Bastiani
Poznat
- Poruka
- 7.663
Адмирал1, опуштено. То је само мало старог доброг клупског преккурцавања са мојим другом Сварожићем. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma brate, mi se ovdje uopšte ne raspravljamo... naravno da svako poštuje tvoje mišljenje...
E moja zamjerka bi bila to da je Tadić klasično lijevo, a Radović klasično desno krilo... i logičnije bi bilo ovdje da Janković igra prednjeg veznog (jer je to igrao nekada u Zvezdi), mada je i on za mene desno krilo...
Što se tiče napadača moram da priznam da tog Đurđića nisam nikada gledao, ali čuo sam za njega...Ljuboja nije loš igrač, ali ipak mislim da nije za reprezentaciju... nego mislim da u napadu mora biti mjesta za Sulejmanija... sa ostalim se apsolutno slažem...
Odlazak Vidica necemo ni osetiti jer kvalitetnih stopera imamo i za izvoz, nego treba negde iskopati dobre veznjake a pogotovu napadace
Ma dzabe nama talenti i sve kada se vrsi pogresna selekcija igraca, a i prodaja iz klubova
Pogledajte recimo Dusana Tadica, ostao u Vosi do 22 godine i otisao je u pravi klub i pravu ligu za napredovanje, tamo je i standardan i najbolji igrac i moze da ide samo korak napred u karijeri
A onda se setim talenata Gulana, Aleksica, Ljajica, Kataija itd. klubovi ih prodali prerano i ljudi se pogubili
A sto se tice lose selekcije - nasi selektori (Antic, Pizon, Curcic) su staromodni treneri koji ne prate savremeni fudbal. Izmedju starijeg i mladjeg igraca uvek ce se opredeliti za starijeg bez obzira dal igra za klub ili ne. Igraci ne mogu da postanu standardni u A selekciji dok ne odigraju 100 utakmica za mladu reprezentaciju
Bosko Jankovic ima 27 godina a kao da je juce bilo kad je igrao za mladu reprezentaciju, o Sulejmaniju da ne pricam. Ovakvo razmisljanje nas i kosta boljih rezultata
Lako je sada pricati..nazalost tacno,a jos kad cujes demagogiju kako ce mladi igraci prerano sagoreti ili kako mlada selekcija ostaje bez kadra.....pa valjda je a selekcija na prvom mestu,sta nama vreede srebra iz 2004 i 2007 kad nismo makli dalje od grupne faze.......
Ozil sa 21 glavni kreator nemacke igre,aguero i mesi igraju od 18-e,vilser takodje,dzagoev takodje,benzema s 20,volkot 17,CR 7 je sa 19 odlucivao na EP 2004.....u proslosti ronaldo sa 17 itd........kod nas u mladoj repki do iznemoglosti pa onda s 25+ u a selekciju a do tad nek igraju matorci........kad se balak povredio pred sp niko u nemackoj to nije doziveo kao hendikep,a ovde se stvorila fama kako se nemacka igra raspada,ustvari oni su time dobili plus........
Pravo je cudo kako Nastasic uspeva da se prilagodi medju vukove sa 18 godina......
sulejmani je do sad morao da sakupi bar 30 nastupa,da iznese prethodna 2 ciklusa.......
Lako je sada pricati..
Sulejmani je u toku kvalifikacija za Mundijal i pocetkom ovih kvalifikacija za EURO bio skroz u kanalu,ugojio se,trenirao odvojeno od tima..Mada vratio se u formu pred kraj sezone i nema opravdanja zasto nije pozvan za odlucujuce utakmice..
Pozvan je bio protiv Hondurasa i Meksika,kao i gospoda Radovic i Tadic koji su javili da su povredjeni..Shvatam da su ljuti,i ja bi bio,ali mogli su da kazu da nece da igraju i kraj,a ne ovako kao sise najgore..ali i sada,kada je u formi opet ga nema......prvi deo texta se prevashodno odnosio na markovica i nastasica i "dilemu" da li treba da zaigraju.......
Pozvan je bio protiv Hondurasa i Meksika,kao i gospoda Radovic i Tadic koji su javili da su povredjeni..Shvatam da su ljuti,i ja bi bio,ali mogli su da kazu da nece da igraju i kraj,a ne ovako kao sise najgore..

Zasad odlicna partija,vraca se u sredinu,kombinuje sa saigracima,a lik pre samo 3 godine igrao u trecoj ligi..Lekic dao 2 gola protiv BarseloneSvaka cast
![]()
Zasad odlicna partija,vraca se u sredinu,kombinuje sa saigracima,a lik pre samo 3 godine igrao u trecoj ligi..

Living the dream, neki bi rekli
Svaka cast Lekicu, pljuvao sam ga jos od kad je igrao za Zvezdu ali dati 3 gola Barseloni nije mala stvar. Mozda i bude nesto od njega.
Dao im je 3 racunajuci gol iz kupa. Takodje, u odbrani su bili i Pike i Pujol ( http://www.soccerway.com/matches/20...letico-osasuna/futbol-club-barcelona/1140858/ ).Prvo nije dao 3 gola nego 2,drugo potreban mu je kontinuitet igara da postigne jedno 15 golova u primeri da bi bio igrac,a trece zasto neko misli da je fascinantnije dati 2 komada Barsi nego li npr Espanjolu ako uzmemo u obzir da u barsinoj odbrani nije bilo Pikea i Pujola.......2 komada barsi pre bih menjao za konstantno dobre igre i golove u sezoni
Dao im je 3 racunajuci gol iz kupa. Takodje, u odbrani su bili i Pike i Pujol ( http://www.soccerway.com/matches/20...letico-osasuna/futbol-club-barcelona/1140858/ ).
Naravno da je fascinantnije da je dao 3 komada barsi nego espanjollu, toliko ni CR7 nije uspeo. Za decka koji je ponikao u trecoj ligi, ovo je i vise nego ostvarenje snova.
Na ovom mecu ih nije bilo pa stoga nije fascinantnije......