Petar BSK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.059
Od oktobra nemamo selektora,evo vec je februar...Englezi ga izgubili juce i vec traze novog...Jos Zigara kapiten 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

admirale, da li si uopste pogledao link koji sam okacio. Lepo pise da su igrali i Pike i Pujol na toj utakmic.
Sa tobom ni ne vredi diskutovati kad ne citas sta drugi pisu.
Istripovao sam nesto,izvini,a link nisam pogledao u zurbi mislio sam da se odnosi na prethodni mec u kupu ili kad vec.......

Kako god neka Lekic da jos barem 6-7 u ovoj sezoni i moze da se razmatra za repku![]()
Ok
Bio sam sarkastican sto se tice njegovog poziva u reprezentaciju(ocigledno se taj ton izgubi na internetu, tu sam ja kriv, trebao sam malo vise da naglasim), slazem se u potpunosti sa tobom.
Sto se tice ostvarenja snova, tu sam bio skroz ozbiljan. Dati 3 gola Barseloni uopste nije mala stvar, posebno za decka koji je ponikao u trecoj ligi.
Bisevac poceo da pegla na desnom beku......sta mislite o tome? (naravno kao eventualna zamena Basti,u konkurenciji Ninkova)?

Basta, Ninkov, a može i Bane, sasvim dovoljno...
Možda je bolje da Basta igra krilo, jer je Krasa zaboravio da igra fudbal.![]()
Cuj Krasa,gde su ti Radovic,Lazovic pa i Jankovic?!
Krasa ako ovako nastavi moze da se vrati u Vojvodinu pa da igra za JSL reprezentaciju ako i tu ima mesta......zivotna greska odlazak u juve

Radovića slabo znam, malo sam ga gledao, Lazović je u našoj ligi, sve zavisi šta će biti od njega, Janković je dobar...
A ko će nama igrati špica?
Tu iza je Sulejmani, po krilima Jovanović i Janković...mi nemamo klasičnog špica.
Odbrana je dobra i bez Vidića.
Krasa je dobro krenuo, bio je dobar kad je Juve bio loš, kad je dobar ne valja...![]()
Radovic na svojim ledjima nosi Legiju,najbolji je tamo igrac.......
Pa sta ako je u nasoj ligi? pa vecina nasih igraca je bila u nasoj ligi,neki su bili uspesni reprezentativci.......
Ovo za spiceve: Sulejmani,Markovic,Pantelic,Jovanovic
Po krilima Tadic i Jankovic (radovic),kakav crni Lane na krilu ne dao Bog......pre njega su ti pored trojice navedenih svakako i Bambi i Tomic

Naša liga nije neko merilo, može da se desi da ode u inostranstvo i da više nikada ne čujemo za njega, isto i Marković...al' treba ih pozvati.
Što se tiče Radovića, ne znam, tako je i Injac bio dobar...
Ovo nije loše, Jovanović kao špic, to bi moglo biti dobro.
Pantelića ne treba zvati...Ljajića treba...
A nisu isto Injac i Radovic,Injac je zadnji vezni uz to u poljsku je stigao iz nasih nizerazrednih klubova u takodje tada slabasni Leh,a Radovic je dosao iz jednog od 2 najveca kluba Srbije u 1 od 2 najveca kluba Poljske sa kojim igra LE i to na visokom nivou......
Sto Ljajica kad lik nije ni na klupi Fiorentine? pre Matica
Sto ne pantelica (naravno kao rezerva) kad postize golove?
Lane igra spica u Anderlehtu i to mu vise odgovara (i sam je to rekao) s tim da je Pantela u malko boljoj formi......

A nisu isto Injac i Radovic,Injac je zadnji vezni uz to u poljsku je stigao iz nasih nizerazrednih klubova u takodje tada slabasni Leh,a Radovic je dosao iz jednog od 2 najveca kluba Srbije u 1 od 2 najveca kluba Poljske sa kojim igra LE i to na visokom nivou......
Sto Ljajica kad lik nije ni na klupi Fiorentine? pre Matica
Sto ne pantelica (naravno kao rezerva) kad postize golove?
Lane igra spica u Anderlehtu i to mu vise odgovara (i sam je to rekao) s tim da je Pantela u malko boljoj formi......
Pantelić je na 43 utakmice odigrane za Srbiju, postigao 10 golova, napadač, špic...![]()
Mislio sam na to kako je blista u Ligi Evrope, kao sada Radović...
Protiv Atalante i ne znam tačno koga Ljajić je bio starter.
Pantelić je napadač koji u 10 utakmica, postigne jedan gol, ne treba nam on više.
Lane treba da igra špica, i uz njega da bude Sulejmani.
http://sportal.rs/news.php?news=68409
Ovi i dalje ne shvataju da Jovanovic nije veznjak nego spic :O :O :O :O :O :O :O
I ne znam samo kakvi Milijas, Petrovic, Ninkovic.. bolje umesto njih da pozove Matica, Medojevica, Darka Lazovica, Tomica..
Hm, Lane igra dobro i za prvi tim... Pantela je igrao utakmice u kupu i svaku treću u prvenstvu, mada je u fantastičnoj formi, mislim da je belgijska liga ipak malo jača od grčke... ja sam za to da Sulejmani igra polušpica, a Lane špica, a Pantela da uđe sa klupe i eventualno Lazar Marković (mislim da će on postati veliki igrač, naravno ako bude imao pameti) umjesto Sulejmanija...
Mali šejtan Ljaja sikter iz reprezentacije dok ne bude standardan u ekipi...
Nego, sjećaš se kad sam ja hvalio N.Matića dok je igrao u Holandiji (tad je bio van forme) i da sam govorio kako ima velikog potencijala, a ti si čini mi se govorio da nema ništa od njega? Njega zvati obavezno i da bude u konkurenciji sa Kuzmanovićem za mjesto na sredini (mada je on defanzivniji malo od Kuzme), Ignjovski po meni mora da igra zadnjeg veznog, stvarno igra k'o mašina (počeo sam da navijam za Verder zbog njega)...
Sulejmani.................................................... Markovic
Tadic...............................................................................................................................................................................Jankovic
Djuricic
Ignjovski
Kolarov.................................................Subotic...............................................Ivanovic.........................................................Basta
Brkic
Ja ne mogu da verujem da posle svega neko i dalje prica o Zigicu, Pantelicu i Jovanovicu. Bas me briga sto oni igraju dobro u svojim klubovima, aman okanite se vise 30+ igraca