Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A inace mi bas obilujemo gomilom kvalitetnih napadaca pa da mozemo da cepidlacimo da jedan bude trkac a drugi korpulentan

Danasnji fudbal je takav da svi idu u napad i svi se vracaju u odbranu. Radomir Antic je staromodan trener, covek je drzao Milijasa u timu samo da izvodi prekide a Zigica samo da igra glavom, on je to javno izjavio

I sta nam se desilo, desile su nam se trkacke ekipe Gana i Australija

Mi treba reprezentaciju da pravimo prema profilu igraca koji imamo. Do skoro smo u timu imali visoke igrace pa nam se igra zasnivala na centarsuteve, sad imamo niske igrace pa igra treba da nam se svodi na pas

zaista ne vidim gde sam rekao da treba da imamo klasicnog spica u prvoj postavi i da nam se igra svodi na njega a ne na pas?

zaista ne vidim gde sam rekao da treba da imamo klasicnog spica u prvoj postavi i da nam se igra svodi na njega a ne na pas?

pa ti si spario 2 ista tipa igraca.......i jedan i drugi ne mogu kako ti kazes sami,ali ne znace ni zajedno da igraju,jer kada se igra s 2 spica jedan treba da bude korpulentniji......
sve ovo sto si naveo za markovica vazi i za sulejmanija,isto kao sto za obojicu vazi da mogu igrati i krilo......

Lepo si napisao da ne mogu Sulejmani i Markovic vec da jedan mora biti korpulentniji

Lepo si napisao da ne mogu Sulejmani i Markovic vec da jedan mora biti korpulentniji

ne ja sam za formaciju 4-3-3 sa 1 srednjim i 2 krilna.....ovu tvoju formaciju sam rekao da moze da se igra protiv slabijih timova......formacija sa 2 spica se igra s 1 korpulentnijim koga mi trenutno nemamo pa nisam siguran ni u uspesnost iste,naravno protiv ove boranije sto igramo u kvalifikacijama moze.....treba je probati na prijateljskim takodje.....u svakom slucaju mora se igrati pas igra,jer provaljena fora na zigica ne pije vodu,treba spustiti loptu na zemlju i konacno zaigrati fudbal da jednom u svojoj istoriji opravdamo taj epitet "evropskih brazilaca".........

ne ja sam za formaciju 4-3-3 sa 1 srednjim i 2 krilna.....ovu tvoju formaciju sam rekao da moze da se igra protiv slabijih timova......formacija sa 2 spica se igra s 1 korpulentnijim koga mi trenutno nemamo pa nisam siguran ni u uspesnost iste,naravno protiv ove boranije sto igramo u kvalifikacijama moze.....treba je probati na prijateljskim takodje.....u svakom slucaju mora se igrati pas igra,jer provaljena fora na zigica ne pije vodu,treba spustiti loptu na zemlju i konacno zaigrati fudbal da jednom u svojoj istoriji opravdamo taj epitet "evropskih brazilaca".........

Problem u taktici 4-3-3 u našem slučaju je što mi ne možemo sastaviti 3 dobra kreativna igrača na sredini, zato bismo možda trebali da pokušamo sa 2 brza napadača (polušpica) koji se vraćaju: Marković i Sulejmani (rezerve Lane Jovanović ili Pantela, Đuričić ako vodimo) a na sredini Ignjovski i Kuzmanović( u kombinaciji Kačar, možda N.Matić)...

A inace mi bas obilujemo gomilom kvalitetnih napadaca pa da mozemo da cepidlacimo da jedan bude trkac a drugi korpulentan

z:lol:

Danasnji fudbal je takav da svi idu u napad i svi se vracaju u odbranu. Radomir Antic je staromodan trener, covek je drzao Milijasa u timu samo da izvodi prekide a Zigica samo da igra glavom, on je to javno izjavio

I sta nam se desilo, desile su nam se trkacke ekipe Gana i Australija

Нису они нас победили зато што су тркачке екипе. Ако би то био аргумент, онда би било поштено рећи и да смо захваљујући Жигићевој старомодној игри главом победили Немачку, која је мало већа фора од Гане и Аустралије.

Mi treba reprezentaciju da pravimo prema profilu igraca koji imamo. Do skoro smo u timu imali visoke igrace pa nam se igra zasnivala na centarsuteve, sad imamo niske igrace pa igra treba da nam se svodi na pas

То је суштина приче. Екипу састављаш о играча које имаш на располагању, то нарочито важи за репрезентативни фудбал. И игру прилагођаваш томе. А не тако што ћеш на папиру да напишеш 4-2-3-1 или не знам шта већ, а да немаш играче који такву замисао могу да спроведу. Фудбал се игра на терену, а не у свесци.

z:lol:

То је суштина приче. Екипу састављаш о играча које имаш на располагању, то нарочито важи за репрезентативни фудбал. И игру прилагођаваш томе. А не тако што ћеш на папиру да напишеш 4-2-3-1 или не знам шта већ, а да немаш играче који такву замисао могу да спроведу. Фудбал се игра на терену, а не у свесци.

