Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koliko sam video nas je i Akvilani vozao, a bar ti i ja znamo da je on papirnati igrac :neutral:

Za onih 10-15 minuta, koliko je bio, i on i Bonuci su nam napravili vise problema nego Pantelic njima za svih svojih 80 i kusura minuta. Neverovatno je da nas je cak i Bufon vozao, ja mislim da je samo jedanput (mozda dvaput) ispucao loptu, sve ostale lopte je polako i smireno delio svojim saigracima.

ljudi ovaj rezultat je odlican ako se posmatra izolovano,ali u celini u okviru ovih kvalifikacija nije dobar,posto je nedostajalo motivacije,zara da ginu bre za pobedu,igrali su ko tetke i prepustili se pukom branjenju 1:1 uz "osluskivanje" kako to rece tajni agent ZonPi rezultata u Belfastu,pa se onda razudrise al ni loptu ne dotakose.......i taman dodje LAnetu u noge i on 10 sekundi razmislja na koji nacin da je upropasti i izabere najgori moguci uzmu mu je dok stoji.......jako lose je to sto ce igrati kao starter protiv zmajceka.......ali tesko jako tesko prolaz

Objektivno Slovence možemo dobiti tamo ali treba se osigurati da ne bi zalutala kakva lopta pa onda frka panika. Tole je najvažnija karika sad. Ne uspijemo li tog čovjeka treba odmah smijeniti. Dakle plasirati priču o velikoj ljubavi sa Slovencima, obećati neki protokol o saradnji saveza, gostovanje naših ekipa na pripremama tamo ma svašta nešto, važno da se to mora srediti za okruglim stolom i ne prepuštati ništa slučaju. :D Dosta više tog vječitog srpskog poštenja, nećemo strance nećemo štelimo utakmice pa najebemo ko žuti

Poslednja izmena:
A ko su nam moguci protivnici,AKO prodjemo u baraz

Ma CG, BH, Turska, Irska vjerovatno ili Jermenija, Hrvatska, Portugal ili Danska i tako. kad se odbiju nosioci ostanu ekipe s kojima bi mogli relativno lako izaći na kraj a imam osjećaj ako stignemo na Euro da ćemo tamo čudo napraviti. Samo treba grebati i nogama i rukama da se plasiramo

Poslednja izmena:
Ljudi slaba vajda.......nas zmajceki nece pustiti,jedino ako kapne neka lova,a poznajuci nas mentalitet nema nista od toga,nismo mi diplomate.......
nece igrati Fejsa,Vidic,Kuzmanovic i Tosic.......
da li ce sada skontati koliko je oskudan na sredini terena sa Ninkovicem samo.......mora da napadne s Ljajicem i Ninkovicem nema zezanja........
Imamo jaci tim od Slovenije ali jos od kad smo izvukli grupe plasim se njih,ne znam ni sam sto

Ljudi slaba vajda.......nas zmajceki nece pustiti,jedino ako kapne neka lova,a poznajuci nas mentalitet nema nista od toga,nismo mi diplomate.......
nece igrati Fejsa,Vidic,Kuzmanovic i Tosic.......
da li ce sada skontati koliko je oskudan na sredini terena sa Ninkovicem samo.......mora da napadne s Ljajicem i Ninkovicem nema zezanja........
Imamo jaci tim od Slovenije ali jos od kad smo izvukli grupe plasim se njih,ne znam ni sam sto

I ja se nesto plasim njih. U svim utakmicama do sad protiv njih smo se jedva provlacili i nekako izvlacili nereseno(osim one kad je Zahovic cini mi se, izjednacio u 93. minutu kod njih).

Šta si se ti toliko uspaničio, rješiće se to već nekako, ovako ili onako, bez brige idemo u baraž 100%. Važno da nam konkurent nije neka silna fudbalska zemlja, nego Estonci, koga briga za Estonce.

