Ljuboja Djurdjic
Tadic
Radovic Jankovic
Ignjovski
Kolarov Subotic Ivanovic Basta
Brkic
Moje misljenje ja da je ovo trenutno najbolj tim koji moze da se sastavi.Svi ovi igraci su standardni u svojim klubovima i u dobroj su formi.Formacija bi bila 4-3-1-2,ona najvise odgovara trenutno najkvalitetnijem kadru.Brkic je nas najkvalitetniji golman,fantasticno brani u Sijeni.U odbrambenoj liniji izvrsiti korekcije u odnosu na prethodni period.Bane bi trebao da igra stopera zbog cvrstine a na beku da bude Basta koji odlicno igra u Udinezeu.Na zadnjeg veznog treba staviti Ignjovskog koji igra dobro u Verderu.Na levom krilu sansu zasluzuje Radovic koji je uz Ljuboju najbolji igrac Legije.Na desnom krilu bi trebao da bude Jankovic koji trenutno briljira u Djenovi.Ofanzivnog veznog bi trebao da igra Tadic koji je odlican asistent,bio je najbolji asistent u Holandiji.Mislim da bi Tadic odlicno hranio loptama spiceve.Najveca dilema je napad.Malo je izbora,mislim da bi trebali igrati sa dva napadaca.Danijel Ljuboja je institucija u Legiji,ogromno postovanje imaju Polljaci prema njemu.U Nici je bio bozanstvo,to znam jer sam bio tamo.Vrlo brz,jak i skocan igrac,bio bi vrlo koritsan u reprezentaciji.Drugi bi trebao da bude Nikola Djurdjic,igrac Haugesunda iz Norveske.On ima 25 godina,dugo igra u Norveskoj,na meti je mnogih klubova i izuzetan strelac je.Ove sezone je postigao 12 golova,ima iste karakteristike kao Ljuboja.Norveska liga sigurno nije slabija od nase.Nema potrebe da se raspravljam sa bilo kome na ovu temu.To je samo moje misljenje a svacije drugo postujem.