledjima nosi Legiju,najbolji je tamo igrac.......
Pa sta ako je u nasoj ligi? pa vecina nasih igraca je bila u nasoj ligi,neki su bili uspesni reprezentativci.......

Ovo za spiceve: Sulejmani,Markovic,Pantelic,Jovanovic

Po krilima Tadic i Jankovic (radovic),kakav crni Lane na krilu ne dao Bog......pre njega su ti pored trojice navedenih svakako i Bambi i Tomic

Naša liga nije neko merilo, može da se desi da ode u inostranstvo i da više nikada ne čujemo za njega, isto i Marković...al' treba ih pozvati.:ok:

Što se tiče Radovića, ne znam, tako je i Injac bio dobar...

Ovo nije loše, Jovanović kao špic, to bi moglo biti dobro.:think:

Pantelića ne treba zvati...Ljajića treba...

Naša liga nije neko merilo, može da se desi da ode u inostranstvo i da više nikada ne čujemo za njega, isto i Marković...al' treba ih pozvati.:ok:

Što se tiče Radovića, ne znam, tako je i Injac bio dobar...

Ovo nije loše, Jovanović kao špic, to bi moglo biti dobro.:think:

Pantelića ne treba zvati...Ljajića treba...

A nisu isto Injac i Radovic,Injac je zadnji vezni uz to u poljsku je stigao iz nasih nizerazrednih klubova u takodje tada slabasni Leh,a Radovic je dosao iz jednog od 2 najveca kluba Srbije u 1 od 2 najveca kluba Poljske sa kojim igra LE i to na visokom nivou......
Sto Ljajica kad lik nije ni na klupi Fiorentine? pre Matica
Sto ne pantelica (naravno kao rezerva) kad postize golove?
Lane igra spica u Anderlehtu i to mu vise odgovara (i sam je to rekao) s tim da je Pantela u malko boljoj formi......

A nisu isto Injac i Radovic,Injac je zadnji vezni uz to u poljsku je stigao iz nasih nizerazrednih klubova u takodje tada slabasni Leh,a Radovic je dosao iz jednog od 2 najveca kluba Srbije u 1 od 2 najveca kluba Poljske sa kojim igra LE i to na visokom nivou......
Lane igra spica u Anderlehtu i to mu vise odgovara (i sam je to rekao) s tim da je Pantela u malko boljoj formi......

Mislio sam na to kako je blista u Ligi Evrope, kao sada Radović...

Protiv Atalante i ne znam tačno koga Ljajić je bio starter.

Pantelić je napadač koji u 10 utakmica, postigne jedan gol, ne treba nam on više.

Lane treba da igra špica, i uz njega da bude Sulejmani.

Hm, Lane igra dobro i za prvi tim... Pantela je igrao utakmice u kupu i svaku treću u prvenstvu, mada je u fantastičnoj formi, mislim da je belgijska liga ipak malo jača od grčke... ja sam za to da Sulejmani igra polušpica, a Lane špica, a Pantela da uđe sa klupe i eventualno Lazar Marković (mislim da će on postati veliki igrač, naravno ako bude imao pameti) umjesto Sulejmanija...

Mali šejtan Ljaja sikter iz reprezentacije dok ne bude standardan u ekipi...
Nego, sjećaš se kad sam ja hvalio N.Matića dok je igrao u Holandiji (tad je bio van forme) i da sam govorio kako ima velikog potencijala, a ti si čini mi se govorio da nema ništa od njega? Njega zvati obavezno i da bude u konkurenciji sa Kuzmanovićem za mjesto na sredini (mada je on defanzivniji malo od Kuzme), Ignjovski po meni mora da igra zadnjeg veznog, stvarno igra k'o mašina (počeo sam da navijam za Verder zbog njega)...

С обзиром да смо танки у нападу, мислим да је идеалан тренутак да се испроба Лека на месту центарфора. После 3 гола најбољем тиму на планети у 3 међусобне утакмице, бољи тренутак једноставно не постоји :Д

Pantelić je na 43 utakmice odigrane za Srbiju, postigao 10 golova, napadač, špic...:think:

Veliki broj tih utakmica je ušao sa klupe, treba gledati minutažu, a kada je igrao sa Žigićem u tandemu, igrao je polušpica...
Generalno, ja ne bih rekao da je bio loš u reprezentaciji, uvijek se trudio i trčao najviše od svih igrača, kad bi se svi zalagali k'o Pantela, gdje bi nam kraj bio, ali ipak je on limitiran igrač, bez neke brzine i bez eksplozivnosti...

Mislio sam na to kako je blista u Ligi Evrope, kao sada Radović...

Protiv Atalante i ne znam tačno koga Ljajić je bio starter.

Pantelić je napadač koji u 10 utakmica, postigne jedan gol, ne treba nam on više.

Lane treba da igra špica, i uz njega da bude Sulejmani.

Ne bih se slozio,on je napadac koji je u 18 utakmica postigao 16 golova :D

Sto se reprezentacije tice u kvalifikacijama za SP ga nije htelo,kad su svi bili solidni,ali borio se......postigao je 10 na 43 tekme isto ko i Danko Lazovic,sto uopste nije los rezultat ako uzmemo u obzir da je u odnosu na obojicu primat imao Zigic.......

http://sportal.rs/news.php?news=68409

Ovi i dalje ne shvataju da Jovanovic nije veznjak nego spic :O :O :O :O :O :O :O

I ne znam samo kakvi Milijas, Petrovic, Ninkovic.. bolje umesto njih da pozove Matica, Medojevica, Darka Lazovica, Tomica..