Koga briga za nas?kad je nas neko pustio ili nam olaksao posao?
Jedino kako mozemo dobiti jeste da ovima proradi balkanski mentalitet i da nemaju motivacije.......ali ako estonci kanu nesto ovi ce ginuti.......
Uvek tesko s njim igramo,ne znam sto.......uvek mi je u glavi onaj mec od eura.......
ali ima dosta srba u timu koji mogu mozda nesto

Igrali smo prvo poluvreme dobro , kasnije u drugom , Petrovic vuce debilne poteze , menja odlicnog Fejsu sa Petrovicem i pocinje rasulo i kukavicka igra , kao i vazda.
Nije stvar los rezultat , ali sramna igra u drugom poluvremenu na nasem terenu , ma strasno .
KOLAROV I NINKOVIC , SVAKA IM CAST . Cudi me samo kako Ninkovica nije izmenio na poluvremenu i u bacio nekog svog dzokera (bez imalo talenta), jer to kod nas treneri rade , uvek sikaniraju talentovane igrace.
Ko je krv za drugo poluvreme ?Trener i njegovi dzokeri .

Koga briga za nas?kad je nas neko pustio ili nam olaksao posao?
Jedino kako mozemo dobiti jeste da ovima proradi balkanski mentalitet i da nemaju motivacije.......ali ako estonci kanu nesto ovi ce ginuti.......
Uvek tesko s njim igramo,ne znam sto.......uvek mi je u glavi onaj mec od eura.......
ali ima dosta srba u timu koji mogu mozda nesto

Ma možeš pišati na EP ako na njemu igraju reprezentacije tipa Estonije ili BiH ili CG, o tome ti govorim. Naši se žale kako su Estonci namjestili sa Ircima, pa naravno da su namjestili što neće Irci namjestiti kad im ništa ne znači. Tako se to radi svugdje sem kod ludih Srba koji hoće da ispadnu najpametniji i najpošteniji pa na kraju uvijek izvuku deblji kraj.

Od danas pa do srijede nemamo nikog ni bližeg ni držeg nego našu braću Slovence :D

Poslednja izmena:
Budimo iskreni, prvo poluvreme je bilo svetski i sa nase i sa njihove strane, dolazilo se od gola do gola za 10-ak sekundi, stvaralo se dosta sansi

Medjutim kako to obicno biva sa srpskim igracima, odigraju prvo poluvreme dobro a u drugom padnu strmoglavo

Kojih shansi leba ti!?!?
Jesi li ti video statistiku na kraju, a? 6 : 5 u sutevima za nas, tekma je bila sranje, *****lo mi se od kvaliteta!

I josh jedna stvar, DOKLE VISHE UZIMATI KOLAROVU LOPTU KAD JE SLOBODAN UDARAC !?!?!?! Shutiraju mi nekakvi Stankovici, Toshici, a Kolarov svaki drugi slobodnjak ubada

Smesni ste sa tim qurcevim Anticem, kvalifikovo se za Svetesko jedva kao sto je i sada slucaj sa reprezentacijom, a tamo, S M E S A N.
Majmun odveo igrace 15000km samo sedmicu dana pre prvog meca da se aklimatizuju, protiv Gane izgledali smesno, protiv Nemaca sa igracem vise nas us*alo, a utakmica generacije, kad je trebalo ispusi od Australije.
Toliko je dobar trener da 10g pre Srbije nikog nije trenir'o a evo vidimo mu sada angazman. :roll:
Nista Antic nije bolji od Pizona, samo sto glumi nekog gospodina i hteo bi da zivi od stare slave, a sto se tice rezultata, rek'o sam....penzioner.
Nikad taj vise NIKOG' nece trenirati, ovo je uboo penzioni bonus.

Ti kao da nisi gledao SP. Otisli smo na to SP kroz kvalifikacije i to glatko a sada nas pobedjuje Estonija i otkidaju bodove kako zele. Na SP smo otisli i nismo se obrukali. Slazem se da smo morali da udjemo u drugi krug ali splet okolnosti nas je doveo do toga da ispadnemo u grupi. Protiv Gane smo bili nadmocniji ali nas je glupost Vidica kostala bodova. Protiv Nemacke smo odigrali maestralno a protiv Australije smo izgubili iz dve sanse protivnika iako smo bili mnogo bolji rivali. U reprezentaciji koju je vodio Antic je bilo mnogo hemije izmedju samih igraca i hemije izmedju trenera i igraca. Njega su igraci voleli i respektovali i znalo se ko je trener i kakva su mu ovlascenja.
Sada kada Pizon vodi ne zna se ko igra na kojoj poziciji. Njemu igraju po dva zadnja vezna, jedan napadac, veceras smo videli vratolomiju sa jednim krilom. Katastrofa ziva. Igraju mu nekakvi Simici, Trivunovici.... pored Sulejmanija koji je eksplodirao ove godine, Tadica koji je najbolji asistent u Holandiji i jos nekih igraca koji zasluzuju da igraju u reprezentaciji. Pizon je najobicnija marioneta da ne kazem klovn koji sluzi da se pojavljuje pred TV kamerama a glavni u savezu mu prave ekipu. Zato se Antic i sukobio sa FSS-om jer nije zeleo da mu niko kvari tim koji je on godinama pravio.