Pa mi nemamo napadace,zato nije realno igrati sa 2,ako sve ukupno imas 3 "kvalitetna"......

Nego sta igra Medojevic,mislim jel klasican krljator ili ima tehniku?

Protiv Slovenije je usao u zadnjih 20 minuta,ako se secas,i uz Kolarova bio najbolji..Nazalost ostala devetorica nisu imali neku preteranu nameru da dignu bulju sa terena...

Protiv Australije na SP je ušao i dao gol... ma generalno, on je najbolji naš špic u reprezentaciji u proteklom periodu i tu ne treba biti posebno pametan...

Inače, atmosfera pred utakmicu sa Slovenijom je bila takva da ne bismo pobjedili ni Farska Ostrva...

Protiv Australije na SP je ušao i dao gol... ma generalno, on je najbolji naš špic u reprezentaciji u proteklom periodu i tu ne treba biti posebno pametan...

Inače, atmosfera pred utakmicu sa Slovenijom je bila takva da ne bismo pobjedili ni Farska Ostrva...

Pa kad je u proteklom periodu bio i jedini špic. A realno, ako ćemo ko je bolji, ne znam kako može da se kaže da je Pantelić bio bolji od Žigića.

Dobro grobari, hajde koji naš igrač klasični špic je bolji od Pantelića??? Da nije možda Šćepović??? :)

Nego da ne bude zabune, i ja mislim da je on ograničen igrač koji nije ni malo talentovan (otprilike ja da sam trenirao k'o on bio bih bolji sigurno :) ) a i godine ga stižu, ali igra srcem i trči do iznemoglosti i (na žalost) mi boljeg od njega nemamo (mislim na klasičnog centarfora)...

.........................Ljuboja..............Djurdjic.......................

........................................Tadic...................................
Radovic.............................................................Jankovic

......................................Ignjovski.................................

Kolarov............Subotic......................Ivanovic.........Basta

......................................Brkic......................................

Moje misljenje ja da je ovo trenutno najbolj tim koji moze da se sastavi.Svi ovi igraci su standardni u svojim klubovima i u dobroj su formi.Formacija bi bila 4-3-1-2,ona najvise odgovara trenutno najkvalitetnijem kadru.Brkic je nas najkvalitetniji golman,fantasticno brani u Sijeni.U odbrambenoj liniji izvrsiti korekcije u odnosu na prethodni period.Bane bi trebao da igra stopera zbog cvrstine a na beku da bude Basta koji odlicno igra u Udinezeu.Na zadnjeg veznog treba staviti Ignjovskog koji igra dobro u Verderu.Na levom krilu sansu zasluzuje Radovic koji je uz Ljuboju najbolji igrac Legije.Na desnom krilu bi trebao da bude Jankovic koji trenutno briljira u Djenovi.Ofanzivnog veznog bi trebao da igra Tadic koji je odlican asistent,bio je najbolji asistent u Holandiji.Mislim da bi Tadic odlicno hranio loptama spiceve.Najveca dilema je napad.Malo je izbora,mislim da bi trebali igrati sa dva napadaca.Danijel Ljuboja je institucija u Legiji,ogromno postovanje imaju Polljaci prema njemu.U Nici je bio bozanstvo,to znam jer sam bio tamo.Vrlo brz,jak i skocan igrac,bio bi vrlo koristan u reprezentaciji.Drugi bi trebao da bude Nikola Djurdjic,igrac Haugesunda iz Norveske.On ima 25 godina,dugo igra u Norveskoj,na meti je mnogih klubova i izuzetan strelac je.Ove sezone je postigao 12 golova,ima iste karakteristike kao Ljuboja.Norveska liga sigurno nije slabija od nase.Nema potrebe da se raspravljam sa bilo kime na ovu temu.To je samo moje misljenje a svacije drugo postujem.

Poslednja izmena:
Dobro grobari, hajde koji naš igrač klasični špic je bolji od Pantelića??? Da nije možda Šćepović??? :)

Nego da ne bude zabune, i ja mislim da je on ograničen igrač koji nije ni malo talentovan (otprilike ja da sam trenirao k'o on bio bih bolji sigurno :) ) a i godine ga stižu, ali igra srcem i trči do iznemoglosti i (na žalost) mi boljeg od njega nemamo (mislim na klasičnog centarfora)...

Ево пошто гробаре прозиваш да ти и одговоре. Бољи је Лазовић.

