Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Strajnić na poluvremenu: ''Sa nama je naš reprezentativac Ljajić. Ljajiću, reci mi...'' Koji ljakse. Još mu posle persira. Ono, ''Ljajiću, reci mi kako Vam se dopala naša igra?''

Na Slovence idemo bez Tošića i Žigića. Tošić je ionako bio užasan, mislim da se malo previše opustio jer mu fali konkurencije, tako da je ovo mogla čak biti dobra vest da se utakmica ne igra već za par dana. A mogla je biti dobra jer bi taj karton valjda naterao Pižona da konačno konstatuje Tadića, mada, znajući Žonpija, verovatno bi kojekakvi Mirići imali prednost. Slično važi i za Žigića i Sulejmanija. Ali pošto se igra već za par dana onda možemo da očekujemo isto što i danas, samo sa Jovanovićem umesto Tošića.

U prevodu - opet ću se smoriti k'o ljuti zmaj.

Rajkovic odigrao bez greske,Subotic mnooogo nesiguran

Mi ocigledno nismo gledali istu tekmu.
(Gospodin) Rajkovic je krivac za prvi gol, kad je ispao, a imao je i jos 2-3 nesigurne intervencije.
Jednu njegovu glupost je spasao upravo Subotic, kada je klizecim, odneo loptu ispred napadaca Italije u nasem sesnastercu.

Inace, utakmica zivi proliv.
Da sam gledao sam, a ne u drustvu, ili bih zaspao, ili prebacio kanal.
Italijani su zasluzeno odneli bod, bolje se kretali od nasih igraca (a to nije bilo narocito tesko, posto su nasi trckarali u mestu), a pri tom su igrali sa pola snage.
I ovaj bod treba da slavimo, jer da su Italijanima trebali bodovi, naguzili bi nas samo tako.

Posjeta je mogla biti bolja. Onda me nervira zviždanje himni, kru ga jbo pa nismo divljaci, šta nam to treba. I sjećam se pred kraj prvog igrači malo da odahnu a i dobro su markirani bili vrate loptu golmanu a stadion kreće da zviždi a rez. 1:1, i te zvižduke našima ne razumijem. Sa publikom se mora ozbiljnije raditi da se bolje iskoristi ta masa na tribinama kad igra reprez. Malo i repertoar pjesama proširiti i napravii atmosferu kad rprezentacija igra da su svi kao jedan do 90. min. i da je to praznik fudbala u cijeloj zemlji.

nasa publika je toliko puta razocarana da je cudo da ne ulete u teren i ne premlate igrace, a Zonprija obese za jaja

Predosecao sam ovaj usrani rezultat koji se uvek desi protiv Italijana i protiv jakih rivala. Ko je bre taj Modjo ko je taj Barzalji ko je Bonuci ja bre da nisam gledao ovu utakmicu ne bio znao da oni postoje na ovoj planeti. Pizon sve mu po spisku nataknem na kolac pravi retardirane izmene. Alo izbacuje desno krilo i ubacuje napadaca pored mrtvog Pantelica koji je padao kao epilepticar celo vece. Onda izbacuje veznog a ubacuje krilo i to u 86 minutu i od tada nismo pipnuli loptu. Ja sam rekao da je on najveci kreten koga su mogli da dovedu za selektora i ne dao nam bog da odemo na EP raznece nas ko god da nam se padne pa moze da nam igra i Mesi u ekipi. Sve dok ovakve pijanice budu vodile ekipu od nas nema ni kriv qratz. Videcete u utorak isti rezultat kao i veceras.

A ko je smenio Antića i doveo ovog nesposobnjakovića? Ko je kriv što će da se Antiću isplati 2 miliona dolara?

Mi ocigledno nismo gledali istu tekmu.
(Gospodin) Rajkovic je krivac za prvi gol, kad je ispao, a imao je i jos 2-3 nesigurne intervencije.
Jednu njegovu glupost je spasao upravo Subotic, kada je klizecim, odneo loptu ispred napadaca Italije u nasem sesnastercu.

Inace, utakmica zivi proliv.
Da sam gledao sam, a ne u drustvu, ili bih zaspao, ili prebacio kanal.
Italijani su zasluzeno odneli bod, bolje se kretali od nasih igraca (a to nije bilo narocito tesko, posto su nasi trckarali u mestu), a pri tom su igrali sa pola snage.
I ovaj bod treba da slavimo, jer da su Italijanima trebali bodovi, naguzili bi nas samo tako.