Kojih shansi leba ti!?!?
Jesi li ti video statistiku na kraju, a? 6 : 5 u sutevima za nas, tekma je bila sranje, *****lo mi se od kvaliteta!

I josh jedna stvar, DOKLE VISHE UZIMATI KOLAROVU LOPTU KAD JE SLOBODAN UDARAC !?!?!?! Shutiraju mi nekakvi Stankovici, Toshici, a Kolarov svaki drugi slobodnjak ubada

Pa Kolarov je levak, a ne secam se da li je sinoc bio ijedan slobodnjak za nas sa desne strane. :think:

Idemo u baraz a tamo neka nam je BOG u pomoči.

ps. pustice nam Milivoje Novakovic:mrgreen:

jako jako male sanse su za tako sto.......daj Boze ali......
a sto se tice @borac banja luka nema to veze kako se desilo da Holandezi ne igraju 2002 nista nece biti problem ni sad za nas......i to Holandija eeee.......
Milivoje Novakovic jedino moze da nam pomogne da nam ga ne zabije.......da se obratimo bojanu jokicu da pusta krasica.......
Dobra stvar je sto su slovenci pukli kod kuce od svih sem od farana,ali kad smo mi u pitanju hmmmm:think:
sredina Petrovic-Stankovic-Ninkovic nece doneti potrebnu prevagu.........juce od nase desetke nismo videli nista.......i to sto ume nema muda da pokaze.......on je za CMF kad vam kazem.......nije on onaj najzesci kreator.......

Igrali smo prvo poluvreme dobro , kasnije u drugom , Petrovic vuce debilne poteze , menja odlicnog Fejsu sa Petrovicem i pocinje rasulo i kukavicka igra , kao i vazda.
Nije stvar los rezultat , ali sramna igra u drugom poluvremenu na nasem terenu , ma strasno .
KOLAROV I NINKOVIC , SVAKA IM CAST . Cudi me samo kako Ninkovica nije izmenio na poluvremenu i u bacio nekog svog dzokera (bez imalo talenta), jer to kod nas treneri rade , uvek sikaniraju talentovane igrace.
Ko je krv za drugo poluvreme ?Trener i njegovi dzokeri .

Fejsa se povredio verovatno nece igrati sSLovenijom......
potezi su mu za lazu lazarevica bre......vadi krilo pusta bukvu igramo asimetriju s 1 krilom,onda vadi srednjaka pusta krilo posto je saznao rezultat.......iako mazu javnost da su hteli pobedu,***** moj su je hteli cim su saznali rezultat iz belfasta igrali su na 1:1 zadnjih pola sata nismo pipali loptu.......onda ovi izjednace pizon ne reaguje......nada se da ce tako ostati......estonija povede i on onda krene u vratolomije......a zigic udje da bi ubelezio nastup rehabilituje se u kvalifikacijama (prolom banja) i dobije karton.....no hvala i njemu i tosicu na kartonima pojacali su nas pred Sloveniju......
REzultat izolovano gledano je dobar e to sto smo mi ranije zasrali a nismo sposobni da se vadimo protiv velikih je druga stvar.......ipak ne verujem da cemo dobiti Sloveniju

Ja bi izveo protiv Slovenije ovaj tim i nadao bih se cudu jer je ovo bedna ekipa koja jedini kvalitet ima ako igra po stranama nikako po sredini:

Golman: Jorgacevic

Centralni bekovi: Subotic, Rajkovic (nazalost)

Levi bek: Kolarov

Desni bek: Ivanovic

Zadnji vezni: Stankovic (u nedostatku Fejse)