Pa sve dok budemo mislili da je Lane veznjak prolazicemo tako kako prolazimo.....pokretan spic.......ali kod nas taj termin ne sme da postoji,nama spicevi treba da su statori u duhu nase skole fudbala,treba da igramo 88minuta sa igracem manje i 2 minuta u kojima oni ucestvuju.......

Zvace Milijasa rezervu raspalog Vulvera,zvace Petrovica koji je razvalio klupu Roversa od sedenja,zvace Ninkovica kome je sad pauza u sezoni a koji u jesenjem delu bio takodje puka rezerva.....zove ih po navici....
Matic igra po 90 minuta za Benfiku ali to nije dovoljno......Darko LAzovic ima 22 i krajnje je vreme da debituje.......bolje i Tomica da zove nego da tera Laneta na krilo.....Medoje jos nije debitovao za Volfsburg ali treba videti materijal.......

Hm, Lane igra dobro i za prvi tim... Pantela je igrao utakmice u kupu i svaku treću u prvenstvu, mada je u fantastičnoj formi, mislim da je belgijska liga ipak malo jača od grčke... ja sam za to da Sulejmani igra polušpica, a Lane špica, a Pantela da uđe sa klupe i eventualno Lazar Marković (mislim da će on postati veliki igrač, naravno ako bude imao pameti) umjesto Sulejmanija...

Mali šejtan Ljaja sikter iz reprezentacije dok ne bude standardan u ekipi...
Nego, sjećaš se kad sam ja hvalio N.Matića dok je igrao u Holandiji (tad je bio van forme) i da sam govorio kako ima velikog potencijala, a ti si čini mi se govorio da nema ništa od njega? Njega zvati obavezno i da bude u konkurenciji sa Kuzmanovićem za mjesto na sredini (mada je on defanzivniji malo od Kuzme), Ignjovski po meni mora da igra zadnjeg veznog, stvarno igra k'o mašina (počeo sam da navijam za Verder zbog njega)...

Pazi,ja Laneta i Pantelu (pa i Zigaru) vidim kao konkurente za 1 mesto u okviru prvih 23......posto na ovoj turneji zove +23 igraca naravno da Laneta treba da pozove ali kao spica.....
Vredi probati i ono sto sam napisao juce,transformacija iz 4-4-2 u 4-3-3 :D
Ljajic kad se uozbilji i iskoristi svoj talenat onda moze,ovako pre bi zvao Petrovica nego njega....
Da govorio sam ne bas pohvalno o Maticu,delovao mi je sporo,igrao je kreativca a ponasao se ko zadnji vezni,znao sam da ima potencijala ali ga nije pokazivao,uglavnom svaka cast na proceni,zelim da ga vidim sada u repki jer objektivno to zasluzuje......ne bih rekao da je defanzivniji od Kuzme posto se ni ovaj ne pretrze u napadu,uglavnom moraju oba da dobiju veliku ulogu u napadu-spojnice.....Ignjovski zadnji vezni decko je u cvajti nabio kondiciju za 150 minuta,a uz to je i brz i moze igrati cak i beka (naravno ako zafali) ali nadam se da cemo konacno dobiti jednu stenu na zadnjem veznom....

Sulejmani.................................................... Markovic
(Pantelic)....................................................................(Radovic)---------------------------------------------->
.......................................|​
Tadic...............................................................................................................................................................................Jankovic
(Tosic)............................................................................................................................. < ------------------------------ (Lazovic)
Djuricic
(Matic,Kuzmanovic)

Ignjovski
(Kacar)

Kolarov.................................................Subotic...............................................Ivanovic.........................................................Basta
(Volkov).............................................................................(Rajkovic) ................................................................................(Ninkov)

Brkic(Stojkovic,Kahriman)​

Dakle, Tadic (Tosic) idu napred, Jankovic (Lazovic) u sredinu a Markovic (Radovic) desno, Sulejmani (Pantelic) centralni istureni.....u kontra smeru Tadic (Tosic) nazad,Markovic (Radovic) blago levo,Jankovic (Lazovic) desno,a Sulejmani (Pantelic) blago levo......
Uigranost ove rotacije dovodi do toga da protivnicka odbrana ne zna sta ju je snaslo,za sta je naravno potrebna ideja selektora i trcanje fudbalera.......

Inace tu oko reprezentacije treba da budu: Aleksic,Saranov,Tomovic,Bisevac,Nastasic,PejcinovicObradovic,Lomic,Medojevic,Ninkovic,Milivojevic,Tomic,Jovanovic,Zigic,Ljuboja,S.Scepovic......
u trecem redu (nuzno zlo): Petrovic,Fejsa,Ljajic,Krasic,Lekic

Poslednja izmena:
Sulejmani.................................................... Markovic

Tadic...............................................................................................................................................................................Jankovic

Djuricic

Ignjovski

Kolarov.................................................Subotic...............................................Ivanovic.........................................................Basta

Brkic​

Ista postava koju sam ja iskucao pre neki dan, to je to, trenutno najbolje sto imamo

Ja ne mogu da verujem da posle svega neko i dalje prica o Zigicu, Pantelicu i Jovanovicu. Bas me briga sto oni igraju dobro u svojim klubovima, aman okanite se vise 30+ igraca

Brate ne mogu ni ja da verujem da mislis da mozemo na SP sa 11 igraca,ali eto.......zasto bi neko ko je mlad npr a nema minutazu imao prednost u odnosu na starije igrace koji igraju zadovoljavajuce.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back