Budimo iskreni, prvo poluvreme je bilo svetski i sa nase i sa njihove strane, dolazilo se od gola do gola za 10-ak sekundi, stvaralo se dosta sansi

Medjutim kako to obicno biva sa srpskim igracima, odigraju prvo poluvreme dobro a u drugom padnu strmoglavo

Misimovic je dobar igrac al nije Piksiju ni do pete, cak sta vise - mislim da je Ninkovic bar na istom nivou kao Misimovic ako ne i bolji

Nisam ja rekao da su istog kvaliteta, vec da je zadnja 10ka bio Piksi, a da smo imali Misimovica koji je bolji duplo od Ninkovica na taj poziciji, dok su ostali nesposobni da igraju na tom mestu.
Iako je BiH igrala protiv Luksemburga, po katastrofalno kisnim uslovima, ljudi su imali tecnu igru, jednostavno znaju sta ce sa loptom, bolje se krecu i samim tim rezultat 5:0 je za postovanje.
Opet, rezultat 1:1 protiv Italije je dobar s'obzirom da Srbija igra bez kreatora igre i bez napadaca zadnjih 10g.

Budimo iskreni, prvo poluvreme je bilo svetski i sa nase i sa njihove strane, dolazilo se od gola do gola za 10-ak sekundi, stvaralo se dosta sansi

Medjutim kako to obicno biva sa srpskim igracima, odigraju prvo poluvreme dobro a u drugom padnu strmoglavo

Mozda je prvih 20-ak minuta bilo malo dinamicnije, do naseg gola, tj. onog usera.
Posle, apsolutno mrtvilo...

nasa publika je toliko puta razocarana da je cudo da ne ulete u teren i ne premlate igrace, a Zonprija obese za jaja

Da, da, kad se sjetim da imamo i to na repertoaru ovo zviždanje himni i igračima i nije toliko strašno. Slušam komentare Petrovića na SOS-u... Više manje ništa mu ne valja a da smo dali gol u 95. minuti dizao bi ih sve u nebesa. Ne može to tako, treba se truditi objektivno sagledati i pobjede i poraze, večeras je odigrana solidna utakmica protiv protivnika sa kojim u posljednjih 20-30 god. konstantno igramo 1:1, sve u granicama očekivanja. Samo treba do Evra iščačkati na te 2-3 deficitarne pozicije pravo rješenje i sve će biti O.K. Ne sumnjam ni jedne sekunde da ćemo na Evro, dobar je ovo tim

A ko je smenio Antića i doveo ovog nesposobnjakovića? Ko je kriv što će da se Antiću isplati 2 miliona dolara?

Smesni ste sa tim qurcevim Anticem, kvalifikovo se za Svetesko jedva kao sto je i sada slucaj sa reprezentacijom, a tamo, S M E S A N.
Majmun odveo igrace 15000km samo sedmicu dana pre prvog meca da se aklimatizuju, protiv Gane izgledali smesno, protiv Nemaca sa igracem vise nas us*alo, a utakmica generacije, kad je trebalo ispusi od Australije.
Toliko je dobar trener da 10g pre Srbije nikog nije trenir'o a evo vidimo mu sada angazman. :roll:
Nista Antic nije bolji od Pizona, samo sto glumi nekog gospodina i hteo bi da zivi od stare slave, a sto se tice rezultata, rek'o sam....penzioner.
Nikad taj vise NIKOG' nece trenirati, ovo je uboo penzioni bonus.

Da, da, kad se sjetim da imamo i to na repertoaru ovo zviždanje himni i igračima i nije toliko strašno. Slušam komentare Petrovića na SOS-u... Više manje ništa mu ne valja a da smo dali gol u 95. minuti dizao bi ih sve u nebesa. Ne može to tako, treba se truditi objektivno sagledati i pobjede i poraze, večeras je odigrana solidna utakmica protiv protivnika sa kojim u posljednjih 20-30 god. konstantno igramo 1:1, sve u granicama očekivanja. Samo treba do Evra iščačkati na te 2-3 deficitarne pozicije pravo rješenje i sve će biti O.K. Ne sumnjam ni jedne sekunde da ćemo na Evro, dobar je ovo tim

ja iskreno ne sumnjam u to da cemo odigrati nereseno u Sloveniji

Ja ne mogu da verujem da mi na sredini nemamo nikog ko moze da nam poveze igru. Svaki put kada je trebalo da krenemo napred bacali smo loptu nazad ka Jorgacevicu koji baci Rajkovicu/Suboticu i onda oni bacaju kosku napred i nadamo se da ce Krasic/Tosic nesto uraditi. Italijani sa Pirlom i Montolivom na sredini su nas vozali kao majmune. Neverovatno je da kod nas niko nema sigurnost da zagradi loptu, stane na nju, pogleda i vidi sta ce dalje nego svi ko voline samo gledaju da je se sto pre otarase na bilo koji nacin.