Levo krilo: Jovanovic

Desno krilo: Tosic

Vezni: Ninkovic, Ljajic

Napad: Mrdja (nazalost)

Bog te mazo tek sada vidim koji je kreten Pizon.... koga je on zvao bog da nam je u pomoci u utorak. Zigic i Krasic nemaju pravo nastupa zbog zutih kartona a Fejsa se povredio i Vidic je rovit. Znaci 4 igraca u startu su u autu a alternativu za rovitog Mrdju imamo samo jednog spica i to vrljavog sa dve leve noge. Valjda ce ona budaletina da pozove naknadno Sulejmanija i Tadica jer nam sredina i napad mnogo sripe. Ne daj boze opet da se desi neka povreda on nema izmenu. Nego o kakvom se ludaku radi kladim se da ce njegove vedete Despotovic i Trivunovic da brane cast Srbije. E Srbijo medju sljivama! Mozda ali mozda bih ako nesto krene po zlu pustio Tomica (ne mogu da verujem da ovo pricam) jer sa onakvim spicevima tesko mozemo da damo gol.

Poslednja izmena:
Ja bi izveo protiv Slovenije ovaj tim i nadao bih se cudu jer je ovo bedna ekipa koja jedini kvalitet ima ako igra po stranama nikako po sredini:

Golman: Jorgacevic

Centralni bekovi: Subotic, Rajkovic (nazalost)

Levi bek: Kolarov

Desni bek: Ivanovic

Zadnji vezni: Stankovic (u nedostatku Fejse)

Levo krilo: Jovanovic

Desno krilo: Tosic

Vezni: Ninkovic, Ljajic

Napad: Mrdja (nazalost)

Bog te mazo tek sada vidim koji je kreten Pizon.... koga je on zvao bog da nam je u pomoci u utorak. Zigic i Krasic nemaju pravo nastupa zbog zutih kartona a Fejsa se povredio i Vidic je rovit. Znaci 4 igraca u startu su u autu a alternativu za rovitog Mrdju imamo samo jednog spica i to vrljavog sa dve leve noge. Valjda ce ona budaletina da pozove naknadno Sulejmanija i Tadica jer nam sredina i napad mnogo sripe. Ne daj boze opet da se desi neka povreda on nema izmenu. Nego o kakvom se ludaku radi kladim se da ce njegove vedete Despotovic i Trivunovic da brane cast Srbije. E Srbijo medju sljivama! Mozda ali mozda bih ako nesto krene po zlu pustio Tomica (ne mogu da verujem da ovo pricam) jer sa onakvim spicevima tesko mozemo da damo gol.

Golman-Bajkovic
Desni bek -Ninkov
Cetntarhalf-Ivanovic
Centarhalf-Subotic
Levi bek-Kolarov
Defanzivni vezni -Kuzmanovic(ako nije povredjen)Stankovic-Fejsa
Levi vezni -Sulejmani
Desni vezni-Tadic-Krasic(Ali mu obajsniti da odjebe od linije i da se krece)
Ofanzivni vezni - Ninkovic
Spic-Jovanovic
Spic-Lazovic(ako uopste oce da igra za rep.)

Realno ovo bi moglo da pobedi nekoga , ali teskoje i zamisliti da ovako izgleda sastav.

Poslednja izmena:
Golman-Bajkovic
Desni bek -Ninkov
Cetntarhalf-Ivanovic
Centarhalf-Subotic
Levi bek-Kolarov
Defanzivni vezni -Kuzmanovic(ako nije povredjen)Stankovic-Fejsa
Levi vezni -Sulejmani
Desni vezni-Tadic-Krasic(Ali mu obajsniti da odjebe od linije i da se krece)
Ofanzivni vezni - Ninkovic
Spic-Jovanovic
Spic-Lazovic(ako uopste oce da igra za rep.)

Realno ovo bi moglo da pobedi nekoga , ali teskoje i zamisliti da ovako izgleda sastav.

Nema vise menjanja...Ono sto je zvao za Italiju ide i za Sloveniju...Samo mi nije jasno sto nije zvao Sulejmanija. Kao nije u formi,u boljoj je formi od Pante sigurno...Tesko mi je da kazem,al bolje da je zvao one spiceve iz Partizana.Mozda bi i bilo nesto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back