Ljuboja Djurdjic

Tadic
Radovic Jankovic

Ignjovski

Kolarov Subotic Ivanovic Basta

Brkic

Moje misljenje ja da je ovo trenutno najbolj tim koji moze da se sastavi.Svi ovi igraci su standardni u svojim klubovima i u dobroj su formi.Formacija bi bila 4-3-1-2,ona najvise odgovara trenutno najkvalitetnijem kadru.Brkic je nas najkvalitetniji golman,fantasticno brani u Sijeni.U odbrambenoj liniji izvrsiti korekcije u odnosu na prethodni period.Bane bi trebao da igra stopera zbog cvrstine a na beku da bude Basta koji odlicno igra u Udinezeu.Na zadnjeg veznog treba staviti Ignjovskog koji igra dobro u Verderu.Na levom krilu sansu zasluzuje Radovic koji je uz Ljuboju najbolji igrac Legije.Na desnom krilu bi trebao da bude Jankovic koji trenutno briljira u Djenovi.Ofanzivnog veznog bi trebao da igra Tadic koji je odlican asistent,bio je najbolji asistent u Holandiji.Mislim da bi Tadic odlicno hranio loptama spiceve.Najveca dilema je napad.Malo je izbora,mislim da bi trebali igrati sa dva napadaca.Danijel Ljuboja je institucija u Legiji,ogromno postovanje imaju Polljaci prema njemu.U Nici je bio bozanstvo,to znam jer sam bio tamo.Vrlo brz,jak i skocan igrac,bio bi vrlo koritsan u reprezentaciji.Drugi bi trebao da bude Nikola Djurdjic,igrac Haugesunda iz Norveske.On ima 25 godina,dugo igra u Norveskoj,na meti je mnogih klubova i izuzetan strelac je.Ove sezone je postigao 12 golova,ima iste karakteristike kao Ljuboja.Norveska liga sigurno nije slabija od nase.Nema potrebe da se raspravljam sa bilo kome na ovu temu.To je samo moje misljenje a svacije drugo postujem.

Danijel Ljuboja vec sada ima 34 godine. Ako nije igrao do sad onda ga sada zvati nema nikakve svrhe. I ja sam ga gotivio ali prestar je. Za ovog Djurdjica neznam mozda bi ga valjalo probati. Ako su kroz probe prolazili razni Lekići,Despotovići,Mrdakovići onda moze i on.

Ljuboja Djurdjic

Tadic
Radovic Jankovic

Ignjovski

Kolarov Subotic Ivanovic Basta

Brkic

Moje misljenje ja da je ovo trenutno najbolj tim koji moze da se sastavi.Svi ovi igraci su standardni u svojim klubovima i u dobroj su formi.Formacija bi bila 4-3-1-2,ona najvise odgovara trenutno najkvalitetnijem kadru.Brkic je nas najkvalitetniji golman,fantasticno brani u Sijeni.U odbrambenoj liniji izvrsiti korekcije u odnosu na prethodni period.Bane bi trebao da igra stopera zbog cvrstine a na beku da bude Basta koji odlicno igra u Udinezeu.Na zadnjeg veznog treba staviti Ignjovskog koji igra dobro u Verderu.Na levom krilu sansu zasluzuje Radovic koji je uz Ljuboju najbolji igrac Legije.Na desnom krilu bi trebao da bude Jankovic koji trenutno briljira u Djenovi.Ofanzivnog veznog bi trebao da igra Tadic koji je odlican asistent,bio je najbolji asistent u Holandiji.Mislim da bi Tadic odlicno hranio loptama spiceve.Najveca dilema je napad.Malo je izbora,mislim da bi trebali igrati sa dva napadaca.Danijel Ljuboja je institucija u Legiji,ogromno postovanje imaju Polljaci prema njemu.U Nici je bio bozanstvo,to znam jer sam bio tamo.Vrlo brz,jak i skocan igrac,bio bi vrlo koritsan u reprezentaciji.Drugi bi trebao da bude Nikola Djurdjic,igrac Haugesunda iz Norveske.On ima 25 godina,dugo igra u Norveskoj,na meti je mnogih klubova i izuzetan strelac je.Ove sezone je postigao 12 golova,ima iste karakteristike kao Ljuboja.Norveska liga sigurno nije slabija od nase.Nema potrebe da se raspravljam sa bilo kome na ovu temu.To je samo moje misljenje a svacije drugo postujem.

Ma brate, mi se ovdje uopšte ne raspravljamo... naravno da svako poštuje tvoje mišljenje...

E moja zamjerka bi bila to da je Tadić klasično lijevo, a Radović klasično desno krilo... i logičnije bi bilo ovdje da Janković igra prednjeg veznog (jer je to igrao nekada u Zvezdi), mada je i on za mene desno krilo...

Što se tiče napadača moram da priznam da tog Đurđića nisam nikada gledao, ali čuo sam za njega...Ljuboja nije loš igrač, ali ipak mislim da nije za reprezentaciju... nego mislim da u napadu mora biti mjesta za Sulejmanija... sa ostalim se apsolutno slažem...

Ah vise ta prepucavanja na bazi klupskih boja....tema je reprezentacija srbije......kad igraju za srbiju jednako psujem i hvalim i jedne i druge svi su mi isti........
Lazovic ne zeli da igra za reprezentaciju,sad ko ga je i da li je oterao je diskutabilno,sad mogu ovi nasi reci Santrac retard oterao Ramba Petkovica na osnovu klupske netrpeljivosti.......
cinjenica je da su Sulejmani,Markovic i Pantelic najbolji napadaci koje imamo.....od njih mozemo kombinovati formacije sa 1 i sa 2 spica.....

1. stojkovic
2.ninkov
3.volkov
4.kacar
5.rajkovic/nastasic
6.ivanovic
7.tosic
8.jankovic
9.pantelic
10.sulejmani
11.kolarov
12.brkic