Pantelic uzasan, nije bio cak ni levo smetalo. Kolarov je odlicno odigrao prvo poluvreme, u drugom je bio solidan. Ivanovic i dalje nema muda da pokusa neki prodor po svojoj strani. Ninkovic je takodje solidno odigrao, stalno je trcao za loptom i kvario protivnicku igru i jedini je kod nas koji je nesto radio sa loptom u veznom redu.

Izmene su totalni promasaj. U potpunosti se slazem sa svim sto je Decky_Nis izjavio za njih i naseg nepismenog trenera.

Ukratko, igra nam je *****, skroz smo neuigrani i trener nam je idiot.

Ja ne mogu da verujem da mi na sredini nemamo nikog ko moze da nam poveze igru. Svaki put kada je trebalo da krenemo napred bacali smo loptu nazad ka Jorgacevicu koji baci Rajkovicu/Suboticu i onda oni bacaju kosku napred i nadamo se da ce Krasic/Tosic nesto uraditi. Italijani sa Pirlom i Montolivom na sredini su nas vozali kao majmune. Neverovatno je da kod nas niko nema sigurnost da zagradi loptu, stane na nju, pogleda i vidi sta ce dalje nego svi ko voline samo gledaju da je se sto pre otarase na bilo koji nacin.

Pantelic uzasan, nije bio cak ni levo smetalo. Kolarov je odlicno odigrao prvo poluvreme, u drugom je bio solidan. Ivanovic i dalje nema muda da pokusa neki prodor po svojoj strani. Ninkovic je takodje solidno odigrao, stalno je trcao za loptom i kvario protivnicku igru i jedini je kod nas koji je nesto radio sa loptom u veznom redu.

Izmene su totalni promasaj. U potpunosti se slazem sa svim sto je Decky_Nis izjavio za njih i naseg nepismenog trenera.

Ukratko, igra nam je *****, skroz smo neuigrani i trener nam je idiot.

koliko sam video nas je i Akvilani vozao, a bar ti i ja znamo da je on papirnati igrac :neutral:

Ovde je ocigledno bila "bunar" taktika na snazi.
Pizdra legenda igra sa 3 vezna u sredini i preskace sredinu terena ili se lopte guraju na levu stranu, posto desna nije postojala, a u kaznenom onaj mucenik sa satatatara frizurom, koji ceka da ga pogodi lopta u vuglu.
Glavni krivac za ovo ***** od igre je selektor, zbog jajarske postavke igre, a onda igraci.

Pizdra legenda igra sa 3 vezna u sredini i preskace sredinu terena ili se lopte guraju na levu stranu, posto desna nije postojala, a u kaznenom onaj mucenik sa satatatara frizurom, koji ceka da ga pogodi lopta u vuglu.
Glavni krivac za ovo ***** od igre je selektor, zbog jajarske postavke igre, a onda igraci.

Italiji ovo revijalna utakmica - 2 napadaca u postavi

Mi moramo da dobijemo utakmicu - jedan napadac u postavi

I posle mi neko prica o Italijanima kao defanzivnoj ekipi. Tesko nama sa trenerima kakvi su Pizon, Djoric, Kosanovic, Bekvalac, Curcic

Tako je bilo raspolozenje u narodu za Svetsko u Nemackoj, Petkovic se kvalifikovo sa 1 primljenim golom, sve napunili, a cela nacija pljuje sto se ne igra napadacki, sto se ne otvori.
Nap'o Petkovic, otvorili se .... Argentina ih SAHRANILA !
:D
Hrvati imaju Modrica koji je pojam veznog igraca, pa su pukli 2:0 od Grka, a Pirlo i Italija odigraju odlicnu utakmicu i 1:1 zavrsi.
Nije Srbiji problem sto igra 1:1 sa Italijom, nego zato sto pusi 3:1 od Estonije, koju je BiH u kvalifikacijama za Svetsko dobila 7:0 i 4:1 (aloooo 11:1 ukupan rez.)

Italiji ovo revijalna utakmica - 2 napadaca u postavi

Mi moramo da dobijemo utakmicu - jedan napadac u postavi

I posle mi neko prica o Italijanima kao defanzivnoj ekipi. Tesko nama sa trenerima kakvi su Pizon, Djoric, Kosanovic, Bekvalac, Curcic

E, nisu Italijani ono sto su nekad bili.
Jajare i dalje, ali imaju igru, jako su pokretljivi, odlicno se ubaciju iz drugog plana, a napadaci su im brzi i spretni.
***, Kasano prima loptu i u sekundi, na milimetarskom prostoru, izgradjuje sebi poziciju za udarac.
Jedino vise nemaju onako jake igrace u odbrani, poput Neste i Kanavara, ali su igru znatno modifikovali na bolje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back