Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Италија игра буквално са резервним саставом, ова утакмица за њих нема неки значај док ми са друге стране никад мотивисанији. Али ја немам поверења у наше фудбалере, много пута су ме разочарали.
Вечерас је најважнија утакмица за српски фудбал, ову прилику морамо искористити!

Pa jel ga jos forsiraju kao stopera? to je bilo prosle sezone bili su u deficitu,sad je Rajko tu......nego ga povrede prcaju svakih mesec dana odsustvuje zbog raznih povreda......
Ali zbog samopouzdanja je bilo dobro pozvati ga u nekom od meceva pre,ako vec Milijas i ovi "super ligasi" igraju.......

Pa jel ga jos forsiraju kao stopera? to je bilo prosle sezone bili su u deficitu,sad je Rajko tu......nego ga povrede prcaju svakih mesec dana odsustvuje zbog raznih povreda......
Ali zbog samopouzdanja je bilo dobro pozvati ga u nekom od meceva pre,ako vec Milijas i ovi "super ligasi" igraju.......
Na pocetku sezone pre povrede je igrao stopera...Ali je to bilo pre dolaska Rajkovica,moguce je da ce biti prekomandovan napred..

Fejsa je za Stankovica i Petrovica igracina...Mislim da kada se konacno budemo oprostili od Stankovica,koji realno samo zauzima mesto na staru slavu,imati i vise nego dostojnu zamenu u vidu Fejse..

Apsolutno! Nadam se samo da ćemo večeras videti izuzetak od pravila. :)

Ja nekako strasno zelim da Kacar udje u ritam i da pokaze talenat......on i fejsa su mi od mladjih kategorija bili dragi......Stankovic odlazi posle EP.......

Setite se samo onog perioda od pola sata u kvalifikacijama za SP Francuska-Srbija(htedoh napisati Jugoslavija) :) :)

Италија игра буквално са резервним саставом, ова утакмица за њих нема неки значај док ми са друге стране никад мотивисанији. Али ја немам поверења у наше фудбалере, много пута су ме разочарали.
Вечерас је најважнија утакмица за српски фудбал, ову прилику морамо искористити!

Trebamo da se nadigravamo pa makar i izgubili. Svaka presija rezultata neće biti dobra a ovde se već prave kalkulacije za baraž.. Strašno!

p.s. Najvažnija utakmica za srpski fudbal odigrana je 1930. u Montevideu protiv Brazila. :ok:

Meni je sve ovo pomalo sumnjivo. Italijani se plasirali i nema potrebe da rizukuju neku povredu, pre neki dan je potpisana nekakva saradnja izmedju naseg (mafijaskog) i njihovog (mafijaskog) fudbalskog saveza i mislim da je utakmica prodata da mi prodjemo u baraz. Mora da je Tole pljunuo i neku lovu Italijanima da nas puste ipak ce izbori doci a guzizza mora da se drzi cvrsto u fotelji.

Bane se lepo snasao, svaka cast za reakciju. Odbrana nam je klimava, vidi se neuigranost dok sredina lepo radi. Krasic se trudi ali kao da ga Italijani dobro poznaju pa mu ne prolaze prodori dok Kolarov i Bambi mnogo lepse prolaze po levoj strani, tu bi trebali da trazimo sansu.
Zna ga Markizio ko brata...Svaki put ga je procitao...
Dobro poluvreme nase reprezentacije...Da imamo pravog spica,druga bi prica bila..
Rajkovic odigrao bez greske,Subotic mnooogo nesiguran,Vidic ce tu rupu da popuni..Imamo ekipu za baraz,samo Sulejmani da zaigra napred..

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back